в тому то і справа що понизили ціну бо не купують, але думку я вловив, якщо на 8950х3д буде ціна в 2к баксів і хтось купить значить це хороший прайсkawalot: ↑ 07.04.2023 14:02Річ коштує рівно стільки, скільки за неї готові заплатити. Продали по завищеній ціні, бо люди були готові по ній купити. Тепер готових купувати по такому прайсу майже немає, очевидно, що ціну варто знизити. Тим паче, вийшов 7800х3д, який в іграх мінімум на рівні 7950х3д, а тому на останній немає сенсу тримати високу ціну. Топові інтели тепер теж в ціні впадуть.
Останні статті і огляди
Новини
AMD знизила ціни процесорів Ryzen 9 7900X3D та Ryzen 9 7950X3D в офіційному магазині
-
Paradox1306
Member
-
kawalot
Member
Не купують? Тобі вже як мінімум двоє власників 7950х3д відписали. І це тільки ті, хто відписав, і тільки учасники цього форуму. І так, ціна 2к буде хорошим прайсом поки по ньому будуть купувати в достатній кількості. Ще раз повторю, річ коштує рівно стільки скільки за неї готові заплатити. Уяви, що ти власник якоїсь компанії. Ти б продавав дешевше, якби мав змогу продати дорожче і знав, що купувати будуть?Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:09
в тому то і справа що понизили ціну бо не купують, але думку я вловив, якщо на 8950х3д буде ціна в 2к баксів і хтось купить значить це хороший прайс
-
Paradox1306
Member
не купують, тому і знизили цінуkawalot: ↑ 07.04.2023 14:17 Не купують?
-
manbearboar
Member
Вы часом не автор новости?Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:18 не купують, тому і знизили ціну
Потому как уже два человека в комментариях отписались, что нет такой цены как 600$ нигде.
-
kawalot
Member
Купують, але в кількостях нижче прогнозованих. Це цифрова техніка, а не продукт харчування, щоб його купували на регулярній основі. Продажі впали, бо майже всі готові купувати за оверпрайс вже купили продукт, от і знизили ціну. Був би ти на їхньому місці, ти так само зробив би, спочатку здер би тришкури з нетерплячих і кому гроші в кишені тиснуть, а потім знизив би ціну, коли продажі впадуть.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:18 не купують, тому і знизили ціну
-
Paradox1306
Member
дивовижно що інші так не роблять, геніальний же планkawalot: ↑ 07.04.2023 14:26Купують, але в кількостях нижче прогнозованих. Це цифрова техніка, а не продукт харчування, щоб його купували на регулярній основі. Продажі впали, бо майже всі готові купувати за оверпрайс вже купили продукт, от і знизили ціну. Був би ти на їхньому місці, ти так само зробив би, спочатку здер би тришкури з нетерплячих і кому гроші в кишені тиснуть, а потім знизив би ціну, коли продажі впадуть.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:18 не купують, тому і знизили ціну
-
xtbtch
Member
Ну конечно ты можешь париться, но это только твои психологические проблемы.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:42да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значенняTelcontar: ↑ 07.04.2023 12:40
Щось мені підказує, що люди, які купили топовий процесор на релізі не дуже збідніють від "втрати" 100$ через кілька місяців. І лохами забезпечених людей я б точно не називав![]()
-
Paradox1306
Member
чого тоді під новинами не під амд люба ціна крім "безкоштовно віддамо, та ще і доплатимо" це кінець світу?xtbtch: ↑ 07.04.2023 14:31 Ну конечно ты можешь париться, но это только твои психологические проблемы.
- а хоча все зрозуміло
-
bombeybox
Member
Обожнюю таких жартівників, як виSteelmax: ↑ 07.04.2023 12:13Хороший камень, ничего не скажешь, только стоит как Рузен 7700. Удачи с покупками, а самое печальное - удачи его найти на вторичке на "переждать".
И последний гвоздь это наличие 13600K + DDR4, который шатает все восьмиядерники на АМ4. В стоке.

