Чутки: розробка провального шутера Concord коштувала 400 мільйонів доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shuginubi
Member

Повідомлення

И поделом
waryag
Member

Повідомлення

byaka: 21.09.2024 20:54Я нiчого не говорив про великi чи малi екзи,я говорив про хiти.Дейзгон по при завивання деяких фанатiв не є хітом,це можно було побачити по кiлькостi проданих копiй на релiзi.Навiть самi розробники говорили що продовження не буде тому що гра погано продалась.
Якщо вірити зливу, ДГ виступила гідно, на рівні цусіми і бладборну, а поступилася лише топовим франшизам соні, що мають значно більші бюджети і армії фанатів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я зазвичай не відписуюся у таких темах, бо я взагалі не граю у все це західне лайно, навіть до того, як туди додали політоту (DEI, SJW). Я просто радий, що куСоні (кусо – японською лайно, це японці так називають цю компанію - куСоні) втратила гроші. Я щиро бажаю цій компанії збанкрутіти. Вся їх сучасна техніка починаючи від телевізорів і закінчуючи смартфонами – лайно.
waryag
Member

Повідомлення

yurarad: 22.09.2024 01:50А чем TLOU лучше? Ядро сюжета такое же +-(особенно когда видел уже не один десяток нормальных игр, может как первый игровой опыт такое может вызвать эффект вау, но не для человека играющего с 2000 года:)), далее пострелушки более коридорные, игра обычная, прошел ее один раз, больше желание не было. В DG хоть вариативности по пушкам больше, сражения более эффектные. Скажу так что ни одна ни другая не шедевр, но одной с популярностью повезло больше. Это как с фильмами, есть куча хороших, но не все популярны и принесли успех создателям.
Концентрированная сюжетка >> не очень удачного опенворлда.
И в целом, у авторов ТЛОУ было побольше опыта и авторитета.

Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Kashtan: 22.09.2024 09:40Просто погуглив - гра зайняла 19 місце серед найпродаваніших у 2019 році, вісім мільйонів штук прописом. Найвдаліша гра студії в її історії. Не є хітом? Погано продалась? Соні зайняла вкрай дивну позицію по відношенню до гри. Виключно гугління, не грав і поки не планую.
Писали, що головною проблемою був недобір пари балів на метакритику :rotate:
Ijachok
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 12:25 Я зазвичай не відписуюся у таких темах, бо я взагалі не граю у все це західне лайно, навіть до того, як туди додали політоту (DEI, SJW). Я просто радий, що куСоні (кусо – японською лайно, це японці так називають цю компанію - куСоні) втратила гроші. Я щиро бажаю цій компанії збанкрутіти. Вся їх сучасна техніка починаючи від телевізорів і закінчуючи смартфонами – лайно.
А в що тоді залишається грати?
waryag
Member

Повідомлення

Ijachok: 22.09.2024 13:08А в що тоді залишається грати?
Якщо не західне, то східне! :rotate:
Kashtan
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 12:25 Я зазвичай не відписуюся у таких темах, бо я взагалі не граю у все це західне лайно, навіть до того, як туди додали політоту (DEI, SJW). Я просто радий, що куСоні (кусо – японською лайно, це японці так називають цю компанію - куСоні) втратила гроші. Я щиро бажаю цій компанії збанкрутіти. Вся їх сучасна техніка починаючи від телевізорів і закінчуючи смартфонами – лайно.
Фотоапарати, кінокамери, навушники в них чудові, в мене ж пара, архібас просто в них, кращий в світі, DAP специфічні своїм С-мастер, але армія шанувальників є, єдиний головний пристрій в авто був із підтримкою хай-рез це Соні , до недавнього часу, зараз уже голдхорни поз‘являлись, а в минулому це був просто флагман побутової електроніки Японії, в аудіо апаратурі всіх рівнів, можу довго перераховувати, деякі й зараз непобиті в якості звуку , незважаючи на технічний прогрес, смартфони - перші і єдині у світі із 4к екраном, в решті поступались конкурентам, але сам факт досягнення. Може ви назвете, чим саме вам Соні не догодила?
7mindfields
Member

Повідомлення

Kashtan: 22.09.2024 13:58 чим саме вам Соні не догодила?
Софтом на рівні ксяомі
daesz
Member

Повідомлення

В мене років 5 тому був флагман соніфонів і мені візуально він дуже подобався, але він був не без недоліків, нажаль. Сучасні їхні смартфони виглядають як лайно :с
oversteve
Member

Повідомлення

пройде 5 років і ці диски будуть продавати по 200-300 баксів, якщо не дорожче із-за обмеженого тиражу :D
mertvei
Member

Повідомлення

yurarad
Dayz gone стоит того чтобы,выпустили вторую,часть и у меня знакомые, играли на ее на помойке и были в восторге.
MqM
Member

