Оголошено системні вимоги Ratchet & Clank: Rift Apart

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 19.07.2023 17:25 Я извиняюссс что вклиниваюсь в чужую дисскуссию, но ты видел бюджеты например мультфильмов от Pixar? 200 миллионов USD на Базз Лайтера и его "не графон" вкорячить это — ок. Сделать графон, позволяющий выдавать картинку такого же качества в рилтайме — это не графон.

Пастрейсинг это здорово и замечательно, владельцы 4090 и 4080 SLI оценят, остальным — соболезнуем.
Так от власне. На 4к ТВ не видно різниці між FHD мультяшкою та 4к. Бо деталей там кіт наплакав, порівняно з ріал камерою. От тому то не графон. Ні Баз, ні Рачет.
Даремно стараєшся, я ту гру дропнув десь на початку ще на плойці. Не моє.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Геральт: 19.07.2023 22:26
Так от власне. На 4к ТВ не видно різниці між FHD мультяшкою та 4к. Бо деталей там кіт наплакав, порівняно з ріал камерою. От тому то не графон. Ні Баз, ні Рачет.
Не стоило покупать 43" UHD телевизор.

Даремно стараєшся, я ту гру дропнув десь на початку ще на плойці. Не моє.
Рынок поддержит серию без твоего авторитетного "Я". Продажи что у Rift Apart что у перезапуска 2016 год - лучшие в серии, а серии 20 лет.
Геральт
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 19.07.2023 22:47 Не стоило покупать 43" UHD телевизор.
Чим менша діагональ тим краща деталізація. І тим сильніше помітні недоліки ;)
Рынок поддержит серию без твоего авторитетного "Я". Продажи что у Rift Apart что у перезапуска 2016 год - лучшие в серии, а серии 20 лет.
Так хай підримує, я ж не проти. На консолях тяжко з іграми. Там любе голубе підтримають
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Геральт: 19.07.2023 22:26Бо деталей там кіт наплакав
Ну-ну
Особливо на моделях персонажей, де можна розглядати окремі шерстинки та іржу на окремих маленьких болтах на протезі

Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
Геральт: 20.07.2023 08:40Чим менша діагональ тим краща деталізація. І тим сильніше помітні недоліки
Це залежить не від діагоналі, а від поля зору та роздільної здатності. Ніякої додаткової деталізації там не буде, якщо сидіти від 43" в парі метрів.
Кажу як користувач одночасно 65" як ТВ та 42" як монітора.
Геральт
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 20.07.2023 09:32
Геральт: 19.07.2023 22:26Бо деталей там кіт наплакав
Ну-ну
Особливо на моделях персонажей, де можна розглядати окремі шерстинки та іржу на окремих маленьких болтах на протезі
Не побачив на скрінах вище "окремі шерстинки". Мабуть задалеко від монітора сиджу
Це залежить не від діагоналі, а від поля зору та роздільної здатності. Ніякої додаткової деталізації там не буде, якщо сидіти від 43" в парі метрів.
Кажу як користувач одночасно 65" як ТВ та 42" як монітора.
Очевидно ж, що мається на увазі та сама роздільча при різних діагоналях.
Поле зору...при тому ж полі зору і тій же діагоналі/роздільній різницю між UHD фільмом та FHD бачу. А от за тих же умов між FHD/UHD мульятшкою не бачу. Через що вже давно не качаю мульти в >FHD. Бо сенсу немає.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Я маю на увазі те, що 43" телевізор на дистанції 2 метра від очей та 65" на 3 метрах від очей дадуть однаковий кут зору та при однаковій роздільній здатності дадуть однакову деталізацію.
65/43 = 1,5
3/2 = 1,5
Саме тому всі ці гайди про те, що чим більше ТВ, тим далі від нього треба сидіти - це абсолютна чухня і для того щоб отримати профіт від великої діагоналі у вигляді покращеного занурення - треба сидіти ближче та збільшувати кут зору.
Наприклад, я дивлюсь на 42" з метра (монітор на краю стола 80 см) а 65" з полутора метрів з дивана.
Деталізація виходить однакова.
Spiryt
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 08:40
Так хай підримує, я ж не проти. На консолях тяжко з іграми. Там любе голубе підтримають
Какое же клоунство, в прочем, как и всегда. Можно примеры шедевров последних лет, которые вышли на ПК и без которых, так тяжело на консолях ?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Spiryt: 20.07.2023 11:07Можно примеры шедевров последних лет, которые вышли на ПК и без которых, так тяжело на консолях ?
З деякими жанрами на консолях справді погано. Космосіми, стратегії... Для поціновувачів цих жанрів без ПК ніяк.
Проте і навпаки є купа мастхевних ігор на консолях.
Якщо хочется всі мастхевні ігри покрити, однією платформою не обійтись :-/
bes
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 08:40 На консолях тяжко з іграми.
не смеши, даже приходиться иногда заходит в ветку форума смотреть кто во что играет что понять на что вы там тратите по 40 - 50 к на видеокарты так как на пк как раз с играми туговато что то :laugh: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Геральт: 20.07.2023 08:40 Там любе голубе підтримають
ПК последний оплот натуралов :laugh: :lol:

