Останні статті і огляди
Новини
Вийшли перші огляди відеокарти GeForce RTX 5080
-
doc-oc
Member
Просто невменяемо всратое поколение карт)
-
Enjthesilence
Member
взагалі золоте правило, це всінк + гсінк. я тільки в С2 юзав фг і не вмикав там всінк чи гсінк, все працювало без тірингу.Nuclear World: ↑ 29.01.2025 23:48 Enjthesilence
стараюсь юзать ток вертикалку..., к примеру в режиме генерации кадров вертикалка не работает и там надо вручную возиться и выставлять фпс в панели нвидиа. С жсинк так и не понял как оно работает..., вроде на мониторе наклейка есть, включал..., тестил... вижу разрывы..., лучше вертикалки так и не нашёл ничего, все эти долбания с настройками в панели нвидиа и прочее..., вертикалку включил и забыл)
или жсинк лучше по инпутлагу и латенси будет, по сравнении с обычной вертикалкой?
от більш детально про монітор https://forums.blurbusters.com/viewtopi ... a55df960ee
RealNC - це один з адмінів форуму blurbusters (testufo.com їх штука), ці тіпи шарять за моніки і він тут чудово описав свій експіріенс і чому взяв собі цей монітор. Всі плюси і мінуси.
-
momart
Junior
Э, погоди, выше ты писал, что "OLED мониторы выше 200 не могут". А тут внезапно, оказываются могут, даже при 100% заливке экрана 254 нита выдают. А при 2% - 1025. Прикинь?bombeybox: ↑ 29.01.2025 23:33momart: ↑ 29.01.2025 23:27Прямо сейчас смотрю на твой пост через QD-OLED монитор с пиковой яркостью >1000 нитТа не гори ти так, я розумію що на хайпі купив оверпрайс, але прийми реальність, ОЛЕД-монітори ще довго не зможуть в DisplayHDR 1000, особисто для мене - це геймченджер в HDR-контенті, бо я не любитель вночі пялитсь в монітор.
- спойлер
- SDR Brightness
Real Scene
286 cd/m²
Sustained 100% Window
253 cd/m²
HDR Brightness
Real Scene
397 cd/m²
Sustained 100% Window
254 cd/m²
Я свою думку виказав, можеш з нею не погоджуватись
А что касается твоего личного пристрастия к прожектору в глаза с расстояния в пол метра - ну, на здоровье. Я еще понимаю такое желание для телевизора за 3 метра в светлой комнате, но для монитора, зачем? Для моих глаз это очень некомфортно.
Кстати, до этого у меня был IPS монитор, параметры его лень искать, но OLED на глаз сильно, просто в разы, ярче.
- спойлер
-
Real Scene
397 cd/m²
Peak 2% Window
1,025 cd/m²
Peak 10% Window
466 cd/m²
Peak 25% Window
369 cd/m²
Peak 50% Window
309 cd/m²
Peak 100% Window
255 cd/m²
Sustained 2% Window
1,018 cd/m²
Sustained 10% Window
460 cd/m²
Sustained 25% Window
365 cd/m²
Sustained 50% Window
308 cd/m²
Sustained 100% Window
254 cd/m²
-
feniks_tm
Member
Дивись відос вище, VSYNC+G-Sync у багатьох випадках це навпаки найбільш всратий варіант.Enjthesilence: ↑ 29.01.2025 23:55взагалі золоте правило, це всінк + гсінк. я тільки в С2 юзав фг і не вмикав там всінк чи гсінк, все працювало без тірингу.Nuclear World: ↑ 29.01.2025 23:48 Enjthesilence
стараюсь юзать ток вертикалку..., к примеру в режиме генерации кадров вертикалка не работает и там надо вручную возиться и выставлять фпс в панели нвидиа. С жсинк так и не понял как оно работает..., вроде на мониторе наклейка есть, включал..., тестил... вижу разрывы..., лучше вертикалки так и не нашёл ничего, все эти долбания с настройками в панели нвидиа и прочее..., вертикалку включил и забыл)
или жсинк лучше по инпутлагу и латенси будет, по сравнении с обычной вертикалкой?
от більш детально про монітор https://forums.blurbusters.com/viewtopi ... a55df960ee
RealNC - це один з адмінів форуму blurbusters (testufo.com їх штука), ці тіпи шарять за моніки і він тут чудово описав свій експіріенс і чому взяв собі цей монітор. Всі плюси і мінуси.
Щоб це працювало в плюс, в грі має бути підтримка рефлексу.
-
Enjthesilence
Member
ага, як раз дивлюсь) що можу додати, гсінк чи фрісінк я не юзаю, в дуже рідких випадках локаю фпс, щоб розвантажити гпу для меншого інпутлагуfeniks_tm: ↑ 29.01.2025 23:58Дивись відос вище, VSYNC+G-Sync у багатьох випадках це навпаки найбільш всратий варіант.Enjthesilence: ↑ 29.01.2025 23:55
взагалі золоте правило, це всінк + гсінк. я тільки в С2 юзав фг і не вмикав там всінк чи гсінк, все працювало без тірингу.