Повідомлення

kalakawa: 21.09.2024 17:15 шкода тільки, що скільки б ігор-повісточок не провалювалось, це не вплине на продовження їх випуску. більш того, вони займуть ~100% всього ААА ігропрому, так як найбільші в світі інвестиційні компанії та, що важливіше, державні бюджети західних країн будуть вливати фінанси в них стільки, скільки це буде потрібно, аж до моменту, коли поняття сексуальна жінка з красивим лицем та білий чоловік повністю і назавжди не перестануть існувати

DEI відділ(це той, що спотворює ігри), до речі, з півроку тому з'явився в CDPR(добре, що Phantom Liberty пронесло), та про його впровадження активно говорять всі крупні японські розробники, деякі з них вже їх мають.
до того ж, CDPR, вслід за Ubisoft, проводить курси розробників для всіх, крім чоловіків

свої мінуси скидайте мені
про рептилоїдів можете не відповідати, я вже прийняв до уваги
Боже, та не повістка робить поганою гру! А відсутність нормального геймплею, сюжету!
Mass effect з гг геєм, last of us з лезбі, Baldurs Gate з можливістю з усіма, Cyberpunk 2077 з трансгендерами - жодна з них не провалилася через ту повістку.
Жалюгідні спроби маніпулювати наче в усьому винна повістка. От ігри Юбісофт і без неї провалюються, бо може треба багально якісно виклнувати роботу?
Мені от пофіг хто там з ким, хоча з інопланетянами :lol: тільки нормальний сюжет і геймплей завезіть. Лгбт йому жити не дає :lol:

Відправлено через 5 хвилин 59 секунд:
StingerYar: 21.09.2024 17:20 Мабуть думали якщо вкинуть грошей більше ніж в Cyberpunk 2077 ($400млн+) то вийде автоматично краще :gigi: :laugh:

Щиро бажаю, щоби цей випадок став іконічним, і пхався як яскрава демонстрація оцим всім woke'рам, SJW, LGBTQ+ і їм занадто сильно симпатизуючим що буває, коли пріоритети у грі призначала ліва п'ята сину трансгендерної дочері маминої подруги, а транснаціональна корпорація просто топила у грошах "сміливий" підхід :rotate:
Пріоритети дійсно розставляють не правильно, але у цьому винна лише крайнощі та банальна халтура. Ігри треба далі робити, а не як сучасне мистецтво ляпнув фарбою махнувши пензликом і картина за мільйон, з вграми це так не працює

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
ddO: 21.09.2024 20:41 Після ночі наступає день. Рано чи пізно, все що "неадекватне" проходить та відходить у історію. Завжди були групи людей що вважали свої ідеї кращими за інших та активно їх пропагандували - будь то спалення рижих дівок, міряння черепів чи ще 5 років дефіциту і буде нарешті комунізм. Все пройшло і це пройде - бо всі хто вкладає гроші у провальні проекти - збанкрутують. Такий закон ринку, тому нема чого сильно цим перейматися та переживати.
P.s. GTA V - 265 млн.$, witcher 3 - 81 млн. $.
як ви далеко пішли) Банально чисто статистично аудиторія на яку розраховано надто мала, а ще й гейплей був ніяким. Хотів би глянути лгбт міряють черепи :idea:
У скількох бобить від того лгбт, хоча справа у банальній корупції, де людей призначили не по вмінням, а по звязкам

Відправлено через 6 хвилин 21 секунду:
byaka: 22.09.2024 01:19
yurarad: 22.09.2024 01:10

Ну если проходили игру, то после прохождения сюжетки на карте отмечаются все области где находятся орды от начиная от 50 особей и вроде до 600, Тысячных орд в игре никогда не было, игра делась под PS4, учитывая ее железо, никаких тысяч там и быть не может))
Зараз я уже не згадаю точно але розробники обiцяли саме тисячi.А по факту в грi одна орда 500+, та декiлька на 300, це не те чого очiковали фанати гри.
Це настільки пригципово було? Думаю і цього цілком буде вдосталь. Мені навіть у Left 4 Dead сотні вистачало аби відбитися, які там тисячі :weep:
man1242
Member

Повідомлення

7mindfields: 22.09.2024 14:29
Kashtan: 22.09.2024 13:58 чим саме вам Соні не догодила?
Софтом на рівні ксяомі
Топ за свои деньги, 8про с 2019 года пользуюсь :laugh: отвала не произошло
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

yurarad: 22.09.2024 01:50 А чем TLOU лучше? Ядро сюжета такое же +-(особенно когда видел уже не один десяток нормальных игр, может как первый игровой опыт такое может вызвать эффект вау, но не для человека играющего с 2000 года:)), далее пострелушки более коридорные, игра обычная, прошел ее один раз, больше желание не было. В DG хоть вариативности по пушкам больше, сражения более эффектные.
Фигня какая-то если честно, такое ощущение что вы либо в нее играли гораздо позже чем в 2013м году либо вообще не играли.

Ласта подкупала актерской игрой и не сюжетом а персонажами и отношениями между ними. По поводу геймплея, ну да это не уникальная игра безусловно. Но как и в случае с серией Resident Evil, игра раскрывается с другой стороны при повторном прохождении на уровне сложности Grounded.
Скажу так что ни одна ни другая не шедевр, но одной с популярностью повезло больше.
Это не так. В успех TLOU ни верил ни издатель ни сам разработчик, к тому же она выходила под самый закат поколения когда крупных системселлеров уже не ожидала сама аудитория.

