Оголошено дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
konb999
Member

Повідомлення

А я сьогодні ввечорі пииїду додому і гроші поверну зі стіма, а потім принципово торент скачаю! Хоча вже давно цього не робив!
bes
Member

Повідомлення

konb999: 16.01.2024 20:19 А я сьогодні ввечорі пииїду додому і гроші поверну зі стіма, а потім принципово торент скачаю! Хоча вже давно цього не робив!
Она там будет в первый день релиза из за gog
MqM
Member

Повідомлення

NUN4AG: 16.01.2024 20:13
Polaris: 16.01.2024 19:47 як то кажучи краще так чи як с Кіберпаноком
Як так?
Кіберпанк вийшов 10.12.20 (першою датою релізу називали 16.04.20). Лише 8 місяців затримки.
Першою датою релізу STALKER 2 називали 28.04.22, а тепер 05.09.24 - майже 28 місяців затримки (якщо її ще випустять), за які поляки встигли випустити DLC Phantom Pain, яке за контентом та рівнем перевершую велику кількість ААА проєктів за фуллпрайс, хоча його вартість - 550₴, а не 1500-2500К як у деяких...

Якщо це камінець у бік технічного стану/якості Кіберпанку, то я дуже здивуюсь, якщо STALKER 2 зможе похизуватися хоча б таким.
На консолях я в Кіберпанк не грав, тому ці версії можна мішати з лайном ;)
Але на ПК я без проблем пройшов на 100% (сюжет, усі побочки, ачівки, кінцівки і т.д.) Кіберпанк на 1650S без жодного критичного багу.
Звісно, в мене були проблеми тупою поліцією, стоячі NPC під час поїдки, інколи траплялися колізії об'єктів, але нічого, що б шокувало ПК геймера у 2023, а тим паче ждунів STALKER 2.
Про Кіберпанк і його готовність говорили самі розробники, які в інтерв'ю прямо казали, що його не можна було випускати і потребувало кілька років розробки, що в принципі з патчами сталося. Навіщо той реліз вчасно, коли потім гра становиться ходячим мемом через технічний стан.
Ну та поліція, яка з'являється за спиною і симуляція натовпу просто не дотягувала до ГТА 4-5. Глюки з матеріалами і баги зі світлом)
Якщо вам пощастило це не означає, що інші гравці мають миритися і шукати шайтан збірку на якій точно все пройде ідеально)
І ще коли додали обіцяні поїздки у Метро?
До речі у ДЛС додали те, що мало бути значною частиною в основній грі, особливо по механікам

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
konb999: 16.01.2024 20:19 А я сьогодні ввечорі пииїду додому і гроші поверну зі стіма, а потім принципово торент скачаю! Хоча вже давно цього не робив!
Це вже якийсь особистий хейт. Та купіть в день релізу, щоб так не розчаровуватися в передзамовленнях
0kie
Member

Повідомлення

Лохотрон этот ваш Сталкер. Не выйдет он никогда. Не окупится никак, ибо забугорным игра никогда не была интересна, русским блок сделали, а за счёт остальных смогут заработать разве что на корзинку бобов.
Всегда деньги первопричина всего, а потом уже лозунги, кричалки, обещалки... Не будет Сталкера...
Ijachok
Member

Повідомлення

Та в чому проблема? Ну пограєте пізніше. Якби не наважились на перенесення дати релізу, багів (а може і контенту) було б більше. Воно вам треба? А особливо емоційним явно не варто робити передзамовлення. Вийде - отримаєте гру
stoned
Member

Повідомлення

Зображення
Не окупится никак, ибо
Навіщо окупатись тому, що в день релізу падає в геймпасс? :dontknow:
Востаннє редагувалось 16.01.2024 20:31 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

0kie: 16.01.2024 20:24 Лохотрон этот ваш Сталкер. Не выйдет он никогда. Не окупится никак, ибо забугорным игра никогда не была интересна, русским блок сделали, а за счёт остальных смогут заработать разве что на корзинку бобов.
Всегда деньги первопричина всего, а потом уже лозунги, кричалки, обещалки... Не будет Сталкера...
Вже приводили відкриту статистику по продажам першого Сталкера, виїхав він точно не зарахунок піратів з рашки та тих декількох відсотків купивших ліцухи за символічні снд цінники) Ви хоча би поцікавтеся скільки коштувала розробка. Про інтерес західної аудиторії видно навіть під відео, там одразу чимало англомовних коментів зявилося, ледь знайшов наші на українській)
Одні лише емоційні припущення без якихось фактів.

