Останні статті і огляди
Новини
Apple представила нове покоління iPhone
-
Scoffer
Member
Alligator
У тебе як розробника звісно є опція робити виключно під саме свіже, але останній 14й відроїд це лише 13% ринку. Тому більшість прог, якщо вони не обмежені якимись спеціальними вимогами до заліза накшталт нового вулкану, підтримують все що і плеймаркет, благо робиться це в пару кліків. Потенційні бабоси все вирішують.
Це тобі не епл з 80+% 17го іосу і рештою 16го, тут друга історія.
У тебе як розробника звісно є опція робити виключно під саме свіже, але останній 14й відроїд це лише 13% ринку. Тому більшість прог, якщо вони не обмежені якимись спеціальними вимогами до заліза накшталт нового вулкану, підтримують все що і плеймаркет, благо робиться це в пару кліків. Потенційні бабоси все вирішують.
-
Alligator
Member
Я трохи про інше, з обладнанням або спец автомобілями часто приходить й комп'ютерна техніка в комплекті, яка має слабкі параметри, але виконує функціонал виробника на 100%, наприклад протиударні планшети й т.д, і ось, щоб поєднати приємне з корисним одразу туди ставимо корпоративні гугл акаунти, месенджери й т.д. і вже було не один раз коли плей маркет є, все добре, але версія андроїду не задовольняє мінімальним параметрам месенджера.Scoffer: ↑ 12.09.2024 09:26 Alligator
-
Scoffer
Member
Alligator
Якого месенджера? Телега наприклад підтримує 4.4, хоча гугла вже ні. Вайберб, сігнал, воцапп вимагає 5.0, як і гуглплей. Скайп 8.0, але це мс, вони в своїму репертуарі щодо підтримки мобіліті, не даремно всі ринки просрали. А те що автовиробники ставлять в авто 23го модельного року 4.4 андроїд бо "а що, працює", а гугл через рік кіляє підтримку як допотопної платформи, то за це варто бити б по рукам автовиробників. Чи по морді.
Якого месенджера? Телега наприклад підтримує 4.4, хоча гугла вже ні. Вайберб, сігнал, воцапп вимагає 5.0, як і гуглплей. Скайп 8.0, але це мс, вони в своїму репертуарі щодо підтримки мобіліті, не даремно всі ринки просрали. А те що автовиробники ставлять в авто 23го модельного року 4.4 андроїд бо "а що, працює", а гугл через рік кіляє підтримку як допотопної платформи, то за це варто бити б по рукам автовиробників. Чи по морді.
-
GreenMile
Member
Взагалі ніколи не було телефонів сяомі. Озвучені вище, це CAT S60, Galaxy S8, Samsung Fold (перший), Motorola Edge 50 Ultra. Так шо можете іти злидарювати кудись подалі до епол-фанбоїв.7mindfields: ↑ 12.09.2024 01:36Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз простоGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
Відправлено через 14 хвилин 26 секунд:
Це десь хтось заперечував, чи шо? Так, у епла в принципі трохи довша підтримка. Але, не все так просто, у відра вимоги до версії ОС не такі жорсткі, зараз ще сила-силенна додатків, які працюють від 4-6 відра, хоча вже 14-е поточне. А в епла фіг там плавав, не оновитесь - половина працювати не буде і все. Ще раз, я в 2024 році зліз з андроїдного телефону, який вийшов в 2016. І що далі, чим мне має ваш іпад вразити, можна дізнатись?Alligator: ↑ 12.09.2024 00:01Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмиралиGreenMile: ↑ 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо
- спойлер
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.tablestikus: ↑ 11.09.2024 22:56 GreenMile
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
-
Romko888
Member
По версії андроїда зразу ясно що це за телефон) в мене такий був. Sony Ericsson Xperia Neo або Arc/ Arc SDuckRider: ↑ 12.09.2024 02:45Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
-
Alligator
Member
iPhone 8 2017 - остання оновлення НЕ тільки безпеки - 7 серпня 2024 рGreenMile: ↑ 12.09.2024 12:17Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Scoffer ті що потребують андроїд 5
-
Scoffer
Member
Alligator
Андроїд 5 війшов в 2014му.
Андроїд 5 війшов в 2014му.
-
SoVaR
Member
В мене нексус 4, досі підтримується і працює маркет. Десь місяць тому його включав і позаряджав, тримаю як колекційний раритетScoffer: ↑ 12.09.2024 14:24Андроїд 5 війшов в 2014му.
-
wolf359
Junior
Квітень - не жовтень. Те, що у андроїда вимоги до версії ос не такі жорсткі, не обовʼязково плюс (патчі безпеки не завжди ідуть окремими обновами і не завжди виробник буде їх робити для старих девайсів). Зараз спецом глянув в апсторі, більшість популярного софта сумісна з iOS 12, яка вийшла 6 років тому. Найстарший телефон, на який можна поставити iOS 12 - iPhone 5s, який вийшов в 2013. Інша частина софту сумісна з iOS 15 (до якої можна оновити iPhone 6s 2015 року). Достатньо велике поле для маневру, так що про «не оновитесь і половина софту працювати не буде» - мимо.GreenMile: ↑ 12.09.2024 12:17Взагалі ніколи не було телефонів сяомі. Озвучені вище, це CAT S60, Galaxy S8, Samsung Fold (перший), Motorola Edge 50 Ultra. Так шо можете іти злидарювати кудись подалі до епол-фанбоїв.7mindfields: ↑ 12.09.2024 01:36
Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз просто
Відправлено через 14 хвилин 26 секунд:Це десь хтось заперечував, чи шо? Так, у епла в принципі трохи довша підтримка. Але, не все так просто, у відра вимоги до версії ОС не такі жорсткі, зараз ще сила-силенна додатків, які працюють від 4-6 відра, хоча вже 14-е поточне. А в епла фіг там плавав, не оновитесь - половина працювати не буде і все. Ще раз, я в 2024 році зліз з андроїдного телефону, який вийшов в 2016. І що далі, чим мне має ваш іпад вразити, можна дізнатись?Alligator: ↑ 12.09.2024 00:01
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмирали
Ось, напраклад, галаксі S8, останнє оновлення безпеки від жовтня 21 року, телефон вийшов у 2017, якщо шо
Ви думеєте, у мене не було іфонів і айпедів? То ви дуже помиляєтесь.
