Мы это уже обсудили.Scoffer:dead_rat
Yur0k
вимагаю дуель між вами за аватарку
викладете на ютуб
Проблема, что оба используем ее с дремучих лет и оба не подвинемся.
Мы это уже обсудили.Scoffer:dead_rat
Yur0k
викладете на ютуб
Він принциповий. Десь колись в нього така аватарка була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо.Scoffer:dead_rat
Yur0k
викладете на ютуб
dead_rat:Мы это уже обсудили.Scoffer:dead_rat
Yur0k
викладете на ютуб
Проблема, что оба используем ее с дремучих лет и оба не подвинемся.
Yur0k:Він принциповий. Десь колись в нього така аватарку була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо.
dead_rat:Yur0k:Він принциповий. Десь колись в нього така аватарку була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо.
над цією анімованою бився 2 дні, щоб в розмір влізти, вона ще й з пропуском "кадрів" і зі зменшенням розширення йде )))(оригінал шикардючий вапсчє був, але походу хард, де він лежав, помер смертю хоробрих на полі бою через 13 років безперервної роботи, , там нюанси і по розширенню і по розміру були... але це була моя аватарка ще з 1999р. на різних форумах, тому захотілось мати конче саме її. Навіть не пам'ятаю вже звідкіля взялась ця гіфка ((Andrey2005:Я теж за дуель
Ставлю сотку що анімована гіфка переможе статичну картинку