Останні статті і огляди
Новини
AMD назвала сумму чистого убытка за прошлый год
-
AMD Athlon
Member
prosha_evolist
потому что она меня бесит...
потому что она меня бесит...
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
AMD Athlon
свой же язык еще и бесит....
-
archibalt
Member
не можу зрозуміти, невже фани амд так переживають за гаманці тих хто купляє інтел, в тому числі найдорожчі. можливо людині подобається дана продукція, хоче отримати максимум незалежно від ціни. 8150-8350 хороші проци, за свою ціну, але не більше, тим в кого обмежений бюджет вони ідеально підходять, але чому не можуть змиритись і з піною у рота доказують що вони краще і інтел не вартий своїх грошей? значна частина світу користується процесорами інтел, що ви на рахунок цього скажете? маркетинг, промивання мізків? НІ! тому що за кордоном ціни доступніші, в нас середньостатистичний житель не може довзолити придбати 2600К-3570К-3770К наче буханку хліба, тмоу що рівень зарплат не той, тому багато хто купляє амд, бо вони дешевше. на цю тему можна багато і багато говорити, але ніхто над цим всеодно не замислиться і буде "всяк кулик своё болото хвалит"
п.с. ми з другом порівнювали якраз процесори інтел з однаковими відяшками, тільки в нього Phenom II X4 960 а в мене і5 760, (на розширенні 1680х1050) різниця була около 5 кадрів, і що тут такого? амд комплект дешевший, мій дорожчий
п.с. ми з другом порівнювали якраз процесори інтел з однаковими відяшками, тільки в нього Phenom II X4 960 а в мене і5 760, (на розширенні 1680х1050) різниця була около 5 кадрів, і що тут такого? амд комплект дешевший, мій дорожчий
-
se7enF0ld
Member
АМД для нищих/студентов/домохозяек/безработных/гиков и т.д.
АМД=Андроид, интел = Эппл.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
se7enF0ld
я бы так не сказал...
есть много хороших апаратов на андроиде
p.s я не любитель яблока
я бы так не сказал...
есть много хороших апаратов на андроиде
p.s я не любитель яблока
-
AMD Athlon
Member
Да бесит, у меня есть свое право выбора. И не нужно трогать личное ага? Вот из-за таких как вы и начинаеться мусор!prosha_evolist:AMD Athlon
Добавлено через 3 минуты 8 секунд:
Ого а че сразу так ? Вот я лично не буду зарекаться...просто я доверяю етой фирме никогда проблем не было. А интел больше денег требует чем производительности.se7enF0ld:АМД для нищих/студентов/домохозяек/безработных/гиков и т.д.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
AMD Athlon
тогда скажите мне, почему на многих зарубежных форумах (типа бит теч) почти у всех интел!?
тогда скажите мне, почему на многих зарубежных форумах (типа бит теч) почти у всех интел!?
-
AMD Athlon
Member
помоему у интела денег много
-
PeterTheGreat
Member
Хорошая, популярна и толковая тема.
Очень важен этот год - авось пойдёт реальная прибыль, приставки новые всё-таки...
Очень важен этот год - авось пойдёт реальная прибыль, приставки новые всё-таки...
-
se7enF0ld
Member
приставки по себестоимости отдают, как правило. Снимают сливки на играх и онлайновых сервисах.PeterTheGreat:Хорошая, популярна и толковая тема.
Тч для АМД это волосина, но никак не спасение.
-
valerianv
Member
Ссылку можно? Я не верю в то, что производители клепают приставки и ничего на этом не зарабатывают. Зарабатывают и на приставках и на сервисах и играх.se7enF0ld:приставки по себестоимости отдают, как правило. Снимают сливки на играх и онлайновых сервисах.PeterTheGreat:Хорошая, популярна и толковая тема.
Тч для АМД это волосина, но никак не спасение.
-
fractal
Member
Что бы форум не деградировал - нужно сделать регистрацию более серьезно, но кому это выгодно? Ведь, когда школьники печатают по 10 тыс. сообщений, форум становится более популярным и с него можно иметь больший доход, но тогда форум превращается в ... - сами подставите нужное слово.
-
_TR1LLIAN_
Member
archibalt
Ні люди на АМД не рахують чужі гроші ,а свої рахують
А на рахунок "промивання мізків" згадайте коли був атлон , а люди всеодно купляли пеньок і також з піною в роті доказували інше , не парадокс?
Я ще жодного разу не бачив , щоб люди з інтелом в профілі не зайшли в тему про АМД на overclockers.ua і не почали обсирати ...
