Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано перші тести китайської відеокарти Moore Threads MTT S80
-
dead_rat
Member
fastneed
Бачиш, ми потихеньку знаходимо спільну точку зору. Ну більш-менш.
Прикол Китаю, що через низький старт він показував великий зріст у %, але схоже що вже досяг середньо-світового рівня і вище лізти не дуже виходить.
У той самий час товариш Сі став імператором, буквально місяць тому замість уходу після другого строку він переписав конституцію(чи як воно зветься) і наділив себе нескінченними повноваженнями. Нікого не нагадує?
Негоже ото Імператору всякими економіками маятися, ставлю, що скоро побачимо трушну холодну війну(а може і теплу чи гарячу).
І перевіримо наскільки в Китаю друга економіка і наскільки Захід загнив.
Бачиш, ми потихеньку знаходимо спільну точку зору. Ну більш-менш.
Прикол Китаю, що через низький старт він показував великий зріст у %, але схоже що вже досяг середньо-світового рівня і вище лізти не дуже виходить.
У той самий час товариш Сі став імператором, буквально місяць тому замість уходу після другого строку він переписав конституцію(чи як воно зветься) і наділив себе нескінченними повноваженнями. Нікого не нагадує?
Негоже ото Імператору всякими економіками маятися, ставлю, що скоро побачимо трушну холодну війну(а може і теплу чи гарячу).
І перевіримо наскільки в Китаю друга економіка і наскільки Захід загнив.
-
Bender_Rodriguez
Member
Думаю Китай теж зробив фальстарт в тому числі завдяки рашистам. І не встиг остаточно затягнути ЕС і їх сусідів остаточно в залежність. Якщо б все це почалось після 2030 то можна було казати що для нас всіх вже запіздно. А так як вони дали дозвіл рашці напасти на нас тому що повірили пині що візьме все за 3 дні, вони вже мають проблеми. Те що Сі зараз кричить про свої мілітаристичні бачення теж тупо і не грає їм на руку. В тому числі вони ще не закінчили модернізацію совєї армії як планували. Тут багато моментів які треба обговорити і ми вже наоффтопили дай божеfastneed: ↑ 18.11.2022 10:35ми дедалі стаємо заручниками китайских технологій, і коли тренд таки дійсно зміниться, то вже буде пізно
-
ДядяСаша
Member
Rikko: ↑ 18.11.2022 00:34 ДядяСаша
просто интересно стало, читают ли тут текст и думают или же просто хейтят друг друга
Тайвань де-факто територія штатів.
З іншого боку Китай хоче напасти на свою ж територію? Нонсенс!
-
NuclearRobinson
Member
Повністю згоден з тим що ви написали, і саме це я мав на увазі, але я про лібералів не писав) там слово "любителі" тільки одна буква випадково не надрукувалася)Bender_Rodriguez: ↑ 18.11.2022 10:22Ніякі вони не ліберали. Это классические обычные коррупционеры которые взяли на лапу у китайцев.NuclearRobinson: ↑ 17.11.2022 23:56 деякі українські політики-лбителі бабла дуже люблять Китай, вважають що це друг. Але у Китаю немає друзівПро то как китайцы покупают политиков по всему миру информации полно. Но самое главное это то что они заходят в основном в страны с высоким уровнем коррупции. То что сейчас Шольц обделался и получает тумаков тоже о многом говорит про послемеркелевскую германию.
- спойлер
- Самый простой пример это арахамия\хломидия, который писал письма мелким почерком про асвабадителя абрамовича или про перенятие опыта у компартии китая. Опыт эта шкура перенимать собрался.
Они проплачивают у нас китаеведов всяких, которые рассказывают все эти небылицы в которые верит здешний защитник китая. И если китай кого то покупает, то потом вернет все с лихвой.
-
waryag
Member
Тайвань незалежна країна, союзник штатів.ДядяСаша: ↑ 18.11.2022 11:24Тайвань де-факто територія штатів.
Прецедентів забагато, щоб вважати нонсенсом.ДядяСаша: ↑ 18.11.2022 11:24З іншого боку Китай хоче напасти на свою ж територію? Нонсенс!
