Вийшли перші огляди відеокарти GeForce RTX 5080

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Виглядає так, що найкращі варіанти для апгрейду під QHD без фанатизму - 5060 Ti 16 Gb або 4070 Ti Super, в залежності від адекватності ціни 1-ї на момент релізу...
penetrator
Member

Повідомлення

За 30 мин до продаж ни один магаз в Голландии не выставил цены. Будут на месте поднимать в зависимости от спроса :laugh:
Vader
Member

Повідомлення

Там куртка оглосил,что разрывает договор с Самсунг из за новой памяти...Пока постят рашковские,не знаю правда или нет
bombeybox
Member

Повідомлення

s1nedus: 30.01.2025 14:18они не выгорают, работают отлично, 450 нит без проблем, со шрифтами все норм, глянец но с антибликом и не зеркалит
автор поста видимо олед в живую не видел, наслушался от таких же диванных писак лет 5 назад бред, в голову себе вбил и транслирует окружающим не удосужившись разобраться хоть чуть чуть

Отправлено спустя 39 секунд:
кстати 30к не разу не 1500$
1. Вигорають, у топ виробнків - 3 роки гарантії Burnout Protection, а далі всьо.
2. работають отлічно - це коли не вигорають, не збирають рефлекшини твоєї морди ліца, мають сертифікат Flicker-Free
і не луплять VRR Flicker по всьому діапазону герцовки.
3. не 450ніт а 250-300 cd/m² в 100% та 50% Window, коли Good value повинно бути > 550 cd/m²
4. о, ці шрифти з якими все норм:
спойлер
Зображення
5. не 30 тисяч гривень, а 60 у автора поста на який я відповідав.

Та шо ж ви так горите, власники оледів, ну записались ви за свої гроші на бета тест технології, то мовчіть собі тихенько, нікого ви не переконаєте, що Олед монітори з 250 ніт яскравості і купою проблем - гарно підходять для HDR-контента, який за замовчуванням мастериться під 1000ніт. Ви собі юзайте на здоров'я, а я почекаю, поки на вас все відтестують і випустять нормальні олед-моніки, нормальні олед телевізори ж вийшли, і з моніторами так буде, рочків через 5.
Zakarul
Member

Повідомлення

penetrator: 30.01.2025 15:27 За 30 мин до продаж ни один магаз в Голландии не выставил цены. Будут на месте поднимать в зависимости от спроса :laugh:
Будут вручную править цены. Несомненно :lol:
Развод овец. Офигеть. Чем дальше, тем хуже.
penetrator
Member

Повідомлення

Zakarul: 30.01.2025 15:38
penetrator: 30.01.2025 15:27 За 30 мин до продаж ни один магаз в Голландии не выставил цены. Будут на месте поднимать в зависимости от спроса :laugh:
Будут вручную править цены. Несомненно :lol:
Развод овец. Офигеть. Чем дальше, тем хуже.
И я нашел только 2 магаза где хотя бы плейсхолдеры есть без цен.
В остальных, включая огромные европейские сети, даже нет фильтра для 5й серии и поиском не находит ничего.
На некоторые страницы ведет гугл (сами их через сайт магаза не найти) и там тоже цен нет.

Короче будут реально на месте решать по чем и сколько продавать :lol:
bombeybox
Member

Повідомлення

neonglaу: 30.01.2025 12:56Amazing - це технологія dlss 4. Це саме те, за що я буду брати 5ххх серію.
DLSS 4 в майже повному обсяці чудово працюватиме на RTX40, і в повному згодом на інших поколіннях, коли Нвідіа прибере софтлок.
Ви про мульти-генерацію кадрів?
Ви вживу її пробували, ту генерацію?
Я з нею пройшов кілька ігор - пофіг на ту лейтенсі, це найменша з її проблем, мало того що для адекватної генерації треба забезпечити 60 базових фпс, навіть це не звільняє вас від графічних артефактів в русі, які створює сам процес генерації. Їх дуже багато, їх Не видно на скриншотах і майже не видно в ютубі, це тупо додаткові непотрібні графічні баги, які переслідують вас весь час, і яких не позбутись! І в мультигенерації кадрів цих багів буде відповідно в 2 і в 3 рази більше.
Ця технологія - не вихід, від слова зовсім.
Vader
Member

Повідомлення

bombeybox
Конечно будет работать,за неделю до выхода 60 серии,разлочат :D
Filabatya
Member

Повідомлення

Vader
а якщо прадажі цієї не видадуться то 70тої :lol:
Kullerok
Member

Повідомлення

Vader: 30.01.2025 15:53 bombeybox
Конечно будет работать,за неделю до выхода 60 серии,разлочат :D
:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: :up: потужно поржал
Vader
Member

Повідомлення

Filabatya
Кстати ,легко.
penetrator
Member

Повідомлення

Все, в 15:00 все лягло. Сейчас страницы с вентусами/виндфорсами/праймами, которые должны были быть за 1190 уже грузятся с ценой 1600-1800 :laugh:
Yurius
Member

Повідомлення

Востаннє редагувалось 30.01.2025 16:08 користувачем Yurius, всього редагувалось 2 разів.
Vader
Member

Повідомлення

Налетай :lol:
Zakarul
Member

Повідомлення

Чёта ржу я со всего этого. нас хотят поиметь. :D :gigi: :laugh:
Vader
Member

Повідомлення

Как я и говорил!точно с ценой угадал ;)

Отправлено спустя 30 секунд:
Zakarul
Дело в том,что не поимеют.вот в чем цинус.
Zakarul
Member

Повідомлення

Vader: 30.01.2025 16:08 Как я и говорил!точно с ценой угадал ;)
сейчас секта любителей святого хуанга налетит и расскажет тебе, что ты не прав. Хуанг святой))
penetrator
Member

Повідомлення

Офф стор нвидии во всех странах тоже лег, хоть карт там и не было, кнопка купить так и осталась не активна.
talex
Junior

Повідомлення

элмир 5080 палит под заказ 74т грн, асус астрал в наличии 80т. грн
Відповісти