- спойлер
-
kawalot
Member
А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
Власне, а як так амд знизила ціни, що процесори без 3д кешу коштують 599 та 449 доларів, тобто як і процесори з 3д? І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.-
nochnik89
Member
а я вижу тут чуваки нормально так поднялись )) камни по 27к в принципе норм в каждом системнике 

-
Paradox1306
Member
амд відключає мозок взагалі чи як? догадатись що можна вносити зміни до свого ж сайту як завгодно це така важка думка? не потрібно що тут "публікація новин" це тупо перепост з інших місць і якщо ще тиждень не пройшов то гудkawalot: ↑ 07.04.2023 14:39 А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
Screenshot_1.png
Власне, а як так амд знизила ціни, що процесори без 3д кешу коштують 599 та 449 доларів, тобто як і процесори з 3д? І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.
Ось оригінал скоріше всього
https://wccftech.com/amd-cuts-ryzen-9-7 ... iscounted/
Востаннє редагувалось 07.04.2023 14:46 користувачем Paradox1306, всього редагувалось 1 раз.
-
kawalot
Member
Аааа. Так ти просто фанат інтела. Ну так і писав би одразу, а то я щось намагаюсь тобі тут довести про закони ринку. Звісно, коли ти зашорошений фанатством, то будь-яка новина про амд для тебе буде як червона ганчірка для бика і ти будеш поливати будь-які дії амд лайном. Це якби інтел знизив ціни, то це було б божественно, а от якщо амд, то всі хто купив раніше це лохи

Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
Ну тобто новина фейк, бо: Ціни без змін.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:45 амд відключає мозок взагалі чи як? догадатись що можна вносити зміни до свого ж сайту як завгодно це така важка думка? не потрібно що тут "публікація новин" це тупо перепост з інших місць і якщо ще тиждень не пройшов то гуд
Ось оригінал скоріше всього
https://wccftech.com/amd-cuts-ryzen-9-7 ... iscounted/
-
login55
Member
kawalot: ↑ 07.04.2023 14:39 А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.

-
Paradox1306
Member
та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 рокиkawalot: ↑ 07.04.2023 14:45Аааа. Так ти просто фанат інтела. Ну так і писав би одразу, а то я щось намагаюсь тобі тут довести про закони ринку. Звісно, коли ти зашорошений фанатством, то будь-яка новина про амд для тебе буде як червона ганчірка для бика і ти будеш поливати будь-які дії амд лайном. Це якби інтел знизив ціни, то це було б божественно, а от якщо амд, то всі хто купив раніше це лохи![]()
П.С. якщо і думати про апгрейд зараз, то якраз на амд бо інтел 24 потоки продає за 24к, а амд за 16
-
Геральт
Member
Впали ціни - зрада. Не впали - також зрада. На місці лишились - подвійна зрада. )
А так то переплата в 30% за 5800X3D трохи забагато, як на мене.
А так то переплата в 30% за 5800X3D трохи забагато, як на мене.
-
SergN
Member
Автору новини (Irbis) якось би це пояснити, чи сам ходив по своєму посиланню на сайт АМД, бо новина надана взагалі без посилань на інший сайт, як першоджерело, хоча скріншот сміливо спер звідти.kawalot: ↑ 07.04.2023 14:49Ну тобто новина фейк, бо:
-
Paradox1306
Member
я вище ссилку додав де він це взяв, якщо по ній перейти то можна побачити що амазон і ньовег має ціни нижчі мсрп(старого)SergN: ↑ 07.04.2023 14:55Автору новини (Irbis) якось би це пояснити, чи сам ходив по своєму посиланню на сайт АМД, бо новина надана взагалі без посилань на інший сайт, як першоджерело, хоча скріншот сміливо спер звідти.kawalot: ↑ 07.04.2023 14:49Ну тобто новина фейк, бо:
-
kawalot
Member
Подивись скрін магазину, чи сам перейди за посиланням у новині, що ти скинув. Ціни без зміни, 700 та 550 доларів відповідно.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:51 та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 роки
П.С. якщо і думати про апгрейд зараз, то якраз на амд бо інтел 24 потоки продає за 24к, а амд за 16
-
Paradox1306
Member
сайт можна міняти, як і ціни на ньому. порізали прайс - повалили новини писати, потім його поправили, чи ти хочеш сказати що wccftech це фейкомет?kawalot: ↑ 07.04.2023 14:56Подивись скрін магазину, чи сам перейди за посиланням у новині, що ти скинув. Ціни без зміни, 700 та 550 доларів відповідно.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 14:51 та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 роки