Огляд та тестування контейнеру ASUS TUF Gaming A1 для накопичувачів SSD типу NVMe М.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
zmax
Member

Повідомлення

года три назад купил китайца на али.
вот тут отписівался, кстати тоже рог стрикс рекламировали ;)
по функционалу то же самое, по цене сильно доступнее. Скорости в моем варианте скромнее, но для флешки много и не требуется.
Ostin
Member

Повідомлення

zmax: 10.03.2023 10:20для флешки много и не требуется
Для флешки є флешки або карти пам'яті, які вміщуються в маленький карман джинсів. Портативний ссд - це не заміна флешки, бо флешка або карта сильно менші.
zmax
Member

Повідомлення

Ostin
не забувайте, що це було пару років тому. Коштувала флешка на 256 гб значно дороще, чим мій варіант, та й зараз флешка на терабайт буде коштувати дороще. В клозетке сама дешева флеха на 1тб коштує 4900 грн на зараз, а 1 тб ссд + мій карман будет коштувати приблизно 4к грн. Не кажучи про те, що недорога флешка будет тормозна, як равлик. В кармані така "флешка" займає місця трохи більше за запальничку і якщо це для Вас багато , то ми живемо в різних мирах мабуть.
Ostin
Member

Повідомлення

zmax
Та ні, портативний ссд має право бути. Але флешки типу самсунг фіт - це зовсім інший рівень комфорту. Якщо потрібна саме флешка і розмір 128-256 досить.
Для всього іншого є портативні м2, так. Вони більші, плюс там треба кабель, як правило.
Smok
Member

Повідомлення

NVME Samsung SM961 256GB
тест китайского контейнера через type-c - type-c кабель, гніздо USB 3.2 Gen1 (макс 5 гбіт)
windows
CrystalDiskMark_20230310132315.png
linux
linux-type-c.png
вцілому, не виключаю, що швидкість могла бути більше, якщо був би USB 3.2 Gen2 (макс 10 гбіт)
Dalen
Junior

Повідомлення

Покрутив сьогодні контейнер в руках, тепер весь корпус дійсно з металевого сплаву, в Asus ROG Strix Arion зі сплаву була лише кришка. В кришці відсутній люфт і має рівномірний прижим термопрокладки, завдяки гвинтовому кріпленню, Strix Arion мав відчутний люфт. Тепер про спірні моменти, usb-контролер і силові компоненти винесений на зворотню сторону печатної плати і ніяк не контактують з корпусом для відведення тепла. Довговічність usb type c порту під великим сумнівом. Контактні площадки виступають за захисний екранна декілька міліметрів, потрібно звернути увагу при під’єднані кабелю. Контейнер досить добре справляється з відведенням тепла, Samsung 970 PRO при копіюванні дрібних файлів нагрівався максимум до 42 градусів, був під нагрузкою близько трьох годин.
-orion-
Member

Повідомлення

Scoffer: 08.03.2023 09:14 -orion-
Ну і прекрасно. Нехай хоть якісь огляди будуть.
Верно. Я бы еще сайт переименовал в Asusclockers.ua. 4 из 7 это обзоры asus, то есть больше половины. А всякой хрени то ведь достаточно, довольно интересной но без обзоров.
спойлер
Screenshot_1.png
Scoffer
Member

Повідомлення

-orion-
Якщо ти не помітив, то в країні війна йде, загальна економічна ситуація якось не дуже, продаж товарів не першої необхідності впав в рази. І так диво що хоч якісь вендори замовляють огляди, бо могли просто забити. Тому хай той асус хоч обзамовляється оглядами. Нікому з нас від того не гірше, а почитати щось буде.
waryag
Member

Повідомлення

-orion-: 11.03.2023 14:29Верно. Я бы еще сайт переименовал в Asusclockers.ua. 4 из 7 это обзоры asus, то есть больше половины. А всякой хрени то ведь достаточно, довольно интересной но без обзоров.
Если достаточно - предоставьте ее обзорщикам. Думаю, они будут не против. :idea:
-orion-
Member

Повідомлення

waryag: 11.03.2023 15:17
-orion-: 11.03.2023 14:29Верно. Я бы еще сайт переименовал в Asusclockers.ua. 4 из 7 это обзоры asus, то есть больше половины. А всякой хрени то ведь достаточно, довольно интересной но без обзоров.
Если достаточно - предоставьте ее обзорщикам. Думаю, они будут не против. :idea:
За это никто не заплатит ;)

Отправлено спустя 4 минуты 59 секунд:
Scoffer: 11.03.2023 14:41 -orion-
Якщо ти не помітив, то в країні війна йде, загальна економічна ситуація якось не дуже, продаж товарів не першої необхідності впав в рази. І так диво що хоч якісь вендори замовляють огляди, бо могли просто забити. Тому хай той асус хоч обзамовляється оглядами. Нікому з нас від того не гірше, а почитати щось буде.
Это понятно, но и до войны ситуация с обзорами этого вендора была не сказать что совсем другая. У меня уже даже алергия какая то появилась, когда вижу китайское г...о со всякими лгбт асус рог раскраской и тд+оверпрайс за элитность, а качество в лучшем случаи нормальное. Деньги не пахнут понятное дело, пусть обозревают и зарабатывают люди, но надоели уже эти асусы откровенно, скоро и унитазы рог стрикс появятся)
zmax
Member

Повідомлення

Ostin: 10.03.2023 11:02Але флешки типу самсунг фіт - це зовсім інший рівень комфорту.
что правда?
спойлер
Зображення
для понимания размера рядом бросил наушники redmi airdots
Ostin
Member

Повідомлення

zmax: 11.03.2023 21:48что правда?
Ну то по фото ж видно) Різниця разів у 10) Я таку штуку (на 128 гб) ношу в джинсах в маленькому кармані спереду, в мене вона завжди там і часто навіть може згодитись. А от отакий контейнер, до якого ще кабель потрібен, я носив би виключно в сумці чи в рюкзаку. Влітку це особливо критично, коли йдеш в футболці та шортах, але хочеш взяти носій з собою.
Для флешки - флешка, для ссд - відповідний контейнер. Всьому своє місце.
zmax
Member

Повідомлення

Ostin
кабель - любой type-c, есть в сумке/рюкзаке у каждого первого. По размерам - не напрягает, наушники больше места занимают.
Ostin: 11.03.2023 22:03Влітку це особливо критично, коли йдеш в футболці та шортах, але хочеш взяти носій з собою.
проблема сильно вами надумана. Если кто то идет в шортах и футболке на пляж, то и флешка не нужна. Если идешь работать, то и для такого кармана место найдется.
waryag
Member

Повідомлення

-orion-: 11.03.2023 17:14 За это никто не заплатит ;)
Не заплатит вам или им?
Ostin
Member

Повідомлення

Щось я не знайшов у огляді, який чіп використовує даний контейнер. Може, пропустив? Хтось в курсі?

UPD. Сам нагуглив - RTL9210B
Savage Mind
Junior

Повідомлення

Тільки в мене цей карман сильно гріється коли під'єднаний до USB ПК який вимкнено чи у всіх так ?
Відповісти