Darth_Maul_x3:эт он падает до ~37-38
Ну тоді норм
Darth_Maul_x3:можешь пригораь и дальше
Та ну нафік ,це не до мене ,мені зовсім пофік ,що купляти,просто вибираю ,що на даний момент краще і технологічніше ,а на даний момент це нвідіа .
А на рахунок відеопамяті ,скажу одне -все оптимізується драйвером,я ж пройшов якось,причому з комфортом на 650ті з 1 гігом відеопамяті кризу 3 і метро лл,а на 6870 1г фар край 3 і ларку крофт ,причому в налаштуваннях тільки зглажку знижував ,або виключав

Хоча по вашим словам в мене мало бути 15 фпс
Добавлено через 5 минут 32 секунды:
Thrillax:Почитайте що пише Автор, думаю ви зрозумієте про що я!
цитата автора "Вполне возможно, что по прошествии нескольких часов разглядывания и сравнения скриншотов я мог допустить ошибки или банально не заметить мелкие отличия. Поэтому, если вы увидите грубые факты визуальных ошибок, то пишите, пересчитаем штрафные баллы. " В форумі там все автору вказали
і "Не стоит утешать себя мыслями, что кто-то из вендоров лучше другого. Обе компании прибегают к уловкам, и не все они предназначены для улучшения производительности своих видеокарт"
Читай все уважно,а не тільки ті фрази що подобаються тобі ,і тоді ти поймеш ,що я мав на увазі
Добавлено через 7 минут 21 секунду:
ATIRadeon:До сих пор не могу поверить что он может жрать больше 2 гигов памяти.
В мене не доходило до 2 гіг ,макс що бачив 1800.

Там в ігрі є один бок память тупо не вигружається ,для прикладу побігай по площі і побачиш,як память помаленьку набирається до (в мене ,не знаю як у вас)до 1800 , потім збережись і запусти на тому самому місці де було 1800 буде меньше 1 гіга!