-
Bender_Rodriguez
Member
От зараз ще почитав інфу про нове голосування в магате. 25 з 35 проголосувало за те щоб рашисти пішли з нашої ЗАЕС і 2 проти.
Питання для фанатів Китаю- хто проголосував проти крім звісно раши? Правильно це Китай.
Може ви вже перестанете дивитись цих китаєводов з марафону і трохи щось самі пошукаєте в різних джерелах?
NuclearRobinson так це моя помилка
ДядяСаша нонсенс в 22 році не вміти самому шукати інформацію і вірити тупій пропаганді
Питання для фанатів Китаю- хто проголосував проти крім звісно раши? Правильно це Китай.
Може ви вже перестанете дивитись цих китаєводов з марафону і трохи щось самі пошукаєте в різних джерелах?
NuclearRobinson так це моя помилка
ДядяСаша нонсенс в 22 році не вміти самому шукати інформацію і вірити тупій пропаганді
-
NuclearRobinson
Member
Та так саме воно і відбувається, ширпотрєб становиться більш менш вдалим продуктом, як тільки туди починають вливати більше грошей, та позиціонувати продукт як конкурент у світі.fastneed: ↑ 18.11.2022 00:33
нет, нет, нет, и еще раз нет.
вы описали типичный китайский шерпотреб, куда сяоми по факту не входит и не входила НИКОГДА.
одно дело слышать от слюнявых альфачей что епли топ сяоми хлаоми, другое дело посмотреть на факты.
компании которые копировали полностью дизайн айфона почему-то не сыскали популярности сяоми.
Я не прихильник продукції apple, і на данний момент у мене до сих пір старий redmi note 4x, тому я знаю про що кажу. Копія не в плані тупо точно такий же девайс, а в плані взяти за основу певну модель, змінити дизайн і отримуємо зовсім інший пристрій, але схожий. Повні копії не виживають, бо є патенти та суди, тому таке у них ходить тільки на внутрішньому ринку.
То що там кацапи роблять це аналоговнєт для якогось внутрішнього прориву імпартазамесщенія, який приховує корупцію величезних масштабів. Нащо куплять дешевий пень або селерон по оптовим цінам, коли можна взяти готові архітектури, замовити виробництво та продавати це гівно в госструктури за шалений оверпрайс, нехай апрєчнікі платять (платники податків) і там все так, від будівництва до установки зупинок та біотуалетів, звичайно за великі кошти, та червоною стрічкою.fastneed: ↑ 18.11.2022 00:33 а про 15 лет в любой стране и выпустить топ, я с этого вообще ору, вам процессоры кацапии напомнить?
А от якщо взяти адекватний підхід, і не волати що це аналоговнєтний продукт, то можна домовитися наприклад з виробництвом всередині країни. Вийти на якусь компанію яка робить напівпровідники. Домовитись із ними, що давайте ви у нас побудуєте фабрику, а ми взамін, по вашим технологіям забезпечимо робітників, відкриємо нові і саме профільні напрямки у навчанні, де абітурієнтів будуть готувати працювати на ваших підприємствах, звісно по всіх ваших правилах компанії, з доглядом та безпекою. Можливо надати якісь пільги таким підприємствам на державному рівні. У нас немає землетрусів, цунамі тощо.
Або ж якщо самим розробляти процесори, окей, все одно треба підготувати персонал, а це освіта, долучити спеціалістів, які вже мають досвід в розробках. І тут вже треба вирішувати, який сегмент. Якщо це звичайні десктопи, то треба брати дозвіл на використання х86 і так далі.
За 15 років, це дійсно можна зробити. Тільки для початку треба подолати корупцію та не допускати до влади ларьочників, можливо змінити законодавство. А от коли пишуть що якийсь молодий стартап, випускає супер пупер продукт (відеокарту), ну це вже тхне якимось або **здежем, або крадіжкою.
