У Starfield вже зіграло два мільйони гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
taras_cs
Member

Повідомлення

myravei: 06.09.2023 17:06
taras_cs: 06.09.2023 15:43

FSR 2.2 + 100% scale в цій грі дають якіснішу картинку, ніж TAA + 100% scale.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:

Краще ввімкніть FSR 2.2 - він ще й згладжувач непоганий.
фср сильно отличается от нативного на большой диагонале
Існує FSR для нативу, тобто 100% scale, він кращий за TAA для нативу.

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Guest003: 06.09.2023 18:09
Dinner: 06.09.2023 12:59 Игра только для владельцев 4080 и 4090, только на них в FullHD ниже 60фпс не опустится
У мене 4070ti, не бачив нижче 65 фпс, граю у 1440р, без усяких фср.
FSR для нативу (100% рендер) краще ввімкнути. Ось порівняння:
https://www.techpowerup.com/review/starfield-fsr-2-2/
Telcontar
Member

Повідомлення

AMD таки дала ключик, зараз затестимо...
zaqik
Member

Повідомлення

У Starfield вже зіграло два мільйони гравців
Вместо длинной лекции на тему корреляции коммерческого успеха и качества игр, приведу пример сферического комментария к тотал варам: "да никто в них не играет: запускают бенчмарк, а потом какой-нибудь бой, приближают камеру, нащёлкивают скриншотов и закрывают навсегда".
В общем надо быть большим фанатом пустыни
Ну, с RDR же как-то выстрелило, а там пустыня вообще формально. Хотя чего "как-то", б-гоподобная Blizzard R* плохих игр не делает.
Манав я з такими температурами відеокарти грати.
Поставь лимит 20 fps. Все так играют, а ты чем лудше?

Был такой анекдот: женщины хотят любви, мужчины секса, а занимаются все одним и тем же. Вот объясните мне, как пустые игры беседки с TES в названии обретают миллионную фанбазу, а без - зафукивают?
Востаннє редагувалось 06.09.2023 21:11 користувачем zaqik, всього редагувалось 1 раз.
Poseidon
Junior

Повідомлення

:D
20230906_123512.jpg
Востаннє редагувалось 06.09.2023 21:11 користувачем Poseidon, всього редагувалось 2 разів.
neo89skynet
Member

Повідомлення

n6407
Та воно наче швидко це робить...
Якась перевiрка я думаю контрольних сум файлів :-/
n6407
Member

Повідомлення

на профильном железе 35 - 65 фпс, на средних настройках, пробовал фср2 и разные/любые настройки, пока всё выглядит ублюдочно, картинка рваная, нет радости никакой. в то же время на xbox ss - при 30 фпс, всё плавно и приятно - ясно что приятно ни как при 60+ фпс в играх на пк, но по сравнению с тем что сейчас даёт мой конфиг на пк, хбокс выглядет божественно :D короче через месяц/два/три ... попробую ещё раз :facepalm:

я и не ожидал на своём железе 60+ на ультрах, через 5 дней после старта игры, но то что сейчас с оптимизацией, учитывая "качество" картинки, это просто прон из барнаула :lol:

Отправлено спустя 43 секунды:
neo89skynet: 06.09.2023 21:09 n6407
Та воно наче швидко це робить...
Якась перевiрка я думаю контрольних сум файлів :-/
да, потом вьехал :up:
Jay228
Member

Повідомлення

Telcontar: 06.09.2023 19:47 AMD таки дала ключик, зараз затестимо...
за що даали ключ?
_nic
Member

Повідомлення

Дуже важко визначитися чи старфілд це блювота чи дрисня...
kawalot
Member

Повідомлення

Poseidon: 06.09.2023 21:09 :D
20230906_123512.jpg
Пахне звіздіжом. Між 7700х та 7800х3д різниця ~10%, між 7950х та 7950х3д різниці немає в принципі. Тобто, у першому випадку 3д кеш зарішав, а у другому навіть 1% різниці не дав. Та що там, не тільки кеш не зарішав, а навіть кількість ядер і частоти у амд вплинули лише на рівні похибки. А у інтела чомусь є різниця в залежності від кількості ядер, при чому доволі відчутна. Хтось в таке в здоровому глузді повірить?
Oleg913
Member

