AMD знизила ціни процесорів Ryzen 9 7900X3D та Ryzen 9 7950X3D в офіційному магазині

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:02
Річ коштує рівно стільки, скільки за неї готові заплатити. Продали по завищеній ціні, бо люди були готові по ній купити. Тепер готових купувати по такому прайсу майже немає, очевидно, що ціну варто знизити. Тим паче, вийшов 7800х3д, який в іграх мінімум на рівні 7950х3д, а тому на останній немає сенсу тримати високу ціну. Топові інтели тепер теж в ціні впадуть.
в тому то і справа що понизили ціну бо не купують, але думку я вловив, якщо на 8950х3д буде ціна в 2к баксів і хтось купить значить це хороший прайс
kawalot
Member

Повідомлення

Paradox1306: 07.04.2023 14:09
в тому то і справа що понизили ціну бо не купують, але думку я вловив, якщо на 8950х3д буде ціна в 2к баксів і хтось купить значить це хороший прайс
Не купують? Тобі вже як мінімум двоє власників 7950х3д відписали. І це тільки ті, хто відписав, і тільки учасники цього форуму. І так, ціна 2к буде хорошим прайсом поки по ньому будуть купувати в достатній кількості. Ще раз повторю, річ коштує рівно стільки скільки за неї готові заплатити. Уяви, що ти власник якоїсь компанії. Ти б продавав дешевше, якби мав змогу продати дорожче і знав, що купувати будуть?
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:17 Не купують?
не купують, тому і знизили ціну
manbearboar
Member

Повідомлення

Paradox1306: 07.04.2023 14:18 не купують, тому і знизили ціну
Вы часом не автор новости?
Потому как уже два человека в комментариях отписались, что нет такой цены как 600$ нигде.
kawalot
Member

Повідомлення

Купують, але в кількостях нижче прогнозованих. Це цифрова техніка, а не продукт харчування, щоб його купували на регулярній основі. Продажі впали, бо майже всі готові купувати за оверпрайс вже купили продукт, от і знизили ціну. Був би ти на їхньому місці, ти так само зробив би, спочатку здер би тришкури з нетерплячих і кому гроші в кишені тиснуть, а потім знизив би ціну, коли продажі впадуть.
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:26
Купують, але в кількостях нижче прогнозованих. Це цифрова техніка, а не продукт харчування, щоб його купували на регулярній основі. Продажі впали, бо майже всі готові купувати за оверпрайс вже купили продукт, от і знизили ціну. Був би ти на їхньому місці, ти так само зробив би, спочатку здер би тришкури з нетерплячих і кому гроші в кишені тиснуть, а потім знизив би ціну, коли продажі впадуть.
дивовижно що інші так не роблять, геніальний же план
xtbtch
Member

Повідомлення

Paradox1306: 07.04.2023 12:42
Telcontar: 07.04.2023 12:40
Щось мені підказує, що люди, які купили топовий процесор на релізі не дуже збідніють від "втрати" 100$ через кілька місяців. І лохами забезпечених людей я б точно не називав :dontknow:
да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значення
Ну конечно ты можешь париться, но это только твои психологические проблемы.
Paradox1306
Member

Повідомлення

xtbtch: 07.04.2023 14:31 Ну конечно ты можешь париться, но это только твои психологические проблемы.
чого тоді під новинами не під амд люба ціна крім "безкоштовно віддамо, та ще і доплатимо" це кінець світу?
а хоча все зрозуміло
intel.png
bombeybox
Member

Повідомлення

Steelmax: 07.04.2023 12:13Хороший камень, ничего не скажешь, только стоит как Рузен 7700. Удачи с покупками, а самое печальное - удачи его найти на вторичке на "переждать".
И последний гвоздь это наличие 13600K + DDR4, который шатает все восьмиядерники на АМ4. В стоке.
Обожнюю таких жартівників, як ви :up:
спойлер
Зображення
kawalot
Member

Повідомлення

А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
Screenshot_1.png
Власне, а як так амд знизила ціни, що процесори без 3д кешу коштують 599 та 449 доларів, тобто як і процесори з 3д? І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.
nochnik89
Member

