S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
FishNumberOne
Junior

Повідомлення

Захар Беркут: 18.11.2024 19:22
Lekrs: 18.11.2024 19:07
По якій причині можна ненавидіти стім?
По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
Таки вы равнозначно не умные. Надеюсь перебанили всех.
kairo
Member

Повідомлення

Lekrs: 18.11.2024 19:07
По якій причині можна ненавидіти стім?
По тим самим, мене там банили, за ім'я облікового запису - Бандера, а людей з ім'ям на кшталт "смерть всем хохлам", "убей всех украинцев", "насилуй украинок" не банили у свій час, не знаю як зараз.
У Steam є 11 000 акаунтів з ім'ям Бандера, прапорами та відповідними аватарками. Може, справа не в імені?
https://steamcommunity.com/search/users/#text=bandera
Захар Беркут
Member

Повідомлення

kairo: 18.11.2024 19:37

У Steam є 11 000 акаунтів з ім'ям Бандера, прапорами та відповідними аватарками. Може, справа не в імені?
Саме в імені.
kairo
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 18.11.2024 19:43
kairo: 18.11.2024 19:37
Саме в імені.
Вас могли заблокувати за образи інших користувачів, якщо вони подавали скарги. За ім'я акаунта Степан Бандера вас не могли заблокувати, що підтверджують 11 000 аналогічних акаунтів.
Donate
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.11.2024 19:30
Donate: 18.11.2024 17:07
Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Більшість з котрих які гру до кінця не проходять. Оце пробачте оглядачі. Тому що потрібно йти робили ролик по грі інакше переглядів не буде.

Тестування навідь тої ж гри повинно бути взагалі більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат :laugh: Тяп ляп та готово.
то треба просто дивитись "професійних" людей і проблем нема
Оці "профессійні" огляди будуть десь так через місяці три в кращому випадку... На то ці блогери і "профессійні" що нікуди не поспішають та немають комманду по відосикам :gigi:

Added in 2 minutes 23 seconds:
kortex: 18.11.2024 19:15 Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
Навідь якщо зільють немає сенсу. Там ніхто в здоровому глузді не кине ексешник :rotate:
st0k
Member

Повідомлення

купив ще й сестрі B-)
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

БРАВО! Це реально крутий показник, сінгловик в оточені онлайн шлаку. Тобто це говорить про те, що її вже передзамовили багато людей чи як?
Борщ
Member

Повідомлення

Стім це взагалі шмат лайна, а не сервіс.

Відправлено через 57 секунд:
AceDeLaeda: 18.11.2024 20:30Тобто це говорить про те, що її вже передзамовили багато людей чи як?
Це говорить рівно про те, що просто гра на хайпі і дуже багато грошей влилось в рекламну кампанію, яка грає на ностальгії. Не більше, не меньше.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Donate: 18.11.2024 19:58
Enjthesilence: 18.11.2024 19:30

то треба просто дивитись "професійних" людей і проблем нема
Оці "профессійні" огляди будуть десь так через місяці три в кращому випадку... На то ці блогери і "профессійні" що нікуди не поспішають та немають комманду по відосикам :gigi:

Added in 2 minutes 23 seconds:
kortex: 18.11.2024 19:15 Що ви всі повторюєте, як папуги, що прілоад зільють одразу на торенти ? В стімі, прілоад качає зашифровані файли, у своєму форматі. До релізу гри там нереально щось розпакувати і запустити. Хтось цю дичину вкинув і всі повторюють. На своєму досвіді багато разів качав прілоад і нічого там не можна було звідти відколупати і кудись злити.
Навідь якщо зільють немає сенсу. Там ніхто в здоровому глузді не кине ексешник :rotate:
DF роблять огляд дуже швидко, часто з релізом гри, тому що в них дочасний доступ. А кращий варіант, запустити гру в геймпасі і потестити самостійно, сподобається - придбав копію.
doc-oc
Member

