У Forza Motorsport великі проблеми з продуктивністю

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

n1kolayS: 04.10.2023 19:29 что-то там сломалось у человечка, вон на 3080 без лучей в 4к 60+
спойлер
Динамічний рендер на відео
Forza Motorsport PC Has A Really Smart Way Of Keeping Your Frame Rate Constant
n1kolayS
Member

Повідомлення

Геральт: 04.10.2023 20:03
n1kolayS: 04.10.2023 19:29 что-то там сломалось у человечка, вон на 3080 без лучей в 4к 60+
спойлер
Динамічний рендер на відео
Forza Motorsport PC Has A Really Smart Way Of Keeping Your Frame Rate Constant
нет, у него как раз выключено, если включено там дополнительная строка "рендер скейл" появляется под "динамик оптимизейшн"
Геральт
Member

Повідомлення

n1kolayS
Я там бачу "Custom" а не "off" :dontknow:
kairo
Member

Повідомлення

Alligator: 04.10.2023 18:08
kairo: 04.10.2023 17:28 Немає там такого. Там є відео із прикладами роботи DLSS, яке підписано "*Записано на GeForce RTX 30 в 4K."
Риторичне питання: Якщо на сторінці відеокарти RTX 3060 відео з підписом "*Записано на GeForce RTX 30 в 4K." то під який формат позиціонують відеокарту? :laugh:
Ролик про DLSS, а не про 4К на 3060 це буквально написано в назві ролику.

На 3060 можна спокійно грати у 4К із відповідними налаштуваннями графіки.
Phos4
Member

Повідомлення

Donate
А начальство хіба цікавить щось крім продажів?
Захар Беркут
Якщо в мене вистачає розуму зрозуміти що 1відсоток людей зі стіму які є власниками 4090 не можуть зробити продажі для будь якої гри, то в тих хто ці ігри розробляє такі думки теж би мали проскочити, тим більше що далеко не всі з них впринципі цікавляться симуляторами.
n1kolayS
Member

Повідомлення

Геральт: 04.10.2023 20:19 n1kolayS
Я там бачу "Custom" а не "off" :dontknow:
потому шо нету опции офф
спойлер
Зображення
MqM
Member

Повідомлення

Завалити оптимізацію в гонках це треба мати талант! Там, що відкритий світ? Бекграунди трас дуже деталізовані?

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Захар Беркут: 04.10.2023 14:53 Щось мені вже лячно, рівень швидкодії топових відеокарт вже у 1080р не може, а вони казали ера 4к на порозі? Ага дякую, вже ну років через 50 буде ера 4к - судячи з усього.
Все вони можуть, просто зараз всі "входять в ойті", розплодилося шарашкіних контор де працюють одні випускники після коледжів в кращому випадку, напевно ще після курсів "як стати геймдев розробником за два місяці" чимало
Востаннє редагувалось 04.10.2023 21:55 користувачем MqM, всього редагувалось 2 разів.
unique-neon
Member

Повідомлення

Phos4: 04.10.2023 20:56Якщо в мене вистачає розуму зрозуміти що 1відсоток людей зі стіму які є власниками 4090 не можуть зробити продажі для будь якої гри, то в тих хто ці ігри розробляє такі думки теж би мали проскочити, тим більше що далеко не всі з них впринципі цікавляться симуляторами.
В них проскакують думки про кіберпанк, попередні продажі, день релізу, далі їм не так цікаво. На жаль поки у них все виходить.
Ну і потім так розумію, що форза і так опиниться в геймпасі, і продажі самої гри не в пріорітеті, швидше просування геймпаса.
lamer02
Member

Повідомлення

Emply: 04.10.2023 16:49 Интересно, на чём разработчики у себя запускали игру, не ужели они сами не видят, как она "замечательно" идёт на 4090
А они в свои игры играют ? :lol:
Rhizone
Member

Повідомлення

Відповісти