Corsair выпустила механическую клавиатуру K70 RGB Pro с частотой опроса 8000 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

MorjMorj
ні, навіть приблизно у дакі немає тієї впізнаваності, яка є у корсару, ви помиляєтесь. ну і очевидно, що порівнювати вартує клавіатури одного форм-фактору, якщо вже на те пішло.
MorjMorj: 13.02.2022 14:56 значно тихіша
я ж і кажу, нехай покупці обирають: віддавати гроші за 8khz чи віддати їх за кращий звук чи за щось ще.
MorjMorj
Member

Повідомлення

leif: 13.02.2022 15:01 MorjMorj
ну і очевидно, що порівнювати вартує клавіатури одного форм-фактору, якщо вже на те пішло.
Ducky One 2 RGB є не тільки ткл формата, є і повнорозмірна
SERGBILL
Member

Повідомлення

nv_ua: 13.02.2022 15:00 DuckRider
Как и думал: "Я маркетолог и я придумываю, а затем пытаюсь понять, зачем я это придумал?" :gigi:
ну, больше циферка - круче)))
nv_ua
Member

Повідомлення

SERGBILL
Надо ещё в красный было покрасить, чтоб ещё быстрее сигнал передавало
ATIRadeon
Member

Повідомлення

DuckRider: 13.02.2022 14:55Но он не учел что в клавиатурах вся задержка уперлась не в опрос, а в контроллер внутри клавиатуры, который дает до 20мс задержки.
А контроллеры могут отличаться по величине задержки? Есть ощущение что могут и на некоторых клавах задержка заметно больше из-за него.
SERGBILL
Member

Повідомлення

nv_ua: 13.02.2022 15:07 SERGBILL
Надо ещё в красный было покрасить, чтоб ещё быстрее сигнал передавало
для этого же существует лгбт подсветка)
DuckRider
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 13.02.2022 15:08
DuckRider: 13.02.2022 14:55Но он не учел что в клавиатурах вся задержка уперлась не в опрос, а в контроллер внутри клавиатуры, который дает до 20мс задержки.
А контроллеры могут отличаться по времени задержки? Есть ощущение что могут и на некоторых клавах задержка заметно больше из-за него.
Да, могут даже от версии прошивки задержки меняться.
https://www.rtings.com/keyboard/tests/latency (сортировать по latency wired)
Не скажу за полную правдивость таблицы результатов, но как-то так дела обстоят
leif
Member

Повідомлення

DuckRider
keychron K6, до речі, мені здалась таки повільніше ніж вони там наміряли. навіть по кабелю тупенька клавіатура, і не тільки у порівнянні з Gmmk pro, а і разер блеквідов лайт. після мінімального звикання до цих клав, при зміні однієї на іншу, миттєво кидається в око різниця, нічого і видивлятись не треба.

Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
MorjMorj: 13.02.2022 15:03є і повнорозмірна
окей, в цьому випадку 20 баксів різниці в ціні з дакі, як мені здається, маркетолог корсар виправдовує (окрім впізнаваності бренду і 8khz): колесом регулювання гучності, ще чотирма додатковими клавішами, кращим софтом в вінді та більш привабливим дизайном (суб'єктивно, але, скоріше за все, так є). дакі натомість робить акцент на кращу механічну якість, звуковий профіль тощо. далі вже справа вподобань, кожному своє.
Lavletyoung
Member

Повідомлення

ATIRadeon вообще-то шум клавы это основной критерий при выборе. И шум здесь исправить не получится, никакая смазка не уберет люфты и слишком тукающий звук пластика. Даже оринги и наклейки под крышку не помогут.
Российские(китайские) dark project стоят столько же, если не дешевле, но лишены таких недостатков... почему-то.
ATIRadeon
Member

Повідомлення

Lavletyoung
Понял, маркетологи Corsair обязательно учтут ваше мнение при разработке своих следующих продуктов. :)
leif
Member

Повідомлення

побачив, що у них в цьому рейтингу блеквідов лайт повільніше ніж K6. повторюсь, що з мого досвіду все навпаки і різниця чимала :-/
g3_angold
Member

Повідомлення

MorjMorj: 13.02.2022 13:35 Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Також знаючи як кокорсар любить економить на сірниках, можу припустити, що десь вони жостко зекономили, щоб поставити пбт кейкапи. Кокорсари, хайперікси, райзери, стілсіріуси це помийні компанії. Дивно що на оверах таке хвалять

Відправлено через 18 хвилин 59 секунд:
Як думаєте, чому рекламщики клавіатур кокорсар зазвичай не записують тайпінг ? Тому що воно гремить як пагрємушка. І люди ще й дякують за ціну в 160-200 доларів. Жах та й годі. Ну ладно десь в ютубі. Однак як таке можливо на сайті кудахтерних гіків ?
Тоже слегка удивлен как много людей на этом сайте, готовых жрать погремушку за 200 баксов. Есть же норм бренды специализирующихся на клавах: varmilo, ducky, leopold и тд.
cfcnightmare
Member

Повідомлення

Ничего лучше Alienware aw510k по механике пока не видел
Работает четко и оооочень тихо
leif
Member

Повідомлення

g3_angold: 13.02.2022 15:55как много людей на этом сайте, готовых жрать погремушку за 200 баксов
це ви про всіх аж трьох юзерів, хто плюсанув перше повідомлення, а потім ще одного, хто написав, що "можливо купить"?
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

nv_ua: 13.02.2022 10:35 Вау, 8000 Гц и для микросекундных задержек ввода с клавы, которые разобьются о 25 мс пинга до провайдера
Тише, они тут еще гц-фпс не до конца Асилили, а ты им уже про пинг задвигаешь :D
g3_angold
Member

Повідомлення

leif: 13.02.2022 16:03 це ви про всіх аж трьох юзерів, хто плюсанув перше повідомлення, а потім ще одного, хто написав, що "можливо купить"?
Раз вы посчитали, сколько вообще тут юзеров отписались?
leif
Member

Повідомлення

g3_angold
це не має стосунку до 'готові жерти', як ви висловились.
SergFX
Member

Повідомлення

8кгц это из серии 360Гц мониторов или 6000dpi мышек :weep:
Но ведь будут детишки что станут покупать такое :lol:
Самое смешное что моя клавиатура быстрее этой маркетинговой лажи т.к стоят опто-механические свитчи с коротким ходом.
ATIRadeon
Member

Повідомлення

SergFX: 13.02.2022 17:42Самое смешное что моя клавиатура быстрее этой маркетинговой лажи т.к стоят опто-механические свитчи с коротким ходом.
:facepalm: :tomat:
SERGBILL
Member

Повідомлення

SergFX: 13.02.2022 17:42 8кгц это из серии 360Гц мониторов
что не так с мониторами?
Відповісти