alexS123: ↑
30.05.2021 22:01
Так грайте в PUBG, Apex, Fortnite. Far Cry взагалі-то як раз про сюжет, головного героя, пісочницю. Це не катка-дві у PUBG на оті самі 30 хвилин після роботи.
Був крафт. Вже немає. Був Головний Герой. Вже немає. Були аванпости та вишки. Вже немає. А що є? Що залишилось? Піу-піу у тупих ботів? Так для цього є PUBG, CS GO, Call of Duty, Battlefield.
Особисто я хочу щоб гра хоча б повернула ті елементи, що були у попередніх хороших іграх серії.
По перше суть Far Cry була завжди а) шутер від першого лиця б) на красивій природі . Це те що абсолютно у всіх іграх серії включно з праймал, і не включно з деякими DLC (часто зустрічаються тут коменти фанатів блуд драгон, які страждають від класичного фк і не можуть зрозуміти що гра не для них) Так от, концепція шутера на природі мені підходить, включно із фішками які добавили пізніше, тому мені не треба радити вище перелічене вами, самі те все грайте, може для вас туди сюжет добавлять. Ах так, на рахунок сюжету. Розберем по частинах 1) коротка заставка на початку, де гг збивають на човні з дівчиною, далі його водить по телефону голос всю гру, а персонаж його наївно слухає всю гру і мочить в кінці як боса на класичних іграх денді . Від сюжету там тільки те що ми дізнаємось про острів з мутантами по ходу гри. В цілому сюжету там не було (порівняно з четвертою і п'ятою частинами), хоча мені і було б цікаве продовження цієї теми 2) Там звичайно був якийсь сюжет, але хоч я його і проходив раза два (можливо обидва не до кінця) згадати деталі і якісь яскраві моменти нереально. Довго скучно і розтягнуто. Зате добавили відкритий світ, і перші додаткові фішки типу пошуку діамантів, а також гроші, які мотивували добувати 3) Кажуть, за таким драматичним сюжетом ганялись театри і топові кінопродюсери голівуду. Ходять чутки, що його написав Бог , бо люди до такого додуматись точно не могли. Так от, Сюжет : компанія друзів відпочиває на острові, їх викрадають бандити. Вони вбивають брата гг, за що він точно ще помститься. Він тікає і визволяє всіх по одному. Ще в нього закохані аж дві дівчини і в кінці йому доведеться вибрати. Неймовірно! Насправді, мені сюжет сподобався, як задня лінія бойовика, але сприймати її як щось інше ніж банальну історію я не можу. Хоч там і були яскраво прописані герої, до сюжетів сонівських ексклюзивів ФК далеко 4) Починаючи з цієї частини на серію полились тони хейту, хоча це можливо найкраща гра серії. Можливо проблема в тому, що людям не подобається головний ворог - піде*куватий пейган, але сюжет там був. Не такий динамічний, але він відповідав атмосфері грі, яка там таки була .. Тепер, коли бачу в фільмах чи передачах кольорові прапорці чи барабани для крутіння пробиває ностальгія 5) Напишу коротко,: скільки б не лилось хейту на відсутність сюжету,- це був єдиний сюжет із несподіваною кінцівкою. Головний антигерой теж робив свою роботу, і місцями попадались цікаві катсцени. В цілому, як і раніше сюжет не був головною частиною гри, тому тут зробили велику карту із красивою природою, як і завжди .Не пам'ятаю чи були там вишки, але аванпости і мільйон додаткових завдань, розкиданих по карті там було (ремарка від мене,- мені гра здалась нуднуватою, і швидше за все це пов'язано із одномінітністю карти, а не з сюжетом.) Підсумую так: Far Cry не ваша кишенькова гра, яка повинна відповідати саме вашим вподобанням, я розумію, що багато людей понафантазовували собі фар край їхніх мрій, але він такий, який є, не деградує, а можливо і розвивається. Шосту частину зможе вже осуджувати той, хто її пройшов, виходячи з трейлерів це той самий класичний фк