Воно латиницею по сірому пише чого хоче, а саме якогось старого дотнету. Ставиш дотнет 3.5 і вперед.SergiusTheBest: ↑ 08.05.2024 14:16Як його встановити на сучасний Windows?
Все як і завжди, далі-далі-готово. Якщо прога не юзає незадокументовані функції вінди, то вона працює навіть якщо це прога з 90х.SergiusTheBest: ↑ 08.05.2024 14:16А мені подобався Windows Media Player 6.4.
Ну і нафіга мені порт на інший тулкіт з іншим інтерфесом? Щоби що?SergiusTheBest: ↑ 08.05.2024 14:16До речі, я користуюсь Clementine, пишуть, що це порт Amarok 1.4.
От тому лінукс ніколи і близько не підійде до популярності вінди. Користувачам начхати на твої нові версії якщо хочеться понастальгувати і пограти в стару ігрульку або, ще гірше, є бізнес-софт за котрий вже заплачені гроші і він цілком влаштовує і не потребує заміни просто тому що ОСописцям впадлу зробити стабільний абі хоча б на рівні прог, не кажучи вже про драйвери.SergiusTheBest: ↑ 08.05.2024 14:16якщо не підтримується, то з часом протухає, а нові версії заміняють старі
Відправлено через 6 хвилин 58 секунд:
Я в хоббі іноді юзаю софтину мікро-кап. Нової версії в принципі не існує, контора скопитилась 5 років тому. Але стара прекрасно працює на будь-яких нових віндах.
Перейти на інший спайс це мені по-перше перевчитись на нього теж не зрозуміло новіщо якщо це хоббі, я на цьому грошей не заробляю, а по-друге цей мікро-кап був куплений за бабки, і це мені ще й інший спайс з твоїм підходом довелось би купляти?
Відправлено через 6 хвилин 57 секунд:
Та і офіс у мене 2016й куплений. Це в лінуксі вже довелось би купляти новий. 8-річна прога стовідсотково не завелась би. Офігенно які класні перспективи. Більше ж нікуди гроші засунути. А колекція іграшок? З ними як? Протонити? Тобто запускати на недовінді?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
І це все наслідки використання дегенеративного репозитарно-пакетного методу розповсюдження прог, за який ти так сильно топиш.