Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
У тебе як розробника звісно є опція робити виключно під саме свіже, але останній 14й відроїд це лише 13% ринку. Тому більшість прог, якщо вони не обмежені якимись спеціальними вимогами до заліза накшталт нового вулкану, підтримують все що і плеймаркет, благо робиться це в пару кліків. Потенційні бабоси все вирішують.

Це тобі не епл з 80+% 17го іосу і рештою 16го, тут друга історія.
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.09.2024 09:26 Alligator
У тебе як розробника звісно є опція робити виключно під саме свіже, але останній 14й відроїд це лише 13% ринку. Тому більшість прог, якщо вони не обмежені якимись спеціальними вимогами до заліза накшталт нового вулкану, підтримують все що і плеймаркет, благо робиться це в пару кліків. Потенційні бабоси все вирішують.

Це тобі не епл з 80+% 17го іосу і рештою 16го, тут друга історія.
Я трохи про інше, з обладнанням або спец автомобілями часто приходить й комп'ютерна техніка в комплекті, яка має слабкі параметри, але виконує функціонал виробника на 100%, наприклад протиударні планшети й т.д, і ось, щоб поєднати приємне з корисним одразу туди ставимо корпоративні гугл акаунти, месенджери й т.д. і вже було не один раз коли плей маркет є, все добре, але версія андроїду не задовольняє мінімальним параметрам месенджера.
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Якого месенджера? Телега наприклад підтримує 4.4, хоча гугла вже ні. Вайберб, сігнал, воцапп вимагає 5.0, як і гуглплей. Скайп 8.0, але це мс, вони в своїму репертуарі щодо підтримки мобіліті, не даремно всі ринки просрали. А те що автовиробники ставлять в авто 23го модельного року 4.4 андроїд бо "а що, працює", а гугл через рік кіляє підтримку як допотопної платформи, то за це варто бити б по рукам автовиробників. Чи по морді. :rotate:
GreenMile
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.09.2024 01:36
GreenMile: 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз просто
Взагалі ніколи не було телефонів сяомі. Озвучені вище, це CAT S60, Galaxy S8, Samsung Fold (перший), Motorola Edge 50 Ultra. Так шо можете іти злидарювати кудись подалі до епол-фанбоїв.

Відправлено через 14 хвилин 26 секунд:
Alligator: 12.09.2024 00:01
GreenMile: 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмирали :gigi:
Це десь хтось заперечував, чи шо? Так, у епла в принципі трохи довша підтримка. Але, не все так просто, у відра вимоги до версії ОС не такі жорсткі, зараз ще сила-силенна додатків, які працюють від 4-6 відра, хоча вже 14-е поточне. А в епла фіг там плавав, не оновитесь - половина працювати не буде і все. Ще раз, я в 2024 році зліз з андроїдного телефону, який вийшов в 2016. І що далі, чим мне має ваш іпад вразити, можна дізнатись?
Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо :dontknow:
спойлер
s8.jpg
Ви думеєте, у мене не було іфонів і айпедів? То ви дуже помиляєтесь.

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
tablestikus: 11.09.2024 22:56 GreenMile
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.
Romko888
Member

Повідомлення

DuckRider: 12.09.2024 02:45
Scoffer: 12.09.2024 02:43 DuckRider
Чому не оновив до 4.4? І навіть 4.0.4 це 19й рік, а не 18й.
Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
По версії андроїда зразу ясно що це за телефон) в мене такий був. Sony Ericsson Xperia Neo або Arc/ Arc S
Alligator
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.09.2024 12:17Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо
iPhone 8 2017 - остання оновлення НЕ тільки безпеки - 7 серпня 2024 р :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Scoffer ті що потребують андроїд 5
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Андроїд 5 війшов в 2014му.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.09.2024 14:24Андроїд 5 війшов в 2014му.
В мене нексус 4, досі підтримується і працює маркет. Десь місяць тому його включав і позаряджав, тримаю як колекційний раритет :)
wolf359
Junior

Повідомлення

GreenMile: 12.09.2024 12:17
7mindfields: 12.09.2024 01:36
Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз просто
Взагалі ніколи не було телефонів сяомі. Озвучені вище, це CAT S60, Galaxy S8, Samsung Fold (перший), Motorola Edge 50 Ultra. Так шо можете іти злидарювати кудись подалі до епол-фанбоїв.

Відправлено через 14 хвилин 26 секунд:
Alligator: 12.09.2024 00:01
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмирали :gigi:
Це десь хтось заперечував, чи шо? Так, у епла в принципі трохи довша підтримка. Але, не все так просто, у відра вимоги до версії ОС не такі жорсткі, зараз ще сила-силенна додатків, які працюють від 4-6 відра, хоча вже 14-е поточне. А в епла фіг там плавав, не оновитесь - половина працювати не буде і все. Ще раз, я в 2024 році зліз з андроїдного телефону, який вийшов в 2016. І що далі, чим мне має ваш іпад вразити, можна дізнатись?
Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо :dontknow:
спойлер
s8.jpg
Ви думеєте, у мене не було іфонів і айпедів? То ви дуже помиляєтесь.