Повідомлення

Alligator: 18.11.2024 18:04
Enthusiast: 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 :facepalm: Коли будуть знижки візьму, не горить...
Якби ти хотів то без проблем купив би за 800+ до підвищення цін. :shuffle:
Не нужно было ж…й поворачиваться к покупателям. У меня минимум десяток людей хотели купить по старой цене, но уже перед непосредственным выходом. Теперь все сказали х… им, а не деньги и абсолютно правы.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

doc-oc: 18.11.2024 20:50
Alligator: 18.11.2024 18:04
Якби ти хотів то без проблем купив би за 800+ до підвищення цін. :shuffle:
Не нужно было ж…й поворачиваться к покупателям. У меня минимум десяток людей хотели купить по старой цене, но уже перед непосредственным выходом. Теперь все сказали х… им, а не деньги и абсолютно правы.
за тією ціною декілька років гру можна було придбати, що ти верзжеш клоун? нехай твій десяток жлобів в геймпасі пограють, ціни на ігри взагалі давно бачив?
Afit
Member

Повідомлення

joe23: 18.11.2024 19:21 я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн :rotate:
Как вариант, почему нет? Но лично я что метро исход, что сталкер 2 сразу алтимейт :super: Это те не многочисленные игры которые меня стимулируют обновлять комп
doc-oc
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.11.2024 20:54
doc-oc: 18.11.2024 20:50
за тією ціною декілька років гру можна було придбати, що ти верзжеш клоун? нехай твій десяток жлобів в геймпасі пограють, ціни на ігри взагалі давно бачив?
Я и не сомневался, что вылезет неадекват вроде тебя и будет писать бред)
Ты любитель платить за воздух и обещания, так это твои проблемы. Нормальные люди предзаказы не делают. Но так как ты не относишься к ним, то тебе и не понять :laugh:
Да ты ещё и капитан очевидность)
Ясен красен что геймпасс и пусть им три копейки упадёт, вместо отдельной покупки. Да и вообще она в первый же день будет на торрентах. Хотели получить вдвое больше на ровном месте, а не получат ничего в итоге. Ты можешь и дальше нести бред - это ничего не изменит)
clocker2014
Junior

Повідомлення

Afit: 18.11.2024 21:03
joe23: 18.11.2024 19:21 я через майкрософт геймпас поиграю за 200 грн :rotate:
Как вариант, почему нет? Но лично я что метро исход, что сталкер 2 сразу алтимейт :super: Это те не многочисленные игры которые меня стимулируют обновлять комп
Угу, я свою гтх1080 замінив на 4070с по суті щоб в сталкер 2 пограти, ігор які мені цікаві зараз одиниці.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

kairo: 18.11.2024 19:48
Вас могли заблокувати за образи інших користувачів, якщо вони подавали скарги. За ім'я акаунта Степан Бандера вас не могли заблокувати, що підтверджують 11 000 аналогічних акаунтів.
Так а в сучасному світі неможливі сатанинські, фашистські війни радянських імперців комуністів.
Але вони є, а ви у світі рожевих поні.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

doc-oc: 18.11.2024 21:29
Enjthesilence: 18.11.2024 20:54

Я и не сомневался, что вылезет неадекват вроде тебя и будет писать бред)
Ты любитель платить за воздух и обещания, так это твои проблемы. Нормальные люди предзаказы не делают. Но так как ты не относишься к ним, то тебе и не понять :laugh:
Да ты ещё и капитан очевидность)
Ясен красен что геймпасс и пусть им три копейки упадёт, вместо отдельной покупки. Да и вообще она в первый же день будет на торрентах. Хотели получить вдвое больше на ровном месте, а не получат ничего в итоге. Ты можешь и дальше нести бред - это ничего не изменит)
Ох і дурне, геймпас не сипить 3 копійки за окремий запуск, за геймпас gsc вже давно отримали свої кошти. Ще раз подивись ціноутворення на сучасні ігри і ще раз поплач про жалюгідні 34$, які в тебе просять в 2024 році, коли 60$ зараз є стандартний мінімум
Zakarul
Member

Повідомлення

torrent edition даже лень. Там же 200 гигов. да?
Ну нафиг :lol: :lol:
destructX
Member

Повідомлення

Zakarul: 18.11.2024 21:57 torrent edition даже лень. Там же 200 гигов. да?
Ну нафиг :lol: :lol:
тримай в курсі :rotate:
Rederst
Member

Повідомлення

Піду пройду ютуб едішн. :(
Відповісти