- спойлер
- s8.jpg
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.tablestikus: ↑ 11.09.2024 22:56 GreenMile
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
-
tablestikus
Member
Слабке намагання завести мене в секту "3гб оперативки андроїду достатньо"GreenMile: ↑ 12.09.2024 12:17Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.tablestikus: ↑ 11.09.2024 22:56 GreenMile
-
DuckRider
Member
Майже вгадав. Xperia solaRomko888: ↑ 12.09.2024 13:10По версії андроїда зразу ясно що це за телефон) в мене такий був. Sony Ericsson Xperia Neo або Arc/ Arc SDuckRider: ↑ 12.09.2024 02:45
Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
-
Juzt
Member
Може було вжеVlaad13: ↑ 10.09.2024 11:13Оновлюватись завжди є сенс, у того ж 15 про макс найкраща камера та енергоспоживання на данний момент і якщо у вас на нього немає грошей - це ваші проблеми , а не писати що немає сенсуThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 10:21 ASTON
У кого 11 и новее, обновлятся нет смысла.
Раньше каждое поколение был новый процессор, а тут прям деградация, умышлено, чтобы покупали "про" версию, чтобы получить флагаман. А обычный айфон это уже как "SE", типа айфон, но на минималках.
16-ый прям как айфон 8, но по больше. Цену за что подняли на 100уе? Ведь 128гб так и осталось как и было. Фишек нет, просто фанаты и так купят?
Айфон 17 будет от 999, а про от 1499?
на шо оновитись з 13 міні?
-
GreenMile
Member
Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.tablestikus: ↑ 12.09.2024 16:36Слабке намагання завести мене в секту "3гб оперативки андроїду достатньо"GreenMile: ↑ 12.09.2024 12:17 Ви не бачите нічого за межами бульбашки під назвою епл. Нічого, з часом це проходить, станете розумнішим.
-
Alligator
Member
Смартфони та мобільні телефониGreenMile: ↑ 13.09.2024 10:46Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.tablestikus: ↑ 12.09.2024 16:36
Слабке намагання завести мене в секту "3гб оперативки андроїду достатньо"
Ви вибрали:
Об'єм оперативної пам'яті:
2 ГБ
3 ГБ
Модельний рік:
2024
Знайшло 31:
Xiaomi Redmi A3 3/64GB Midnight Black
Motorola Moto E14 2/64GB Graphite Grey (PB3C0008)
realme Note 50 3/64GB Midnight Black
Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Gravity Black (4894947010514)
...
-
GreenMile
Member
Шо, справді? Це ж не телефони, андроїдам же 3 Гб не вистачає для роботи, не те що два!Alligator: ↑ 13.09.2024 15:52Смартфони та мобільні телефониGreenMile: ↑ 13.09.2024 10:46 Нових телефонів з 3Гб немає, тож знову мимо.
Ви вибрали:
Об'єм оперативної пам'яті:
2 ГБ
3 ГБ
Модельний рік:
2024
Знайшло 31:
Xiaomi Redmi A3 3/64GB Midnight Black
Motorola Moto E14 2/64GB Graphite Grey (PB3C0008)
realme Note 50 3/64GB Midnight Black
Tecno Spark Go 2024 (BG6) 3/64GB Gravity Black (4894947010514)
...
-
AccessDenied
Member
Обновился на 15 Pro Max, уже забыл что такое с трудом быстро достать из кармана джинс сидя в авто.
Не представляю, как 16 Pro Max будет в кармане с его габаритами и чехлом.
-
Alligator
Member
Так же само, единственное, что на пару мм длиннееAccessDenied: ↑ 14.09.2024 10:55 Обновился на 15 Pro Max, уже забыл что такое с трудом быстро достать из кармана джинс сидя в авто.
-
AccessDenied
Member
Alligator
Сам по себе выше на 3мм и шире на 1мм + чехол. Смотря какой конечно, если UAG то это вообще забей, а если Pitaka или аналог, то еще куда ни шло. По опыту, чехлы из аромидного волокна самые практичные.
Сам по себе выше на 3мм и шире на 1мм + чехол. Смотря какой конечно, если UAG то это вообще забей, а если Pitaka или аналог, то еще куда ни шло. По опыту, чехлы из аромидного волокна самые практичные.
-
Alligator
Member
О, прикол. 15 Pro Max меньше за 14, который меньше 13 миллиметры и доли миллиметров но все же.AccessDenied: ↑ 14.09.2024 11:27 Alligator
С 14 Pro Max 1Tb смысла перехода на 15 не вижу, а на 16 жаба давит тратить деньги
-
AccessDenied
Member
Alligator
В декабре цены устаканятся, можно и апнуться по Trade In. Батарея 14 Pro Max лучше не стане со временем.
В декабре цены устаканятся, можно и апнуться по Trade In. Батарея 14 Pro Max лучше не стане со временем.