В Epic Games Store дарують The Callisto Protocol

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Alex646: 23.08.2024 13:12 Це проблеми з балансом. Решта зброї також конкурентна. На високій складності піу піу не так-то просто і виходить.
Про стелс в калісто смішно. Прикрутили аби був. Перчатка геймплейно найбільш хрінове рішення в грі, бо можливість схопити противника і кинути його в мясорубку - гьобана імба.
Я хіба написав, що не конкурентна? Ресурси не безкінечні, і виявилося, що треба обрати щось одне и по максимуму вкачати, якщо прокачувати усього по троху, і типу створити варіативність, то фактично матимемо не ефективну зброю.
Стелс такий самий як у "божественній" ТЛОУ, мабуть і там прикрутили аби був, глухі моби фактично такі самі. А сам стелс дозволяє фармити ресурси без їх використання, но якщо у вас для "галочки", то ок.
byaka
Member

Повідомлення

waryag: 23.08.2024 11:46
byaka: 23.08.2024 09:48Намагався пройти ремейк нещодавно, не побачив я там якихось супер механік, які краще ніж ті що в калiсто. Якщо знаєте якісь, прошу, можете розповісти, куди дивитися.
Відстріл кінцівок, різні вороги і різна зброя створюють купу унікальних ігрових ситуацій.
А у калісто обмежений арсенал, ще й з тотальною нестачею набоїв, що штовхає нас в обійми мілі бойовки. А та ломає занурення в хоррор, ще й наглухо заскриптована.
Менi уже декiлька раз повторили що мало зброї,але в рiмейцi дед спейс навiть меньше на двi одинцi нiж в калiсто.
Хочете прикол,я стiльки набоiв набрав до гвинтівки (зараз у деяких людей мабуть шок, виявляється в грi є гвинтiвка) в основнi грi,що майже все доповнення не купував до неї патронiв.
Все залежить вiд вашого стилю гри,в калiсто всеж є деяка гнучкiсть якщо пошукати.
Востаннє редагувалось 23.08.2024 14:42 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
GraFFDyuma
Member

Повідомлення

А мені зайшла, окрім проявів фобії сценаристів до висоти :D Занадто вже багато раз ГГ провалюється за сюжет))) Загалом на високій складності цікаво проходити
man1242
Member

Повідомлення

Брал на релизе за фул прайс :lol: 800грн. Первый день без фикса на кеш шейдеров был весело :laugh: Потом вышле патч все норм стало, не редко бывало статерок проскакивал но затерпел. Прошел игру 2 раза на релизе больше не запускал, щас на днях побегал хардмод вроде все гуд :super: Из личного игра хорошая, один большой фильм если грубо с его минусами и плюсами, боевка своеобразна и стала намного легче чем была на релизе что печалит.

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
byaka: 23.08.2024 14:33
waryag: 23.08.2024 11:46

Відстріл кінцівок, різні вороги і різна зброя створюють купу унікальних ігрових ситуацій.
А у калісто обмежений арсенал, ще й з тотальною нестачею набоїв, що штовхає нас в обійми мілі бойовки. А та ломає занурення в хоррор, ще й наглухо заскриптована.
Менi уже декiлька раз повторили що мало зброї,але в рiмейцi дед спейс навiть меньше на двi одинцi нiж в калiсто.
Хочете прикол,я стiльки набоiв набрав до гвинтівки (зараз у деяких людей мабуть шок, виявляється в грi є гвинтiвка) в основнi грi,що майже все доповнення не купував до неї патронiв.
Все залежить вiд вашого стилю гри,в калiсто всеж є деяка гнучкiсть якщо пошукати.
первый ран прошел с фул грейд автоматом, ласта уже на привычке убил с 2го рана на харде прсото закидывая взрывные бочки. Читал как люди ноют что он не убиваемый не кидая эти же бочки и ноя что лвл дизайн плохой :lol:
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 23.08.2024 14:46
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
byaka: 23.08.2024 14:33
первый ран прошел с фул грейд автоматом, ласта уже на привычке убил с 2го рана на харде прсото закидывая взрывные бочки. Читал как люди ноют что он не убиваемый не кидая эти же бочки и ноя что лвл дизайн плохой :lol:
Я спостерiгав за однією стрiмеркою де вона хвилин сорок бiгала кругами i колупала останнього босса))
Люди просто элементарно не хочуть розiбратися в грi.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

MqM: 22.08.2024 18:45
Rex: 22.08.2024 18:37 Я так розумію, це щось типу Дед Спейс?
так, автори надихалися ним
Ну як сказати надихалися, творець Калісто той самий що і Дед Спейса - Глен Скофілд
Dremjke
Member

Повідомлення

ІМХО класа гра, сподобалась більше, аніж мертвикй космос - сюжетка цікавіша і гра не затягнута. Пройшов двічі на ПК і PS5 разом із DLC.
_nic
Member

Повідомлення

QTE хрінь якась, нащо це взагалі було на ПК висерювати...
Відповісти