Повідомлення

kawalot: 06.09.2023 17:03 Манав я з такими температурами відеокарти грати.
Screenshot_1.png
Холодного воздуха в корпус поступает много, он смешивается с горячим в точках блокировки потока и не успевает покидать корпус.
Потому что Ноктуа блокирует весь входной воздушный поток и отсюда кочегарит видяху - рекомендую заменить на 280/360мм СЖО с установкой на переднюю панель.
Или же поставить на заднюю стенку и сверху над кабелем питания проца хорошие 140мм вентили с большим воздушным потоком и давлением, чтобы сделать его негативным.

Сам поначалу сидел на NH-D15 chromax.black и неслабо грело видяху в продуваемом корпусе - заменил на СЖО + добавил 2 вентиля на 800 оборотов и температуры сразу упали на 15 градусов в играх с 77 до 62
kawalot
Member

Повідомлення

Oleg913
Та я спеціально другий комплектний кулер від ноктуа поставив в корпус прям під відеокартою, щоб постійно дуло прямо на неї, точніше, в район крайнього третього кулера в районі роз'ємів живлення карти.
Але твої слова навели мене на іншу думку щодо повітряних потоків. Прямо під картою, на відстані пари сантиметрів, встановлена дискретна звукова карта, яка схоже може сильно заважати забирати повітря двом першим кулерам на СО відеокарти.
Telcontar
Member

Повідомлення

Jay228: 06.09.2023 21:52 за що даали ключ?
За купівлю процесора у одному з магазинів-партнерів(Click, Telemart).
спойлер
https://telemart.ua/ua/promotions/k-akt ... darok.html
Jay228
Member

Повідомлення

Telcontar: 07.09.2023 00:23
Jay228: 06.09.2023 21:52 за що даали ключ?
За купівлю процесора у одному з магазинів-партнерів(Click, Telemart).
спойлер
https://telemart.ua/ua/promotions/k-akt ... darok.html
а що вiдразу не давали ?
я от дивився на цi цiни у партнерiв в них цiна бiльше нiж не у партнерiв на 3000-3500 . тож гру можна було самому купити . таж iсторiя з ртх4000 вiдеокартами . цiну сильно завищували та давали гру
Telcontar
Member

Повідомлення

Jay228: 07.09.2023 10:07 а що вiдразу не давали ?
я от дивився на цi цiни у партнерiв в них цiна бiльше нiж не у партнерiв на 3000-3500 . тож гру можна було самому купити . таж iсторiя з ртх4000 вiдеокартами . цiну сильно завищували та давали гру
Дали лише вчора, в день релізу.
Я брав у Click, на момент купівлі ціна у них була на 200 грн. дорожче від цін сірих noname-шараг. Рахувати я ще вмію :beer:
Це у Телемарті чомусь цінник на 3D був захмарний.
Jay228
Member

Повідомлення

Telcontar
я монiторив цiни .
i в скiльки обiйшовся ?
Telcontar
Member

Повідомлення

Jay228: 07.09.2023 10:50 Telcontar
я монiторив цiни .
i в скiльки обiйшовся ?
17,4к + кешбек.
Зараз вже ціни ще більше просіли, брав 10-го серпня.
Jay228
Member

Повідомлення

Telcontar
а все я зрозумiв .я просто дивився на топ проци . там ситуацiя така як я описав - 24 в нонеймi i приблизно 28 в партнерах
Telcontar
Member

Повідомлення

Jay228: 07.09.2023 11:39 Telcontar
а все я зрозумiв .я просто дивився на топ проци . там ситуацiя така як я описав - 24 в нонеймi i приблизно 28 в партнерах
Так, після моєї покупки через кілька днів ціна у тому ж магазині виросла на ~1к грн. З такою цыною я б там вже не купував.
Відповісти