Чотирислотовий кулер для топової відеокарти GeForce RTX знову позує перед камерою

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 26.06.2023 17:13 Почему переезд понадобился только сейчас?
Ну я про таких от "м*язистих богатирів" говорю, яким вже скоро просто бракуватиме місця для циркуляції повітря в одній посудині з ЦП
Timedemo
Member

Повідомлення

були часи балконного майнінкгу, настають часи балконного геймінгу
Kashtan
Member

Повідомлення

900 ват це звісно чудово.
А що очікувати від Блеквелла? Кіловат у 5090? 1200 ват у Блек Титан або 5090ті? Адже він буде монолітом, і протистоятиме рдна41 який повинен бути повноцінним чіплетом, і тому нвідіа йому повідкручує всі ліміти. По-справжньому всі, адже умовна чіплетна 8900ХТХ буде мати потрійну продуктивність супроти 7900ХТХ, два чіпа ж.
lamer02
Member

Повідомлення

maxn: 26.06.2023 12:18 Если не ошибаюсь писк дросселей уже давно громче обычного нормального охлада. Смысл городить огород такой если видуха пищит?
Это не баг , это фича такая !

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Hotspur: 26.06.2023 12:34
unique-neon: 26.06.2023 12:20 Вчора доїхала 4090. Дуже жарко біля пк стало. Даунвольт зробив на скільки можливо. Все-одно досить тепло (250-320 вт залежно від тайтлу). 900 вт хіба одразу на вулицю відводити
у бояр є кондішини на 3-10 к Вт
За такую цену он должен идти в комплекте с картой :laugh:
Yaroslav
Member

Повідомлення

unique-neon: Власний досвід з 4090:
- Щодо корпусу, з різних тайтлів лише metro exodus enhanced edition потягнув 470 вт з картою у стоці і було зле, в інших кількох іграх було 350 вт і температури в корпусі були в нормі. З даунвольтом поки що максимум був 320 вт в тому ж метро. Корпус не топовий по температурам - fractal define r6
- Проц - якщо не рахувати хогвартс, то 8700k в стоці навантажуює карту на 97-100 %
Так, маю такий самий корпус - він не про охлад :rolleyes: Але проблему можна вирішити :up: Зніми верхню глуху кришку (залишається сітка), та треба поставити потужні 140мм кулери. Я створив кілька софтових профілів для вентиляторів в асусовській утиліті - під час гри всі корпусні кулери працюють на 1000~1100 хв. Ось в такому режимі можна тримати температури процесора/відяхи на відносно комфортному рівні ~70 градусів. Не треба ніяких андеровльтів, відяха розігнана до 2900~3000/25000MHz з штатним лімітом 450W.
Вкладення
2023_config.jpg
unique-neon
Member

Повідомлення

Yaroslav: 26.06.2023 22:41 Так, маю такий самий корпус - він не про охлад :rolleyes: Але проблему можна вирішити :up: Зніми верхню глуху кришку (залишається сітка), та треба поставити потужні 140мм кулери. Я створив кілька софтових профілів для вентиляторів в асусовській утиліті - під час гри всі корпусні кулери працюють на 1000~1100 хв. Ось в такому режимі можна тримати температури процесора/відяхи на відносно комфортному рівні ~70 градусів. Не треба ніяких андеровльтів, відяха розігнана до 2900~3000/25000MHz з штатним лімітом 450W.
Поділюсь і своїми ноу-хау.
- Цей корпус можна переробити на відкриту розкладку. Покращиться потік повітря до башти. Вінчестер тоді можна буде повісити з тильної сторони.
- Для управління вентиляторами є чудесна легка утиліта

З охолодженням я зробив дещо інакше, поставив вентилятори на вдув знизу, там холодніше повітря і дує прямо на відео. А зверху навмисно закрив, щоб кулери з передньої панелі частково в холосту не працювали. Видув власне кулером позаду та позитивним тиском через решту шпарин задьної панелі. По такому принципу в фрактала до речі є один з топових корпусів на продув, torrent, то він тільки так і конфігурується.

А андервольт по-своєму хороша річ, я хотів сильніший зробити, але карта дозволяє лише 870mv. Розігнав на цьому вольтажі до 2500 MHz. По fps втрата 10%, але споживає карта десь на третину менше, що відчутно по температурам навколо системника :D

Відправлено через 28 хвилин 43 секунди:
О, бачу треба мені ще заглушити шпарини у відділі під оптичний накопичувач
Вкладення
IMG_20230627_020039.jpg
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Не напоминает 3090 ти? В конце года Хуанг вытащит из своих закромов 5090, которая будет быстрее, холоднее и дешевле 4090 ти :lol: .
Leeman
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 27.06.2023 06:23 Не напоминает 3090 ти? В конце года Хуанг вытащит из своих закромов 5090, которая будет быстрее, холоднее и дешевле 4090 ти :lol: .
Не випусте. Можливо ближче до зими буде 4090ті, а 5090 восени 2024 чи зимою 2025.

Зараз карти рідше виходити будуть - 1.5-2 роки мінімум проміжок між поколіннями.
Firebrand
Member

Повідомлення

мда, когда то топ потреблял до 300вт, все выли как волки....а щас.. :facepalm:
Kotya
Member

Повідомлення

ITX корпус і оце.
:laugh:
Щось нагадує двопалубні *авіаносці* вже.
Keyser Soze: 26.06.2023 12:10 Если это сейчас считается "высоким" уровнем технологий, хай тек, для такой компании, как NVIDIA, то я считаю, что технологии находятся сегодня в глубокой *опе или в тупике :gigi: :lol: :up:
100%
Дуже дивакувате рішення.
Чому не по аналогії з Vega64 liquid?
Ну не 120 а 240 радіатор.
Але все одно, в рази меньше вийде...
Відповісти