Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Earanak
Member
Dark_Angel3000, это наверное нужно на контрасте ощущать, как мы выше обсуждали на примере Блэк-Опса.
Нативные 80FPS у меня по инпут лагу ощущаются точно так же как разогнанные до 150FPS, только вот 150FPS добавляют плавности всему происходящему а на 80FPS играть просто мерзко до жути. Повторюсь, у меня проблем с этим не возникло. Сталкер это все таки не киберспорт, хоть и должен же быть мультиплеер там вроде В синглплеере тут тупорылые дегенераты на NPC которые упираются в стенки, кидают под себя гранаты, бегают спиной, тупят в куст и прочее... Не хватало еще тут летать как в Квейке и на 6мс инпутлаге всем головы отстреливать
Нативные 80FPS у меня по инпут лагу ощущаются точно так же как разогнанные до 150FPS, только вот 150FPS добавляют плавности всему происходящему а на 80FPS играть просто мерзко до жути. Повторюсь, у меня проблем с этим не возникло. Сталкер это все таки не киберспорт, хоть и должен же быть мультиплеер там вроде В синглплеере тут тупорылые дегенераты на NPC которые упираются в стенки, кидают под себя гранаты, бегают спиной, тупят в куст и прочее... Не хватало еще тут летать как в Квейке и на 6мс инпутлаге всем головы отстреливать
-
Барбарис
Member
BiggiN, в мене такого немає.
-
mult
Member
BiggiN
Отут камрад Donate якесь рішення по мишці писав.
На середині сторінки десь шукайте.
Може допоможе.
Зробив собі скріншот, може і мені згодиться.
viewtopic.php?f=15&t=266647&start=160
Може допоможе.
Востаннє редагувалось 21.11.2024 10:56 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
-
Барбарис
Member
Dark_Angel3000, розмиття і глибина різкості - перше, що в іграх відключаю і все нормально.
-
BiggiN
Junior
Дзякуй!mult: ↑ 21.11.2024 10:53 BiggiN
Може допоможе.
-
Dark_Angel3000
Member
а в мене пари вимкненні - текстури пливутьБарбарис: ↑ 21.11.2024 10:54 Dark_Angel3000, розмиття і глибина різкості - перше, що в іграх відключаю і все нормально.
-
Prescott
Member
а инпут лаг не появляется?)Dark_Angel3000: ↑ 21.11.2024 11:01а в мене пари вимкненні - текстури пливуть
-
mafioz
Junior
Я так поняв у кого карти 8гб - про квад забудьте одразу. Які б налаштування не робив на 6600хт - просто 1-10 кадрів. Врубаеш фулл хд - гра одразу їде!
-
Барбарис
Member
Dark_Angel3000, там в деяких людей гра патчилась - на Гб, на Мб. У мене стім лише раз після репорту(декілька раз ф5 затис, завтикав і вилетіла) скачав на 20 Кб. Зранку теж нічого не завантажував. Може щось не докачалось.
-
Prescott
Member
А какая версия игры?Барбарис: ↑ 21.11.2024 11:11Dark_Angel3000, там в деяких людей гра патчилась - на Гб, на Мб. У мене стім лише раз після репорту(декілька раз ф5 затис, завтикав і вилетіла) скачав на 20 Кб. Зранку теж нічого не завантажував. Може щось не докачалось.
-
Геральт
Member
mafioz
Можна пробувати в драйвері Super resolution включити. А в грі FHD. Також виходить апскейл, але в нативі 6600XT все одно не поїде.
Можна пробувати в драйвері Super resolution включити. А в грі FHD. Також виходить апскейл, але в нативі 6600XT все одно не поїде.
Пробував. Все норм.
-
Барбарис
Member
Prescott, навіть не знаю де дивитись. Але то вже ввечері зможу глянути.
-
l-m
Member
Це відеопам'ять закінчується, мало їй 8 ГБ (і мало 12 для 4к).Donate: ↑ 20.11.2024 23:46 Та 5 фпс замість 60 після деякої гри
Якщо з ФГ 120-130, то це означає що нативний падає до 60-65 (адже кожен другий кадр генерується), звісно 60-65 гірше за 90.Dark_Angel3000: ↑ 21.11.2024 05:27 Если бы гений прочел ранее сообщения - то увидел бы, что нативный фпс у меня 90, а с ФГ 120-130
-
Dilfin
Member
Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
-
l-m
Member
По симптомах це в нього 13700K деградував.Dilfin: ↑ 21.11.2024 13:30Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Десь було відео-мем, як один дуже впертий чувак 90 разів перезапускав Black Myth: Wukong щоб скопіювати шейдери