AMD випустила драйвер із підтримкою технології генерації кадрів Fluid Motion Frames

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Nutbar, эы, ну вообще это странно. Но есть много ведь игр без резких/быстрых рывков камерой. Гонки, футбольчик, файтинги, кинцо типа Detroit. Да теже соулс-лайки, ты когда захват цели делаешь то и камера резких движений не делает в основном. Ну чё ещё там, Diablo/PoE, ну короч, я бы сказал что игр с резкими движениями камеры вообще меньшинство. Может это не баг а задумка :gigi:
Volodya811
Member

Повідомлення

Nutbar: 01.10.2023 02:32 На словах супер! Але подивився тести цієї Fluid Motion Frames (не плутати з FSR3-FG) і виявилось, що генерація кадрів вимикається під час швидких рухів камерою, тобто якраз в той момент, коли вона найбільше потрібна. Якась нісенітниця. Нашо воно таке взагалі треба?
Згоден. Як грати динамічні ігри? Особливо шутери.
fractal
Member

Повідомлення

avtoelectrik: 30.09.2023 10:05 як на мене то щось воно не туди розвивається ,генерація кадрів ,замилювання картинки ,я сторонник живої графіки і реальних кадрів а не фейкових .
Боже, якого біса, графіка почала розвиватись горизонтально, а не вертикально, в чому проблема? Не хочете - не купляйте, сидить зі своєю живою графікою.

Отправлено спустя 9 минут 2 секунды:
konb999: 30.09.2023 14:36
avtoelectrik: 30.09.2023 10:05 як на мене то щось воно не туди розвивається ,генерація кадрів ,замилювання картинки ,я сторонник живої графіки і реальних кадрів а не фейкових .
Не сторонник а прихильник! Живої графіки на 3060! :lol: :lol: :lol: ото ти мені настрій підняв! :laugh:
А потім будете кричати: «він не хоче розмовляти українською»
Yalg
Member

Повідомлення

Earanak: 01.10.2023 02:53 Но есть много ведь игр без резких/быстрых рывков камерой.
Самые тяжелые игры - шутаны, и именно у них рывки камерой. У остальных игр и так проблем с фпс не особо.
taras_cs
Member

Повідомлення

Nutbar: 01.10.2023 02:32 На словах супер! Але подивився тести цієї Fluid Motion Frames (не плутати з FSR3-FG) і виявилось, що генерація кадрів вимикається під час швидких рухів камерою, тобто якраз в той момент, коли вона найбільше потрібна. Якась нісенітниця. Нашо воно таке взагалі треба?
Схоже, це і є робота технології AMD Radeon™ Anti-Lag & Anti-Lag+ :D
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Тю, от такий наш народ, не зробили 3ФСР АМД кричали "ганьба", зробили - теж не таке.
Я оце згадую презентацію 7-ої серії, і там крім ФСР3 ще щось було, ще чіпчик у футбольній футболці розповідав.
Yalg
Member

Повідомлення

ДядяСаша
Штука хорошая, но никто не показывает как она работает при лоу фпс. То есть она не работает.
Олег963
Member

Повідомлення

Павло: 30.09.2023 11:36 Якось це все сумно : получається остання "натуральна" відеокарта 1080gtx ti якби чесна потужність без всяких ртх длс і тд.
kairo
Member

Повідомлення

Yalg: 01.10.2023 13:02 ДядяСаша
Штука хорошая, но никто не показывает как она работает при лоу фпс. То есть она не работает.
Генерація кадрів, нормально працює при +50 нативних FPS. Вона не розрахована на те, щоб із 15 FPS, робити в 45 FPS.
manbearboar
Member

Повідомлення

Yalg: 01.10.2023 13:02но никто не показывает как она работает при лоу фпс
Ни она ни FG не являются бомж-технологиями, в плане того чтобы из неиграбольного режима сделать играбельный.
bombeybox
Member

Повідомлення

kairo: 01.10.2023 20:53Вона не розрахована на те, щоб із 15 FPS, робити в 45 FPS.
Люди цього не розуміють, в тому числі через всратий маркетинг Хуанга і АМД (які переписують за Хуангом навіть слайди презентацій), коли зліва вони показують 15фпс в 4K Native, а справа - 100+фпс в 4K з DLSS 3 (а там фактично DLSS Performance + DLSS Frame Generation + DLSS Ray Reconstruction).
Alexsandr
Member

Повідомлення

Rain Man: 30.09.2023 20:45 на амд_шном фг походу тоже намечается х2 к фпс
Просмотрело видел, с отключенной генерацией кадров картинка часто плавнее на глаз.

Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
Rain Man: 30.09.2023 23:55 добавлю всё же.. я человек тоже "неверующий" в общем спецом обновил игру где этот фг уже реализован и погонял именно на этом драйвере, который тут якобы обсуждают, а на самом деле размышляют у кого лучи лучистее... с лупой даже сидел рассматривал разницу, результаты по фпс вот такие...

Каким софтом выводятся данные в углу? А то от утилиты MSI никак не могу получить мощность видеокарты, нет в опциях почему то.
Rain Man
Member

Повідомлення

Alexsandr
внутриигровой оверлей самого драйвера видеокарты
Yalg
Member

Повідомлення

Появился обзор на основе Forspoken на techpowerup, отзывы на форуме не оптимистичные.
Пишут что нужно минимум 60, желательно 70 фпс и никаких рывков камерой.
На фоне этого что-то положительное пишут только уверовавшие.

Кроме того обзор написан на видюхе Nvidia, возможно визарда крыли членами, но камменты почистили.
Відповісти