Хрін там, ви праві, я ні. 512 гіг у АМД, 384 у Інтела. Це фейл.adm0r: Там було три тести, кількість ОЗУ я так і не почув, але вона була однакова.
- спойлер
Крім того, ще видно що АМД вміє не тільни DDR4-2400, а і DDR4-2667.
Хрін там, ви праві, я ні. 512 гіг у АМД, 384 у Інтела. Це фейл.adm0r: Там було три тести, кількість ОЗУ я так і не почув, але вона була однакова.
Да фиг там, мы теперь ученые.prosha_evolist:где там видосики, где выкидывают ксеоны е5\е7?
если честно, то вообще не понимаю - зачем в кого-то краситьсяadm0r:Назад в интелофилы перекрашиваться
честно -- то же самое. Мозгом прекрасно понимаю глупость фанатства, более того, если кому-то нужен комп, или совет -- с легкостью собираю/советую Интел. Но себе -- вот как был первый комп с AMD K5, так до сих пор и держусь на процах от АМД.Sergey771: если честно, то вообще не понимаю - зачем в кого-то краситься
наверное те у кого есть такие зионы, не задаётся вопросом Не знаю, чи існують планки по 24 гіга? бо це надо быть полнейшим нефонатом омды, в жизни не видевшим нормального человеческого зиона с планками регистровой, по 256 Мб каждая, чтобы задаваться такими идиотскими вопросами. А выкидывать их скорее всего не будут до конца срока эксплуатации сервера, даже китайцы не закрыли Тяньше-2, а построили рядом ещё один "Суньвао" на ворованных DEC Alpha. При постройке новья будут задаваться вопросом на чём собрать к примеру Titan, собрали на Оптеронах и Тесла, ибо партнёрка по контракту. А тут ещё молчат насчёт выхода зионов v5, кто-то обязательно закажет парочку Naples. Потом выйдет v5 у которого тоже 32 ядра и 6 каналов на проц, как у Фаи, и ребе Щтеуд обязательно поимеет с сего дела профит-сprosha_evolist:где там видосики, где выкидывают ксеоны е5\е7?
це такий собi АМДшний инфiнiтi хайп, 128 лiнiй PCIe як воно в натурi. В Рюзена також "фабрика", навiть частота FSB прикручена до PCIe без страпiв i воно нiяким чином не регулюэться з CPU, мабуть ССХ також пов'язанi лiнками PCIe, ще краще коли побачимо DF (аналог NB) прикручений до Infinity PCIe теж без варiацiй 1:1, а там до контролеру пам'ятi з вiдношенням 1:2. Вендори iнодi обходять це самопальним чiпом множника FSB але це треба брати щось на 250 баксiв. Тут про DF та контролер сказано дуже мало https://forums.anandtech.com/threads/ry ... l.2500572/ronemun:Це ж 64 ГБайт/с мінімум
Так в тому і справа що не закінчились) До закінчились - рівно вдвічі встромити можна ще.Renegade1979:тому така картина - у щтеюда закiнчилися слоти
Подивився ще раз, оператива різна. "Типової конфігурації" в серверах не існує, не той ринок, кожному щось своє треба для власних завдань і умов.adm0r:Та подивіться ви відео.
в 8 разiв бiльше - 1,5 ТБ, планок на 256 Гб поки що серiйно не випускають... але вже показали 128 Гб планки, який скоростний режим б-г зна... це двостороння пам'ять i може АМД таке не пiдтримуэ, як поставити планок по 32 Гб вони видають сiньку та мамка потребуэ ClearCMOS як кажуть дикi пендоськi пендоси There's always a catch (це про Диявола)Scoffer:Так в тому і справа що не закінчились) До закінчились - рівно вдвічі встромити можна ще
Якщо чесно, то я не знаю навіщо потрібні саме E7. Для mission critical вони все одно не підходять: при падінні ноди падають і запущені на ній процеси, потік команд не перевиконується на іншому процесорі прозоро для ПЗ. По кількості паралельних транзакцій поряд з паверами теж і не валяються. Це хіба що для якихось систем-переростків з х86 годиться, котрі не вміють в горизонтальне масштабування, MS SQL наприклад.Renegade1979:Маркетiнгове позицiонування набити дупу IBM з POWER8
Intel стверджують що воно в 1,4 рази бистрiше, але мабуть це не прiорiтетна ознака для такого сервера POWER8 може 8 потокiв на ядро, це мабуть цiкаво для Big Data але я вважаю Watch Dogs 2 усе там позабива мусорними тредами (майнять зефiр мабуть), фiнальний fps однаково будет вище на 6700КScoffer:Якщо чесно, то я не знаю навіщо потрібні саме E7