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.
Квітень - не жовтень. Те, що у андроїда вимоги до версії ос не такі жорсткі, не обовʼязково плюс (патчі безпеки не завжди ідуть окремими обновами і не завжди виробник буде їх робити для старих девайсів). Зараз спецом глянув в апсторі, більшість популярного софта сумісна з iOS 12, яка вийшла 6 років тому. Найстарший телефон, на який можна поставити iOS 12 - iPhone 5s, який вийшов в 2013. Інша частина софту сумісна з iOS 15 (до якої можна оновити iPhone 6s 2015 року). Достатньо велике поле для маневру, так що про «не оновитесь і половина софту працювати не буде» - мимо.
tablestikus
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.09.2024 12:17
Слабке намагання завести мене в секту "3гб оперативки андроїду достатньо"
DuckRider
Member

Повідомлення

Romko888: 12.09.2024 13:10
DuckRider: 12.09.2024 02:45

Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
По версії андроїда зразу ясно що це за телефон) в мене такий був. Sony Ericsson Xperia Neo або Arc/ Arc S
Майже вгадав. Xperia sola
Juzt
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.09.2024 11:13
The_Rusik: 10.09.2024 10:21 ASTON
У кого 11 и новее, обновлятся нет смысла.
Раньше каждое поколение был новый процессор, а тут прям деградация, умышлено, чтобы покупали "про" версию, чтобы получить флагаман. А обычный айфон это уже как "SE", типа айфон, но на минималках.
16-ый прям как айфон 8, но по больше. Цену за что подняли на 100уе? Ведь 128гб так и осталось как и было. Фишек нет, просто фанаты и так купят?
Айфон 17 будет от 999, а про от 1499?
Оновлюватись завжди є сенс, у того ж 15 про макс найкраща камера та енергоспоживання на данний момент і якщо у вас на нього немає грошей - це ваші проблеми :laugh: , а не писати що немає сенсу :facepalm:
Може було вже
на шо оновитись з 13 міні?
GreenMile
Member

Повідомлення

tablestikus: 12.09.2024 16:36
GreenMile: 12.09.2024 12:17 Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.
Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.
Alligator
Member

Повідомлення

GreenMile: 13.09.2024 10:46
tablestikus: 12.09.2024 16:36
Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.
Смартфони та мобільні телефони
Ви вибрали:
Об'єм оперативної пам'яті:
2 ГБ
3 ГБ
Модельний рік:
2024
Знайшло 31:
Xiaomi Redmi A3 3/64GB Midnight Black
Motorola Moto E14 2/64GB Graphite Grey (PB3C0008)
realme Note 50 3/64GB Midnight Black
Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Gravity Black (4894947010514)
...
GreenMile
Member

Повідомлення

Alligator: 13.09.2024 15:52
GreenMile: 13.09.2024 10:46 Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.
Смартфони та мобільні телефони
Ви вибрали:
Об'єм оперативної пам'яті:
2 ГБ
3 ГБ
Модельний рік:
2024
Знайшло 31:
Xiaomi Redmi A3 3/64GB Midnight Black
Motorola Moto E14 2/64GB Graphite Grey (PB3C0008)
realme Note 50 3/64GB Midnight Black
Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Gravity Black (4894947010514)
...
Шо, справді? Це ж не телефони, андроїдам же 3 Гб не вистачає для роботи, не те що два! :gigi:
AccessDenied
Member

Повідомлення

Обновился на 15 Pro Max, уже забыл что такое с трудом быстро достать из кармана джинс сидя в авто.
Не представляю, как 16 Pro Max будет в кармане с его габаритами и чехлом.
Alligator
Member

Повідомлення

AccessDenied: 14.09.2024 10:55 Обновился на 15 Pro Max, уже забыл что такое с трудом быстро достать из кармана джинс сидя в авто.
Не представляю, как 16 Pro Max будет в кармане с его габаритами и чехлом.
Так же само, единственное, что на пару мм длиннее
AccessDenied
Member

Повідомлення

Alligator
Сам по себе выше на 3мм и шире на 1мм + чехол. Смотря какой конечно, если UAG то это вообще забей, а если Pitaka или аналог, то еще куда ни шло. По опыту, чехлы из аромидного волокна самые практичные.
Alligator
Member

Повідомлення

AccessDenied: 14.09.2024 11:27 Alligator
Сам по себе выше на 3мм и шире на 1мм + чехол. Смотря какой конечно, если UAG то это вообще забей, а если Pitaka или аналог, то еще куда ни шло. По опыту, чехлы из аромидного волокна самые практичные.
О, прикол. 15 Pro Max меньше за 14, который меньше 13 :gigi: миллиметры и доли миллиметров но все же.

С 14 Pro Max 1Tb смысла перехода на 15 не вижу, а на 16 жаба давит тратить деньги :shuffle:
AccessDenied
Member

Повідомлення

Alligator
В декабре цены устаканятся, можно и апнуться по Trade In. Батарея 14 Pro Max лучше не стане со временем.
Відповісти