Згоден, але вони не просто так скуповують долю у підприємствах інших країн. Відповідно і бабліща там не просто так багато, по перше це корупція, рівень життя, і те що раніше Китай накачували грошима та дозволяли робити все що хотять, і це була величезна помилка.fastneed: ↑ 18.11.2022 00:33
Китай бесится от переизбытка денег, скупает что душа желает, технологии, людей, ресурсы
Відправлено через 42 хвилини 33 секунди:
Ні, не вірно. Тайвань, це сучасний Китай, який він і повинен бути у сучасному світі, демократичний, і звичайно це вже багато десятиліть незалежна країна. А от Китай, той який постійно бикує, це автократія, комунізм та диктатура, і все це несумісне з сучасним світом. І такі країни як Україна це пряма загроза таким країнам як Китай.ДядяСаша: ↑ 18.11.2022 11:24
Тайвань де-факто територія штатів.
З іншого боку Китай хоче напасти на свою ж територію? Нонсенс!
І просто додам, там хтось писав щось про Азію, що болота нам заважають, а так би одразу з ними у союз і нащо та Європа. Ніколи! Україна це європейська держава, яка була нею багато століть та буде. І тут навіть не питання у якихось проблемах заходу, Європи. Де завгодно є проблеми. Але ми не азіати, і ніколи ними не були. Ми європейці, котрі, нажаль, дуже довгий час були під радянською окупацією, ніякий це не був союз, це була окупація, де виростили не одне покоління людей, які не знали хто вони насправді, а штучно вбили в голови що там хтось один народ та інший мотлох, що заважав розвиватись разом з сучасним світом.
-
ДядяСаша
Member
Я про чорне, Ви про біле.
Яка там демократія, якби не штати, вже б давно в Тайвані були б комуністи. Візьміть і погугліть самі, хто підняв Тайвань, і де ці люди вчились.
Хто вливав капітал у Тайвань.
Sharp не китайський, а тайванський. Але для когось цей острів територія Китаю, а для когось - самостійна держава.
Sharp точно не у комуністів, ось що головне!
Яка там демократія, якби не штати, вже б давно в Тайвані були б комуністи. Візьміть і погугліть самі, хто підняв Тайвань, і де ці люди вчились.
Sharp не китайський, а тайванський. Але для когось цей острів територія Китаю, а для когось - самостійна держава.
-
Mircull
Member
Это пока. Думаю Тайвань вольется в нормальный Китай. Не захотят самостоятельно, присоединят их силой.ДядяСаша: ↑ 18.11.2022 14:27 Я про чорне, Ви про біле.
-
l-m
Member
Ти не тільки російською новини читай, а хоч у вікіпедію заглядай — Шарп досі японська компанія, з головним офісом в Японії, належить зараз тайванській Foxconn Group. Де тут Китай? (якщо відкинути їх претензії на Тайвань)fastneed: ↑ 18.11.2022 00:33 тупо два невежа сидят и брыжят слюней, стыдоба
Що виробництво в Китай перенесли, це не показник. Apple теж більшість продукції замовляє у Foxconn, й що, вона тепер китайська? Чи, наприклад у Шарп не так ще давно був завод у Мексиці серед інших, то вони тоді мексиканською компанією були?
-
Ekz0rcyst
Member
Дуже цікавий хід думок... І показовий. Багато що стало на свої місця.Mircull: ↑ 18.11.2022 17:12 Это пока. Думаю Тайвань вольется в нормальный Китай. Не захотят самостоятельно, присоединят их силой.
-
SoVaR
Member
Нема там "ні ходу, ні думок"Ekz0rcyst: ↑ 18.11.2022 20:09цікавий хід думок...
-
Jopa1000
Junior
я впо, переїхав з і сходу до київа, влаштувався електриком, зараз буду брати 3080, так у чому я іліта?
-
ronemun
Advanced Member
навіщо - перетворювачі Vulkan в б/я інший API вже настільки досконалі, що навіть немає сенсу щось інше клеїти. А заодно мультиплатформенно - абсолютно всі підтримують Vulkan, і тенденція лише укріплюється. Думаю, в майбутньому і dX12 теж обєднають щоб собі ж палки в колеса не ставитиDevijack: ↑ 17.11.2022 19:13 Ладно интол драйвера со своих встроек адаптировал на дискретки. А вот китайцам писать с нуля дровишки за всю историю видеоигр. Короче не ждите этого. Что-то будет работать норм а если не норм то держи свистопляски текстур, моргания и 1 фпс.
