Таки вы равнозначно не умные. Надеюсь перебанили всех.Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 19:22По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
-
FishNumberOne
Junior
-
kairo
Member
У Steam є 11 000 акаунтів з ім'ям Бандера, прапорами та відповідними аватарками. Може, справа не в імені?Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 19:22По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
https://steamcommunity.com/search/users/#text=bandera
-
Захар Беркут
Member
Саме в імені.kairo: ↑ 18.11.2024 19:37У Steam є 11 000 акаунтів з ім'ям Бандера, прапорами та відповідними аватарками. Може, справа не в імені?Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 19:22
По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
-
kairo
Member
Вас могли заблокувати за образи інших користувачів, якщо вони подавали скарги. За ім'я акаунта Степан Бандера вас не могли заблокувати, що підтверджують 11 000 аналогічних акаунтів.Захар Беркут: ↑ 18.11.2024 19:43Саме в імені.kairo: ↑ 18.11.2024 19:37
У Steam є 11 000 акаунтів з ім'ям Бандера, прапорами та відповідними аватарками. Може, справа не в імені?
-
Donate
Member
Оці "профессійні" огляди будуть десь так через місяці три в кращому випадку... На то ці блогери і "профессійні" що нікуди не поспішають та немають комманду по відосикамEnjthesilence: ↑ 18.11.2024 19:30то треба просто дивитись "професійних" людей і проблем немаDonate: ↑ 18.11.2024 17:07
Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Більшість з котрих які гру до кінця не проходять. Оце пробачте оглядачі. Тому що потрібно йти робили ролик по грі інакше переглядів не буде.
Тестування навідь тої ж гри повинно бути взагалі більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат Тяп ляп та готово.
Added in 2 minutes 23 seconds:
Навідь якщо зільють немає сенсу. Там ніхто в здоровому глузді не кине ексешникkortex: ↑ 18.11.2024 19:15 Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
-
st0k
Member
купив ще й сестрі
-
AceDeLaeda
Member
БРАВО! Це реально крутий показник, сінгловик в оточені онлайн шлаку. Тобто це говорить про те, що її вже передзамовили багато людей чи як?
-
Борщ
Member
Стім це взагалі шмат лайна, а не сервіс.
Відправлено через 57 секунд:
Відправлено через 57 секунд:
Це говорить рівно про те, що просто гра на хайпі і дуже багато грошей влилось в рекламну кампанію, яка грає на ностальгії. Не більше, не меньше.AceDeLaeda: ↑ 18.11.2024 20:30Тобто це говорить про те, що її вже передзамовили багато людей чи як?
-
Enjthesilence
Member
DF роблять огляд дуже швидко, часто з релізом гри, тому що в них дочасний доступ. А кращий варіант, запустити гру в геймпасі і потестити самостійно, сподобається - придбав копію.Donate: ↑ 18.11.2024 19:58Оці "профессійні" огляди будуть десь так через місяці три в кращому випадку... На то ці блогери і "профессійні" що нікуди не поспішають та немають комманду по відосикам
Added in 2 minutes 23 seconds:Навідь якщо зільють немає сенсу. Там ніхто в здоровому глузді не кине ексешникkortex: ↑ 18.11.2024 19:15 Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
-
doc-oc
Member
Не нужно было ж…й поворачиваться к покупателям. У меня минимум десяток людей хотели купить по старой цене, но уже перед непосредственным выходом. Теперь все сказали х… им, а не деньги и абсолютно правы.Alligator: ↑ 18.11.2024 18:04Якби ти хотів то без проблем купив би за 800+ до підвищення цін.Enthusiast: ↑ 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 Коли будуть знижки візьму, не горить...
-
Enjthesilence
Member
за тією ціною декілька років гру можна було придбати, що ти верзжеш клоун? нехай твій десяток жлобів в геймпасі пограють, ціни на ігри взагалі давно бачив?doc-oc: ↑ 18.11.2024 20:50Не нужно было ж…й поворачиваться к покупателям. У меня минимум десяток людей хотели купить по старой цене, но уже перед непосредственным выходом. Теперь все сказали х… им, а не деньги и абсолютно правы.