пс навіть кончений атомік харт західній аудиторії пішов на жаль, а тут бренд з історією і він нікому не цікавий?
NUN4AG
Member

Повідомлення

MqM: 16.01.2024 20:16Хіба переробити половину чи весь сюжет
Як на мене сюжет - найслабше місце проєктів серії STALKER. Оптимізація/загальний технічний стан, шутерна механіка, симуляція недоопенворлду - теж чималі проблеми GSC, але їх хоч якось намагалися виправляти або після релізу, або в наступній частині серії, а сюжет та його подача завжди були слабким місцем GSC, а кінцівка CS - ще найбільший треш, що я бачив. Навіть якби у кінці показали, що це все був сон собаки - і те краще б було.
Тому не думаю, що велика кількість геймерів чекає від STALKER 2 топовий сюжет, його подачу і т.д.
GSC обіцяли 4 кінцівки, нелінійність побочних завдань, дейкі з яких начебто впливатимуть на кінцівку. В CoP був натяк на нелінійні побічні квести, тому легкий оптимізм щодо цього в мене є, але мабуть більшість гратиме в STALKER 2 через атмосферу/лор і задля дослідження зони, а не сюжет.
Тому скоріше повірю, що в них проблеми з реалізацією безшовного опенворлду та затримки з темпом його контентного наповнення, а не сюжетом.
doc-oc
Member

Повідомлення

Diablique: 16.01.2024 19:35 Это уже не серьезно, много чего можно простить но это уже занадто, а що занадто, то не здраво.
Это вообще больная тема индустрии. Это должны давно признать мошенничеством в особо крупных размерах и срок давать. Я понимаю один перенос месяца на три. Если игра уже почти готова, то трёх месяцев за глаза хватить на полировку. Но они открыли предзаказы в 2021 году и с тех пор позорятся сами и страну позорят. Считаю абсолютно справедливым, что любой, кто оформил предзаказ и не получил игру в срок, должен иметь право на компенсацию минимум в десятикратном размере от стоимости. У них походу вообще игры нет. Только кривое демо и кучи скринов для того, чтоб бабло с Фили качать и доверчивых геймеров. Григорович и Ко уже в наркоте утонули, им не до геймдева :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Polaris: 16.01.2024 19:47 як то кажучи краще так чи як с Кіберпаноком
Як так?
Кіберпанк вийшов 10.12.20 (першою датою релізу називали 16.04.20). Лише 8 місяців затримки.
Першою датою релізу STALKER 2 називали 28.04.22, а тепер 05.09.24 - майже 28 місяців затримки (якщо її ще випустять), за які поляки встигли випустити DLC Phantom Pain, яке за контентом та рівнем перевершую велику кількість ААА проєктів за фуллпрайс, хоча його вартість - 550₴, а не 1500-2500К як у деяких...