Повідомлення

а я вижу тут чуваки нормально так поднялись )) камни по 27к в принципе норм в каждом системнике :laugh:
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:39 А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
Screenshot_1.png
Власне, а як так амд знизила ціни, що процесори без 3д кешу коштують 599 та 449 доларів, тобто як і процесори з 3д? І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.
амд відключає мозок взагалі чи як? догадатись що можна вносити зміни до свого ж сайту як завгодно це така важка думка? не потрібно що тут "публікація новин" це тупо перепост з інших місць і якщо ще тиждень не пройшов то гуд
Ось оригінал скоріше всього
https://wccftech.com/amd-cuts-ryzen-9-7 ... iscounted/
Востаннє редагувалось 07.04.2023 14:46 користувачем Paradox1306, всього редагувалось 1 раз.
kawalot
Member

Повідомлення

Paradox1306: 07.04.2023 14:33
а хоча все зрозуміло
intel.png
Аааа. Так ти просто фанат інтела. Ну так і писав би одразу, а то я щось намагаюсь тобі тут довести про закони ринку. Звісно, коли ти зашорошений фанатством, то будь-яка новина про амд для тебе буде як червона ганчірка для бика і ти будеш поливати будь-які дії амд лайном. Це якби інтел знизив ціни, то це було б божественно, а от якщо амд, то всі хто купив раніше це лохи :super:

Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
Paradox1306: 07.04.2023 14:45 амд відключає мозок взагалі чи як? догадатись що можна вносити зміни до свого ж сайту як завгодно це така важка думка? не потрібно що тут "публікація новин" це тупо перепост з інших місць і якщо ще тиждень не пройшов то гуд
Ось оригінал скоріше всього
https://wccftech.com/amd-cuts-ryzen-9-7 ... iscounted/
Ну тобто новина фейк, бо:
Screenshot_2.png
Ціни без змін.
login55
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:39 А хто-небудь переходив за посиланням у магазин амд?
І чомусь я там процесорів з 3д взагалі не бачу, окрім 5800х3д.
Зображення
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:45
Paradox1306: 07.04.2023 14:33
а хоча все зрозуміло
intel.png
Аааа. Так ти просто фанат інтела. Ну так і писав би одразу, а то я щось намагаюсь тобі тут довести про закони ринку. Звісно, коли ти зашорошений фанатством, то будь-яка новина про амд для тебе буде як червона ганчірка для бика і ти будеш поливати будь-які дії амд лайном. Це якби інтел знизив ціни, то це було б божественно, а от якщо амд, то всі хто купив раніше це лохи :super:
та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 роки
П.С. якщо і думати про апгрейд зараз, то якраз на амд бо інтел 24 потоки продає за 24к, а амд за 16
Геральт
Member

Повідомлення

Впали ціни - зрада. Не впали - також зрада. На місці лишились - подвійна зрада. )
А так то переплата в 30% за 5800X3D трохи забагато, як на мене.
SergN
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:49Ну тобто новина фейк, бо:
Автору новини (Irbis) якось би це пояснити, чи сам ходив по своєму посиланню на сайт АМД, бо новина надана взагалі без посилань на інший сайт, як першоджерело, хоча скріншот сміливо спер звідти.
Paradox1306
Member

Повідомлення

SergN: 07.04.2023 14:55
kawalot: 07.04.2023 14:49Ну тобто новина фейк, бо:
Автору новини (Irbis) якось би це пояснити, чи сам ходив по своєму посиланню на сайт АМД, бо новина надана взагалі без посилань на інший сайт, як першоджерело, хоча скріншот сміливо спер звідти.
я вище ссилку додав де він це взяв, якщо по ній перейти то можна побачити що амазон і ньовег має ціни нижчі мсрп(старого)
kawalot
Member

Повідомлення

Paradox1306: 07.04.2023 14:51 та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 роки
П.С. якщо і думати про апгрейд зараз, то якраз на амд бо інтел 24 потоки продає за 24к, а амд за 16
Подивись скрін магазину, чи сам перейди за посиланням у новині, що ти скинув. Ціни без зміни, 700 та 550 доларів відповідно.
Paradox1306
Member

Повідомлення

kawalot: 07.04.2023 14:56
Paradox1306: 07.04.2023 14:51 та чхати мені амд чи інтел чи ще щось, я зайшов поугарати над хомячками - я поугарав. те що проци стануть дешевші то тільки плюс, проблема в початковому оверпрайсі, хоча це і так було зрозуміло що в амд все не ок з продажами бо вони майже відразу 3д лінійку випустили, а не настоювали її 2 роки
Подивись скрін магазину, чи сам перейди за посиланням у новині, що ти скинув. Ціни без зміни, 700 та 550 доларів відповідно.
сайт можна міняти, як і ціни на ньому. порізали прайс - повалили новини писати, потім його поправили, чи ти хочеш сказати що wccftech це фейкомет?
Відповісти