-
Afit
Member
Как вариант, почему нет? Но лично я что метро исход, что сталкер 2 сразу алтимейт Это те не многочисленные игры которые меня стимулируют обновлять компjoe23: ↑ 18.11.2024 19:21 я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн
-
doc-oc
Member
Я и не сомневался, что вылезет неадекват вроде тебя и будет писать бред)Enjthesilence: ↑ 18.11.2024 20:54за тією ціною декілька років гру можна було придбати, що ти верзжеш клоун? нехай твій десяток жлобів в геймпасі пограють, ціни на ігри взагалі давно бачив?doc-oc: ↑ 18.11.2024 20:50
Не нужно было ж…й поворачиваться к покупателям. У меня минимум десяток людей хотели купить по старой цене, но уже перед непосредственным выходом. Теперь все сказали х… им, а не деньги и абсолютно правы.
Ты любитель платить за воздух и обещания, так это твои проблемы. Нормальные люди предзаказы не делают. Но так как ты не относишься к ним, то тебе и не понять
Да ты ещё и капитан очевидность)
Ясен красен что геймпасс и пусть им три копейки упадёт, вместо отдельной покупки. Да и вообще она в первый же день будет на торрентах. Хотели получить вдвое больше на ровном месте, а не получат ничего в итоге. Ты можешь и дальше нести бред - это ничего не изменит)
-
clocker2014
Junior
Угу, я свою гтх1080 замінив на 4070с по суті щоб в сталкер 2 пограти, ігор які мені цікаві зараз одиниці.Afit: ↑ 18.11.2024 21:03Как вариант, почему нет? Но лично я что метро исход, что сталкер 2 сразу алтимейт Это те не многочисленные игры которые меня стимулируют обновлять компjoe23: ↑ 18.11.2024 19:21 я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн
-
Захар Беркут
Member
Так а в сучасному світі неможливі сатанинські, фашистські війни радянських імперців комуністів.kairo: ↑ 18.11.2024 19:48Вас могли заблокувати за образи інших користувачів, якщо вони подавали скарги. За ім'я акаунта Степан Бандера вас не могли заблокувати, що підтверджують 11 000 аналогічних акаунтів.
Але вони є, а ви у світі рожевих поні.
-
Enjthesilence
Member
Ох і дурне, геймпас не сипить 3 копійки за окремий запуск, за геймпас gsc вже давно отримали свої кошти. Ще раз подивись ціноутворення на сучасні ігри і ще раз поплач про жалюгідні 34$, які в тебе просять в 2024 році, коли 60$ зараз є стандартний мінімумdoc-oc: ↑ 18.11.2024 21:29Я и не сомневался, что вылезет неадекват вроде тебя и будет писать бред)Enjthesilence: ↑ 18.11.2024 20:54
за тією ціною декілька років гру можна було придбати, що ти верзжеш клоун? нехай твій десяток жлобів в геймпасі пограють, ціни на ігри взагалі давно бачив?
Ты любитель платить за воздух и обещания, так это твои проблемы. Нормальные люди предзаказы не делают. Но так как ты не относишься к ним, то тебе и не понять
Да ты ещё и капитан очевидность)
Ясен красен что геймпасс и пусть им три копейки упадёт, вместо отдельной покупки. Да и вообще она в первый же день будет на торрентах. Хотели получить вдвое больше на ровном месте, а не получат ничего в итоге. Ты можешь и дальше нести бред - это ничего не изменит)
-
Zakarul
Member
torrent edition даже лень. Там же 200 гигов. да?
Ну нафиг
Ну нафиг
-
destructX
Member
тримай в курсі
-
Rederst
Member
Піду пройду ютуб едішн.