Якщо це камінець у бік технічного стану/якості Кіберпанку, то я дуже здивуюсь, якщо STALKER 2 зможе похизуватися хоча б таким.
Але на ПК я без проблем пройшов на 100% (сюжет, усі побочки, ачівки, кінцівки і т.д.) Кіберпанк на 1650S без жодного критичного багу у грудні 2020.
Звісно, в мене були проблеми тупою поліцією, стоячі NPC під час поїздки на транспорті, інколи траплялися колізії об'єктів, але нічого, що б шокувало ПК геймера у 2023, а тим паче ждунів STALKER 2.
Якщо, якщо, бла бла бла. Кіберпанк настільки гарним вийшов на пс, що його приблали с пс стор на скільки там? Про купу неіснуючого контенту у грі, яка по факту вийшла тільки у 2023 році, ми звичайно казати нічого не будемо, так що "реліз" кб стався точно не в 2020 році, так що ти там пройшов на 100% можеш розповісти десь в іншому місці, бо 100% це тільки зараз і то, ще буде патч. ну і порівнювати сдпр з їх капіталом і кількістю робочих рук, бюджетом, а також хоча б відсутністю війни в країні з GSC це звичайно також апогей)) так неприємно за перенос, так воно буває, це ще не найгірший приклад в ігровій індустрії. хто пам'ятає, як це було з першою частиною, могли вже зрозуміти як буде з цією грою і це не завадило цій серії зайняти своє місце в індустрії. не розумію тільки навіщо ці сльози, як з коментів клоунів з ixbt прям, чи якихось руснявих дегенератів
stoned
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 16.01.2024 20:35що його приблали с пс стор на скільки там
А навіщо? Що релізний, що патчений він змушує тебе грати стелсово, щоб не вилізти на стінку від коснольного шутінга в 20 фпс і милі. :laugh:
Ото хіба машинки стали менше під дорожнє полотно падати.
konb999
Member

Повідомлення

MqM: 16.01.2024 20:23
Як так?

Але на ПК я без проблем пройшов на 100% (сюжет, усі побочки, ачівки, кінцівки і т.д.) Кіберпанк на 1650S без жодного критичного багу.
Звісно, в мене були проблеми тупою поліцією, стоячі NPC під час поїдки, інколи траплялися колізії об'єктів, але нічого, що б шокувало ПК геймера у 2023, а тим паче ждунів STALKER 2.
Про Кіберпанк і його готовність говорили самі розробники, які в інтерв'ю прямо казали, що його не можна було випускати і потребувало кілька років розробки, що в принципі з патчами сталося. Навіщо той реліз вчасно, коли потім гра становиться ходячим мемом через технічний стан.
Ну та поліція, яка з'являється за спиною і симуляція натовпу просто не дотягувала до ГТА 4-5. Глюки з матеріалами і баги зі світлом)
Якщо вам пощастило це не означає, що інші гравці мають миритися і шукати шайтан збірку на якій точно все пройде ідеально)
І ще коли додали обіцяні поїздки у Метро?
До речі у ДЛС додали те, що мало бути значною частиною в основній грі, особливо по механікам

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Це вже якийсь особистий хейт. Та купіть в день релізу, щоб так не розчаровуватися в передзамовленнях
Багато купую по предзамовленню і так як наші українські коллеги ніхто мене не розчаровував ще!
Diablique
Member

Повідомлення

doc-oc
Как раз обсуждалось в предыдущей теме, показали старые скрины но с интерфейсом, это уже был знак))) дальше старый геймплей, с интерфейсом :) , а разве средства за предзаказ нельзя вернуть? Я только один раз в жизни делал предзаказ, киберпанк, всё))
iosafath
Member

Повідомлення

Есть "последнее китайское предупреждение"
Есть "остаточне прощавай"
А есть "окончательная дата релиза Сталкер 2"
0kie
Member