Я от в темі про інтел не ср
Ні люди на АМД не рахують чужі гроші ,а свої рахують
А на рахунок "промивання мізків" згадайте коли був атлон , а люди всеодно купляли пеньок і також з піною в роті доказували інше , не парадокс?
Я ще жодного разу не бачив , щоб люди з інтелом в профілі не зайшли в тему про АМД на overclockers.ua і не почали обсирати ...
Я от в темі про інтел не ср
а це щось означає?тогда скажите мне, почему на многих зарубежных форумах (типа бит теч) почти у всех интел!?
Востаннє редагувалось 27.01.2013 13:00 користувачем _TR1LLIAN_, всього редагувалось 1 раз.
-
Lorichic
Member
AMD не будет продавать свои процессоры MS и SONY по себестоимости, а вот майкрософт и сони уже продают коробки без заметного профита, это да, так как на софте к ним заработают больше, амд вообще не должно волновать цена приставок.se7enF0ld:приставки по себестоимости отдают, как правило. Снимают сливки на играх и онлайновых сервисах.Тч для АМД это волосина, но никак не спасение.
Тут немного инфы сколько стоили процессоры и видяхи для SONY в начале продаж PlayStation 3
http://lenta.ru/news/2008/12/24/ps3/" target="_blank
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
_TR1LLIAN_
ну народ же пишет что адм дешевле и лучше, если так и было-бы то сомневаюсь что те люди покупали бы амд..а це щось означає?
-
_TR1LLIAN_
Member
Я такого не писав . Є ж процесори 3930 & 3960 проти них в АМД нічого абсолютно нема ,що виставити ,якщо гроші кури не клюють то чому не купляти їх?А от 3770К і 8320 для скіхної європи вибір буде падати в сторону АМД , в країнах де на таке грошей не жаліють буде інтел бо це інтел , навіть в часи пентіума , купляли його а не атлон...реклама страшна силану народ же пишет что адм дешевле и лучше, если так и было-бы то сомневаюсь что те люди покупали бы амд..
І я тут не бачив спроб довести що 8320 кращі за інтел , лише показали ,що в кодуванні відео як мінімум не гірше , а от в іграх ситуація неоднозначна...
Останній суперкомп'ютер складають на бульдозерах і що з того? ...
Востаннє редагувалось 27.01.2013 13:14 користувачем _TR1LLIAN_, всього редагувалось 1 раз.
-
AMD Athlon
Member
Потому что люди привыкли покупать что дороже то и лутше. А что дороже не всегда лутше.prosha_evolist:_TR1LLIAN_ну народ же пишет что адм дешевле и лучше, если так и было-бы то сомневаюсь что те люди покупали бы амд..а це щось означає?
-
Fulkrum
Member
se7enF0ld
приставки то продают по себестоимости, но кто сказал что процы к ним АМД поставляет по себестоимости? Или АМД внезапно стали меценатами для Майкрософта и Сони?
И скажите - кто раскупил все А10-5800К, если у АМД все так плохо? (да и 5700 заканчивается в крупных интернет магазинах).
приставки то продают по себестоимости, но кто сказал что процы к ним АМД поставляет по себестоимости? Или АМД внезапно стали меценатами для Майкрософта и Сони?
И скажите - кто раскупил все А10-5800К, если у АМД все так плохо? (да и 5700 заканчивается в крупных интернет магазинах).
-
AMD Athlon
Member
А где докозательства того что интел лутше? То что он дороже? Ой только не нужно ровняться по интеловских тестах продажных._TR1LLIAN_:Я такого не писав . Є ж процесори 3930 & 3960 проти них в АМД нічого абсолютно нема ,що виставити ,якщо гроші кури не клюють то чому не купляти їх?А от 3770К і 8320 для скіхної європи вибір буде падати в сторону АМД , в країнах де на таке грошей не жаліють буде інтел бо це інтел , навіть в часи пентіума , купляли його а не атлон...реклама страшна силану народ же пишет что адм дешевле и лучше, если так и было-бы то сомневаюсь что те люди покупали бы амд..
І я тут не бачив спроб довести що 8320 кращі за інтел , лише показали ,що в кодуванні відео як мінімум не гірше , а от в іграх ситуація неоднозначна...
Останній суперкомп'ютер складають на бульдозерах і що з того? ...
Востаннє редагувалось 27.01.2013 13:22 користувачем AMD Athlon, всього редагувалось 1 раз.
-
FYWY
Member
Все гораздо проще. Эффект "Хомячок Эппла" работает везде. 95% населения идиоты.