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Kirakishou: 22.09.2024 12:25 Я зазвичай не відписуюся у таких темах, бо я взагалі не граю у все це західне лайно
Тогда лучше сразу ищите новое хобби ибо 90% рынка это так или иначе западные игры. Единственный рынок который не до конца ориентирован на западные ценности и идеи это возможно Япония.

Всякий китайский-российский шлак я априори за игры не считаю. Сами играйте в свою коммунистическую обезьяну.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

MqM: 23.09.2024 02:38
kalakawa: 21.09.2024 17:15
проводить курси розробників для всіх, крім чоловіків
Лгбт йому жити не дає :lol:
Хотів би глянути лгбт міряють черепи :idea:
П*сюны уже меряют. Видимо им нужно начать публично казнить белых мужиков людей чтобы до MqM дошло к чему все катится. Тебе и говорят что проблема как раз в том, что эти студии наводнили DEI кадры которые не в состоянии родить ничего стоющего. Им остается только пережевывать жвачку за другими и вставлять туда гендеры потому что большего они и не могут. А все игры что ты перечислил делались разработчиками, а не активистами (исключение разве что the lust of ass 2, но насколько я помню приняли эту игру соотвествующе).
yurarad
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 23.09.2024 11:24
yurarad: 22.09.2024 01:50 А чем TLOU лучше? Ядро сюжета такое же +-(особенно когда видел уже не один десяток нормальных игр, может как первый игровой опыт такое может вызвать эффект вау, но не для человека играющего с 2000 года:)), далее пострелушки более коридорные, игра обычная, прошел ее один раз, больше желание не было. В DG хоть вариативности по пушкам больше, сражения более эффектные.
Фигня какая-то если честно, такое ощущение что вы либо в нее играли гораздо позже чем в 2013м году либо вообще не играли.

Ласта подкупала актерской игрой и не сюжетом а персонажами и отношениями между ними. По поводу геймплея, ну да это не уникальная игра безусловно. Но как и в случае с серией Resident Evil, игра раскрывается с другой стороны при повторном прохождении на уровне сложности Grounded.
Скажу так что ни одна ни другая не шедевр, но одной с популярностью повезло больше.
Это не так. В успех TLOU ни верил ни издатель ни сам разработчик, к тому же она выходила под самый закат поколения когда крупных системселлеров уже не ожидала сама аудитория.

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Kirakishou: 22.09.2024 12:25 Я зазвичай не відписуюся у таких темах, бо я взагалі не граю у все це західне лайно
Тогда лучше сразу ищите новое хобби ибо 90% рынка это так или иначе западные игры. Единственный рынок который не до конца ориентирован на западные ценности и идеи это возможно Япония.

Всякий китайский-российский шлак я априори за игры не считаю. Сами играйте в свою коммунистическую обезьяну.

Ну как сказать, у друзей бегал немного, у самого ПС3 не было(но прошел ее ремастер когда вышла на ПК), но в тоже время вышла на ПК та же Ларка перезапуск, там с актерской игрой не хуже дела обстоят да и игра более интерактивна локации куда больше, больше арсенал прокачка как по мне, просто в TLOU более сопливая история люди на это больше ведутся, да и в то время вышли SC2 HtS, XCOM Enemy Within, может еще что-то уже так и не припомнить, это мне тогда куда больше заходило в то время. А на счет сложностей, никогда не играл на ультра сложностях, но и никогда на изи) для меня самый оптимальный высокий уровень сложности, ультра это для самых ярых любителей мазохизма:)
MqM
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 23.09.2024 11:37
MqM: 23.09.2024 02:38

Лгбт йому жити не дає :lol:
Хотів би глянути лгбт міряють черепи :idea:
П*сюны уже меряют. Видимо им нужно начать публично казнить белых мужиков людей чтобы до MqM дошло к чему все катится. Тебе и говорят что проблема как раз в том, что эти студии наводнили DEI кадры которые не в состоянии родить ничего стоющего. Им остается только пережевывать жвачку за другими и вставлять туда гендеры потому что большего они и не могут. А все игры что ты перечислил делались разработчиками, а не активистами (исключение разве что the lust of ass 2, но насколько я помню приняли эту игру соотвествующе).
Які вже пристрасті пішли. Ну так корупція і тільки, он ЛАстуху для Пк віддали портувати компанії по знайомству, а вони схалтурили. Не знаю яке джерело на цю всю драму, бо поки це як теорії змов бех явних доказів. А як розділити які ігри ким робилися? Хтось має список? А то якщо гра з лесбі хіт - то це розробники, якщо провал то одразу всякі спеціалісти по толерантності винні - дуже зручно) Ластуху нормально прийняли, не провалилися, а бомбили там деякі через вбивство героїв, а не за стільки перекачану бабиську, а от про лезбі роман взагалі ніхто не згадав)
Відповісти