Повідомлення

MqM
Видел краем глаза материал, как разрабы перегрызлись из-за свалившегося на них счастья в виде денежного дождя. У каждой игры есть свой жизненный цикл. Сталкер его прошёл и былого успеха не будет. Нравится это кому или нет. Например, будет ли так популярен очередной Crysis, если вдруг его захотят сделать? Последующие после первого были на грани рентабельности. То же ждёт и Сталкер. Нужно было не сраться, а садиться и клепать продолжения. Посмотрим...
NUN4AG
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 16.01.2024 20:35 Якщо, якщо, бла бла бла. Кіберпанк настільки гарним вийшов на пс, що його приблали с пс стор на скільки там? Про купу неіснуючого контенту у грі, яка по факту вийшла тільки у 2023 році, ми звичайно казати нічого не будемо, так що "реліз" кб стався точно не в 2020 році, так що ти там пройшов на 100% можеш розповісти десь в іншому місці, бо 100% це тільки зараз і то, ще буде патч. ну і порівнювати сдпр з їх капіталом і кількістю робочих рук, бюджетом, а також хоча б відсутністю війни в країні з GSC це звичайно також апогей)) так неприємно за перенос, так воно буває, це ще не найгірший приклад в ігровій індустрії. хто пам'ятає, як це було з першою частиною, могли вже зрозуміти як буде з цією грою і це не завадило цій серії зайняти своє місце в індустрії. не розумію тільки навіщо ці сльози, як з коментів клоунів з ixbt прям, чи якихось руснявих дегенератів
Бла-бла-бла, я писав про ПК версію і робив на це наголос. Про PS можеш поплакати на консольному форумі.
Яке відношення до війни в Україні має GSC? Вони сидять у бомбосховищі біля передової, чи хоча б у тилу на Закарпатті?
Вторгнення почалося в лютому 2022 (через майже 4 роки після анонсу гри) і більше ніж як рік розробляється за кордоном. За весь час війни вони пробули на территорії України максимум 8 місяців. Пошукай ще виправдання для GSC, які перенесли гру вже на 2 роки і 8 місяців, жодного разу не показавши геймплей.
Ключовий етап разробки Кіберпанку випав на пік ковіду і вони не могли на відміну від GSC втекти у Прагу, щоб спокійно доробити проєкт.
Звідки стільки познань про коменти клоунів з ixbt та руснявих дегенератів, якщо самим з ними не сидіти на одній гілці? :lol:
Icipher
Member

Повідомлення

самое прикольное за сталкера топят те , кто его не купил ))

з.ы. я купил год назад . в стиме верну деньги и ПОТОМ поиграю в геймпассе. а 900 грн потрачу на ЗСУ

З.ы.ы. поддержка Украины , кроме как машинок с руснявой нави , которых никто не видел нигде , кроме рекламы . :lamer:
MqM
Member

Повідомлення

0kie: 16.01.2024 21:01 MqM
Видел краем глаза материал, как разрабы перегрызлись из-за свалившегося на них счастья в виде денежного дождя. У каждой игры есть свой жизненный цикл. Сталкер его прошёл и былого успеха не будет. Нравится это кому или нет. Например, будет ли так популярен очередной Crysis, если вдруг его захотят сделать? Последующие после первого были на грани рентабельности. То же ждёт и Сталкер. Нужно было не сраться, а садиться и клепать продолжения. Посмотрим...
Що за матеріал? від скандальних журналістів з Білорусі? Цікаво, а який життєвий цикл пройшов Фоллаут, згадвайте коли була перша гра?
Crysis до речі розробляють, ніякого страху немає, видно минулі частини доволі успішно продалися. На межі рентабельності ніхто не інвестує, навіть з рейтингом 75% на метакритик не роблять часто продовжень.
Загалом ми побачимо, але не відмовляйтеся від власної зрадоньки, якщо буде не так, як гадаєте
NUN4AG
Member

Повідомлення

0kie: 16.01.2024 21:01Например, будет ли так популярен очередной Crysis, если вдруг его захотят сделать?
спойлер
Ghody
Member

Повідомлення

MqM: 16.01.2024 19:02
er[socrates]: 16.01.2024 19:01 в июле перенесут на конец года или 1й квартал 2025го
астрологічний прогноз чи на картах Таро розклав?)
Люди которые хотели релизнуть вертолётную аркаду в 2000 году, а в итоге опоздав на 7 лет сделали кривой и косой сталкер лицензионный причём работал гораздо хуже пиратки на движке который от любой ошибки давал вылет сделают игру вовремя?
Выйдет глюкало которое на 5090 будет тормозить в фулхд и будут пару лет патчить
Відповісти