зы на компьютере так хорошо с играми в отличие от консолей что не знаю даже прыгать на ам5 или нет - так как за последние пару лет не одну игру не играл на компьютере
Геральт
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 20.07.2023 10:44 Я маю на увазі те, що 43" телевізор на дистанції 2 метра від очей та 65" на 3 метрах від очей дадуть однаковий кут зору та при однаковій роздільній здатності дадуть однакову деталізацію.
А я маю на увазі те, що мульти не мають деталізації порівняно з фільмами. А мультяшна графіка відповідно порівняно з "реалістичною" в іграх. А тут почали про кут зору розказувати. Для перевірки можете качнути мульт в FHD та 4к. І глянути на ТВ. А потім те саме, але вже з фільмом (документалки від NG)
Spiryt: 20.07.2023 11:07 Какое же клоунство, в прочем, как и всегда. Можно примеры шедевров последних лет, которые вышли на ПК и без которых, так тяжело на консолях ?
Можна приклади не просто ігр, а цілих жанрів: стратегії (тотал вари), партійні РПГ (BG3, піларси і подібні), симулятори (ETS2), інді (Dave the Diver)
То так, навскидку
А шедевральність вона в кожного своя. Комусь і Astro шедевр
Dremjke
Member

Повідомлення

bes: 20.07.2023 11:34так как на пк как раз с играми туговато что то
Пора на детоксикацию и реабилитацию.
bes: 20.07.2023 11:34ПК последний оплот натуралов
Неиронично да. Консоль с мылом, 30fps с просадками и инпут-лагом - выбор настоящих гачи гетеросексуалов :D :D :D
bes
Member

Повідомлення

Dremjke: 20.07.2023 11:38 Консоль с мылом, 30fps с просадками и инпут-лагом - выбор настоящих гачи гетеросексуалов :D :D :D
какие 30 фпс? Я игры в 30 фпс на консолях не запускал уже года два точно . А те что плохо оптимизированы под консоли они так же нагибают и ваши топ пк на 1060-3060 :D
Spiryt
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 11:36
Spiryt: 20.07.2023 11:07 Какое же клоунство, в прочем, как и всегда. Можно примеры шедевров последних лет, которые вышли на ПК и без которых, так тяжело на консолях ?
Можна приклади не просто ігр, а цілих жанрів: стратегії (тотал вари), партійні РПГ (BG3, піларси і подібні), симулятори (ETS2), інді (Dave the Diver)
То так, навскидку
Хоть преверяй инфу, прежде, чем что-то утверждать
Стратегии - нишевый жанр, который даже на пк, далеко не для всех
Инди и симуляторы даже коментировать не хочу
Востаннє редагувалось 20.07.2023 11:49 користувачем Spiryt, всього редагувалось 1 раз.
bes
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 11:36 стратегії (тотал вари), партійні РПГ (BG3, піларси і подібні), симулятори (ETS2), інді (Dave the Diver)
на да ради этих "шедевров" надо покупать процессоры по 20 к и к ним видеокарты по 40-50 к . И BG есть на консолях.