Думаю, китайці спочатку ліпили чіп для майнінгу, а заодно і графічні можливості прикрутили - щоб за рахунок державної програми все пішло. А майнінг приліг ненадовго, тож прийшлося драйвера допилювати.
-
dead_rat
Member
Ну, будь хто у кого у війну є зайві гроші на хоббі - ілітаJopa1000: ↑ 18.11.2022 20:39 я впо, переїхав з і сходу до київа, влаштувався електриком, зараз буду брати 3080, так у чому я іліта?
Не заздрість, дай бог усім так
-
coffeeman
Member
Так Тайвань то і є нормальний Китай. А китайські коммі за багатьма ознаками вступили в фазу "Після НЕПу" або "Леонід Ілліч Reborn". Китай так і не зміг стати частиною цивілізованого світу, як і рашка. Хоча жирок нагуляли. Китай, напевно, будуте сипатися наступні 10-20 років.Mircull: ↑ 18.11.2022 17:12 Это пока. Думаю Тайвань вольется в нормальный Китай. Не захотят самостоятельно, присоединят их силой.
Декларації та картинки з Китаю - то частина картинки назовні. А коли копнути глибше, то Китай - це велика країна в пастці середнього доходу. Історія показує, що подальше зростання неможливе без вільної циркуляції ідей. Історія з Тайванем для Китаю як кістка в горлі - приклад того, чим би міг стати Китай аби не коммі.
Шрі Ланка, Чорногорія та країни Африки вже відчули крючок Сі у себе за щокою.
Яку ідею продає світу червоний Китай? Цифрову диктатуру? Телефони з рекламою в додатках? Будь рибою - мовчи та плати?
-
Mircull
Member
Вам лишь бы что то сыпалось, но мне кажется что как раз таки США подошёл к своему краю. Думаю через 20 лет его не будет как минимум в том виде который мы знаем.coffeeman: ↑ 19.11.2022 22:20Так Тайвань то і є нормальний Китай. А китайські коммі за багатьма ознаками вступили в фазу "Після НЕПу" або "Леонід Ілліч Reborn". Китай так і не зміг стати частиною цивілізованого світу, як і рашка. Хоча жирок нагуляли. Китай, напевно, будуте сипатися наступні 10-20 років.Mircull: ↑ 18.11.2022 17:12 Это пока. Думаю Тайвань вольется в нормальный Китай. Не захотят самостоятельно, присоединят их силой.
Декларації та картинки з Китаю - то частина картинки назовні. А коли копнути глибше, то Китай - це велика країна в пастці середнього доходу. Історія показує, що подальше зростання неможливе без вільної циркуляції ідей. Історія з Тайванем для Китаю як кістка в горлі - приклад того, чим би міг стати Китай аби не коммі.
Яку ідею продає світу червоний Китай? Цифрову диктатуру? Телефони з рекламою в додатках? Будь рибою - мовчи та плати?
-
Ekz0rcyst
Member
Я про відношення до ситуації та оточуючих.SoVaR: ↑ 18.11.2022 20:14Нема там "ні ходу, ні думок"Ekz0rcyst: ↑ 18.11.2022 20:09цікавий хід думок...
Я достатньо дізнався, для того щоб зробити висновки з ким маю справу.
Відправлено через 6 хвилин 32 секунди:
coffeeman
Теж так вважаю, хоча це очевидні речі.
Mircull
Думаю ви робите дещо поспішні висновки!
-
dead_rat
Member
Стверджуєш - аргументуй.Mircull: ↑ 20.11.2022 09:06Вам лишь бы что то сыпалось, но мне кажется что как раз таки США подошёл к своему краю. Думаю через 20 лет его не будет как минимум в том виде который мы знаем.coffeeman: ↑ 19.11.2022 22:20
Так Тайвань то і є нормальний Китай. А китайські коммі за багатьма ознаками вступили в фазу "Після НЕПу" або "Леонід Ілліч Reborn". Китай так і не зміг стати частиною цивілізованого світу, як і рашка. Хоча жирок нагуляли. Китай, напевно, будуте сипатися наступні 10-20 років.
Я думаю … через те що …
-
leremenko
Member
раніше сміялись з китайських машин, а напр BYD вже робить електрокари кращі за Теслу.