В том-то и дело, что и на звание "имиджевого" он не тянет. Имиджевая вещь - это та, которая всем (ну практически всем ) нравится, а позволить себе ее купить могут единицы. А тут нужно ещё поискать того, кому он понравитсяSanьka: ↑ 30.11.2024 17:02Лол, це іміджевий продукт, типу фена Дайсон тощо. Для тебе це розвод, а для твоєї подруги бажання №1 . Кожному своє.Scoffer: ↑ 30.11.2024 16:59 А от сабжевий корпус - ні, це просто розвод
Особисто я і 500уе за нього не дав би, але то таке )
Останні статті і огляди
Новини
InWin випустила незвичайний корпус Infinite. В Європі за нього доведеться викласти майже €6800
-
maxim099
Junior
-
daesz
Member
Всього 400$ і виглядає як справжній арт (це щей півсантиметровий СУЦІЛЬНИЙ шрауд виконаний із авіаційного алюмінія). Одоробло з посту для тих хто приходить в магазин і купляє тільки речі із найвищим цінником
-
maxim099
Junior
Я бы сказал так - чья-то авторская работа, полет фантазии
-
Kullerok
Member
Какие то больные люди с деньгами купят. Но сколько таких будет, десяток? не знаю по-моему товар очень не рентабельный скорее выпустили для хайпа заявить о себе. Вложились в рекламу.
-
danieldee
Junior
Спасибо, даром не надо такой кошмар.
-
pixels
Member
Цікаво подивитись чесний огляд такого корпуса
-
DiSEqC
Member
Щось це мені нагадало
- спойлер
-
yurius_r
Member
Не доведеться. Окрім контентмейкерів він нікого не зацікавитьВ Європі за нього доведеться викласти майже €6800