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Dremjke: 20.07.2023 11:38 Пора на детоксикацию и реабилитацию.
почему? я наоборот хочу отказаться от консолей чоб не выкидывать по 40 - 50 к постоянно на новое поколение всех консолей а собрать только пк и сидеть на нем. Но не получается, потому что контента на консолях больше и он доступней.
Геральт
Member

Повідомлення

Spiryt: 20.07.2023 11:45 Хоть преверяй инфу, прежде, чем что-то утверждать
Ігри не ігри, жанри не жанри.
Замість піларсів Thyrany підстав, суті не міняє. Консоль обмежена. І то ще доступність модів не розглядали
bes: 20.07.2023 11:48
Геральт: 20.07.2023 11:36 стратегії (тотал вари), партійні РПГ (BG3, піларси і подібні), симулятори (ETS2), інді (Dave the Diver)
на да ради этих "шедевров" надо покупать процессоры по 20 к и к ним видеокарты по 40-50 к .
В тому числі. Проц+відяха потрібні, щоб не обмежувати себе у виборі.
Spiryt
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 12:56
Spiryt: 20.07.2023 11:45 Хоть преверяй инфу, прежде, чем что-то утверждать
Ігри не ігри, жанри не жанри.
Замість піларсів Thyrany підстав, суті не міняє. Консоль обмежена. І то ще доступність модів не розглядали
Подставил God of War Ragnarok, что там с сутью ?
Геральт: 20.07.2023 12:56 В тому числі. Проц+відяха потрібні, щоб не обмежувати себе у виборі.
Что б не ограничивать себя, покупают ПК + консоль. Ваш Кеп
bes
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 12:56 Ігри не ігри, жанри не жанри.
Да они даже на пк мало кому надо, эти жанры умирают потому что они мало кому интересны. Вся суть обладание пк это пару игр в жанре который ты даже никогда скорей не запустишь и х12 прохождение киберпанка и то если ты совсем ненормальный и покупаешь видеокарты ради этого за 40-100 к от нвидий.
Геральт: 20.07.2023 12:56 В тому числі. Проц+відяха потрібні, щоб не обмежувати себе у виборі.
Сильно процессор и видяха помогает пройти ремейк демон соулса, призрака цусимы, gow рагнарога и другой фигни где с твоих слов пропагандируют ЛГБТ ? А эти игры значительно популярней чем всякие стратегий и индюшатина со стима. Уже не говоря о том консоль которая тянет эти игры сегодня в 60 фпс стоит 500 баксов - пк с ноля это ~ 1500 баксов и то не факт что он обеспечит тебе приемлемый уровень фпс когда эти игры возможно выпустят на пк.
Геральт
Member

Повідомлення

Spiryt: 20.07.2023 13:02 Подставил God of War Ragnarok, что там с сутью ?
Та те саме. 1,5 тимчасових ексклюзива не перекриють ту прірву ігр, що є на ПК.
Что б не ограничивать себя, покупают ПК + консоль. Ваш Кеп
Можна й так, якщо фінанси не тиснуть.

bes: 20.07.2023 13:14 эти жанры умирают
Постійно помирають та ніяк не помруть. А тим часом соні екзи на пк викочує все активніше.
Сильно процессор и видяха помогает пройти ремейк демон соулса, призрака цусимы, gow рагнарога и другой фигни где с твоих слов пропагандируют ЛГБТ ? А эти игры значительно популярней чем всякие стратегий и индюшатина со стима. Уже не говоря о том консоль которая тянет эти игры сегодня в 60 фпс стоит 500 баксов - пк с ноля это ~ 1500 баксов и то не факт что он обеспечит тебе приемлемый уровень фпс когда эти игры возможно выпустят на пк.
Дешевизна консолі компенсується прайсом на ігри. І що ви носитесь з тими екзами? Gow - типова для соньки коридорна кіношка. На ПК нічого особливого порівняно з тим же ж darksiders. Uncharted - та ж ларка. І т.д. Ігри норм і вартують часу, але не фулпрайсу.
bes
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 14:04 Дешевизна консолі компенсується прайсом на ігри.
это не правда, все почти эксклюзивы сони раздала по подписки сейчас

Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Геральт: 20.07.2023 14:04 Gow - типова для соньки коридорна кіношка. На ПК нічого особливого порівняно з тим же ж darksiders. Uncharted - та ж ларка. І т.д. Ігри норм і вартують часу, але не фулпрайсу.
божественное сравнение gow с darksiders и uncharted с ларкой :laugh: Одно на пике своей популярности - другое не знают как перезапустить.
Spiryt
Member

Повідомлення

Геральт: 20.07.2023 14:04
Spiryt: 20.07.2023 13:02 Подставил God of War Ragnarok, что там с сутью ?
Та те саме. 1,5 тимчасових ексклюзива не перекриють ту прірву ігр, що є на ПК.
Не знал, что пропасть из инди мусора и мертвых жанров, перекрыют нормальные игры
Відповісти