myravei: ↑
19.04.2023 13:18
Что хотел бы сказать по 4к геймингу. Имея сериес х бокс и 7900xtx сделал вывод, поиграв в одни и теже игры и там и там в 4к на большой диагонали, что переходить с консоли на ниже чем 4090,7900, 4080 нет особого смысла в плане скачка уровня графики в 4к разрешении, тратить на пк 30к+ и крутить ползунки до уровня консолей которые сейчас по 18к ....
Як власник SX не можу з Вами погодитись. В деяких проектах, спортивних, гонках я різниці не помітив, а в шутерах, шутер-рпг різниця по графіці відчутна. Граю я на 2к моніторі. Для прикладу ФарКрай взагалі не завезли РТ в ПК версії вони є. Валхала виглядає гарніше. Відьмак також. Я не буду сперечатись про те чи потрібні взагалі РТ в цих іграх. Але факт фактом. До речі частенько купуєш якусь гру на коробку а вона - старе видавництво з локом в 30фпс. Я сидів на коробці з 19 року. Приставка то не про графіку. Там кайф в іншому - ну Ви і самі знаєте. Тому найбільша тупість яка може бути це коли люди тут на форумі починають порівнювати суху статистику потужностей. Єдине, що мені не подобаєтся в приставці і чому я знову повернувся на ПК - це відсутність модів, і певних старих проектів які мені подобались. Ну і звісно відсутність стратегій.