S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

doc-oc: 22.11.2024 15:31
Skiff93: 22.11.2024 15:09 :super:
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
Не ссы Сталкер, после первых патчей можешь врываться) Только не выкручивай всё на максимум и будет тебе счастье)
в fullHD с FSR*
oh_boy
Member

Повідомлення

Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
Abracadabra
Member

Повідомлення

Ну не знаю, взяв, підтримав виробника на профільному пк 1080р без генератора й фср 40-60 кадрів все крім волосні високо. побігав пару годин ну не знаю графон гарний, але я вже сліпий вдивлятись що там по корчах вештається у пітьмі, а фанариком тим що є світити тільки коли на горшок ідеш :lamer: , або шукати в коморі старий СRT монітор там можна з темної ночі зробити місячну, всім добра, розробникам велих продаж в придачу
ramm
Member

Повідомлення

Jay228: 22.11.2024 16:35тим часом у болотників такі коменти
спойлер
які ж ці расіяни гниди
Більшість росіян ненавиділа "Волю" ще з бородатих часів, наче щось нове.
ma_rch41
Member

Повідомлення

Filantrop: 22.11.2024 15:34 Хай зароблять грошенят побільше :beer: :beer: :beer:
На диво, на 3080, доволі непогано грається :super:
це як 30-60 фпс в 2к на ультра?
byaka
Member

Повідомлення

Згадую як я 5 рокiв тому з задоволеням проходив metro exodus ,а зараз я просто через силу вислуховую тупi дiалоги котрi нiчого не означают вiд персонажей якi просто статисти i нiяк невписанi в свiт гри.Граю більше 7 годин і так не дізнався, що це за "Варат", яка її мета, нащо вони захищають сталкерiв.
Озвучка інколи настільки задовбує манірністю i cхожiстью голосiв що хочеться ввiмкнути англiйску.Ще бiсить картинка яка майже постiйно темна,якась не чiтка i має баги текстур якi майже постiйно блимають.
Я не знаю де люди знайшли "круту гру" ,тому що саме зараз грати в цю гру боляче,вона майже в всiх аспектах програє старому metro exodus.
Востаннє редагувалось 22.11.2024 21:59 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
Abracadabra
Member

Повідомлення

byaka
:beer:
Delfin4ick
Member

Повідомлення

oh_boy: 22.11.2024 20:37 Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
Не злись, відпиши системки, видає на те, що шмат лайна твій комп, у людей працює, стріми на ютуб вже є, багато
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Devijack: 22.11.2024 15:06 Сама гра вийшла дуже крута, це той самий сталкер але на максималках. Ось тільки грати боляче, бо 10хв і дроп фпс+ дикий імпутлаг, завантажив сейв і знову грай 10хв. Короче не буду псувати враження, почекаю ще.
Один в один, краще почекати. Бо трошки нерви беруть.
MqM
Member

Повідомлення

oh_boy: 22.11.2024 20:37 Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
В людей на актуальних відяхах запускається, якзо у вас 6гвгова відяха тисячної серії, то що ви хочете? Таки більш ніж впевнений справа у вашому пк
AlSaintUk
Member

Повідомлення

Delfin4ick: 22.11.2024 22:55
Не злись, відпиши системки, видає на те, що шмат лайна твій комп, у людей працює, стріми на ютуб вже є, багато
так в профиле описано все. Худшей оптимизации за последних 5 лет я не видел чем в ждалкере. Даже старфилд и ву конг лучше.
Prescott
Member

Повідомлення

AlSaintUk
У приятеля тоже рыкса 6800хт, всё ок, играет без проблем.
Відповісти