Вышли обзоры видеокарты GeForce RTX 3070 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
jorg
Member

Повідомлення

pixels, якщо ти людина, а не бот, тобі має бути відома картельна змова.Прикладів безліч, це один з них.Не треба тут парити про кон'юнктуру
pixels
Member

Повідомлення

jorg: 10.06.2021 00:15 pixels, якщо ти людина, а не бот, тобі має бути відома картельна змова.Прикладів безліч, це один з них.Не треба тут парити про кон'юнктуру
Якщо не маєш відповіді, не треба казати, що я бот.
Якщо ти вперто ігнориш те, що майнінг вичистив пропозицію карт ще на початку зими, що ціни зростали разом з попитом, бо з'явилось купа бажаючих. Може зробиш запит по зображенням в гугле , подивишся на ферми та їх число. Зараз, я згоден, ситуація зависла, ціна вже на відповідає дохідності, але знижувати її не поспішають.
Картельна змова тут не до чого. Бо є цілком наявна причина росту попиту, та як наслідок різкий стрибок цін.
nv_ua
Member

Повідомлення

pixels
Одна карта в одни руки – вы много где увидели такое правило в действии, особенно в наших магазинах? Я только в EVGA на сайте и видел, и там цены явно не по $1500 за 3070.

Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
erkins007
Ваша аналогия недоформирована, но Бентли я бы взял без раздумий за полную цену, если бы мой бюджет позволял им овладеть, просто потому что Бентли – готовое изделие имеющее реальную ценность, контроль качества и влияющее позитивно на ареол впечатлений о вас, а не кусок кремния на текстолите, в четверти случаев спаянный и собранный на скорую руку и выброшен в рынок по сумасшедшей стоимости, где всё, чем он может вам послужить помимо гудения в системнике – это скинуть фотку на форум с комментарием "Я купил, я успел, я достиг, а вы нет и только ноете." Ну можете ещё себе на лоб наклеечку, зелено-черную с надписью RTX, налепить, чтоб окружающие точно поняли, что вы готовы отдать любые деньги за то, что считаете нужным, даже если пообещать вам одну цену, а потом подойти с ценником х1,5 через неделю с непрозрачным намёком "Слышь, купи"
Для тех, кто меня не хочет понимать и свято верит, что дело именно в дефиците на всё, а не тупом желании задрать цены на норм ПК до цен "бэхи М5 на литовских номерах":
спойлер

Отправлено спустя 12 минут 18 секунд:
pixels
Про ріст попиту, спочатку від майнерів та перекупів, а тепер ще й самих споживачів, готових брати товар по цінам перекупів прямо з магазинів – плюсую. Хоч як би адекватні техноблогери не намагались сказати народу прямо: "Не намагайтеся купити нову карту по такому оверпрайсу, тим більше, що норм ігор так і не вийшло, а якщо у вас є 1080-2080 – то їх ще вистачає надовго." але класні маркетологи вже вбили в голови не сформованих розумів, що твоя карта вже не топ та на рівні нового мідла й тебе потенційно висміють однокласники/одногрупники/мимокрокодили на реддіт після слів про те, що у тебе потужний комп.
Ivanovich96
Member

Повідомлення

WWQ: 09.06.2021 17:37
Huanantop: 09.06.2021 17:35Тоесть по вашему накидывать 50% поверх рекомендованной цены это норм тема?
Ну, кушать то всем хочется...
спойлер
Икорку черную...
Кушать то да, но не обжираться же :D
Maxiler
Member

Повідомлення

ждет 4ххх генерацию, а то эту не купить.
Відповісти