-
feniks_tm
Member
Тут якраз і стає цікаво, що там покаже новий Reflex2, власне ледь не єдиний момент, що мене цікавить в DLSS4Enjthesilence: ↑ 30.01.2025 00:02ага, як раз дивлюсь) що можу додати, гсінк чи фрісінк я не юзаю, в дуже рідких випадках локаю фпс, щоб розвантажити гпу для меншого інпутлагуfeniks_tm: ↑ 29.01.2025 23:58
Дивись відос вище, VSYNC+G-Sync у багатьох випадках це навпаки найбільш всратий варіант.
-
Nuclear World
Member
После войны можно будет рассмотреть такую цацку. Давно хочется пощупать олед. Пока такое покупать стрёмно, так как вещь габаритная, хрупкая и недешёвая. Особенно плазмы... Кстати, а олед плазмы есть 120гц за вменяемые бабки? Или они все 50-60 идут в основном? И там тоже WOLED надо брать или в плазмах другие какие то разновидности?
Востаннє редагувалось 30.01.2025 00:18 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 1 раз.
-
Creature4O
Member
Кому цікаво Blender benchmark під`їхав
- спойлер
-
feniks_tm
Member
"плазма" це трошки інше, а теліки вже давненько 120Гц. Лижа С2-С3-C4 наприклад буде хорошим варіком не за всі гроші.Nuclear World: ↑ 30.01.2025 00:17 После войны можно будет рассмотреть такую цацку. Давно хочется пощупать олед. Пока такое покупать стрёмно, так как вещь габаритная, хрупкая и недешёвая. Особенно плазмы... Кстати а олед плазмы есть 120гц за вменяемые бабки? Или они все 50-60 идут в основном?
-
Nuclear World
Member
Под PS5/PS5 Pro интересно какой самый идеал вариант будет по соотношению цена/качество из OLED плазм 120гц.feniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:18
"плазма" це трошки інше, а теліки вже давненько 120Гц. Лижа С2-С3-C4 наприклад буде хорошим варіком не за всі гроші.
Востаннє редагувалось 30.01.2025 00:24 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 2 разів.
-
feniks_tm
Member
Вже назвав моделі, дивитись що вигідніше буде під необхідну діагональ, різниця між поколіннями там не сильно суттєва.Nuclear World: ↑ 30.01.2025 00:20Под PS5/PS5 Pro интересно какой самый идеал вариант будет по соотношению цена/качество из OLED плазм 120гц.feniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:18
"плазма" це трошки інше, а теліки вже давненько 120Гц. Лижа С2-С3-C4 наприклад буде хорошим варіком не за всі гроші.
-
Nuclear World
Member
А среди обычных не OLED, на вторичке есть что то стоящее до 300-500 баксов прошлых лет какие то флагманы? Чисто с шикарной цветастой картинкой, упор под плойку.feniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:22Вже назвав моделі, дивитись що вигідніше буде під необхідну діагональ, різниця між поколіннями там не сильно суттєва.Nuclear World: ↑ 30.01.2025 00:20
Под PS5/PS5 Pro интересно какой самый идеал вариант будет по соотношению цена/качество из OLED плазм 120гц.
-
feniks_tm
Member
Тут, думаю, треба в профільну тему. Особисто я телевізор вже давненько не використовую як такий. За 500 вживане, думаю і ту ж лижу C1-С2 можна знайти живу.Nuclear World: ↑ 30.01.2025 00:24А среди обычных не OLED, на вторичке есть что то стоящее до 300-500 баксов прошлых лет какие то флагманы? Чисто с шикарной цветастой картинкой, чисто в упор под плойку.feniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:22
Вже назвав моделі, дивитись що вигідніше буде під необхідну діагональ, різниця між поколіннями там не сильно суттєва.
-
oversteve
Member
та як раз, в супер 500 ядер накинули, в супер-супер ще 500doc-oc: ↑ 29.01.2025 23:51Сложно к этому позору добавлять слово Суперoversteve: ↑ 29.01.2025 16:24 грубо кажучи вийшло 4080 super super
Скорее ver. 1.02
-
VolandInferno
Member
Цей механізм працює, якщо є обмеження Refresh rate - 3Hzfeniks_tm: ↑ 29.01.2025 23:58Дивись відос вище, VSYNC+G-Sync у багатьох випадках це навпаки найбільш всратий варіант.
- спойлер
-
Nuclear World
Member
А в FHD разница между 4080 и 5080 тоже мизирная будет? По логике если в 2к и 4к разница 5-7 фпс, судя по скринам в статье, то в фхд будет 10?))
Востаннє редагувалось 30.01.2025 00:45 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 4 разів.
-
feniks_tm
Member
Чого гола пара G-Sync+V-Sync не робить. У тому ж кс обмеження фпс працює вкрай криво, що через драйвер/rtss, що, тим більше, через саму гру. Для "кіберспорту", імхо, краще всього анлок+рефлекс. Якщо, звісно, тірингу нема. Але я вже давненько з ним не стикався.VolandInferno: ↑ 30.01.2025 00:36Цей механізм працює, якщо є обмеження Refresh rate - 3Hzfeniks_tm: ↑ 29.01.2025 23:58Дивись відос вище, VSYNC+G-Sync у багатьох випадках це навпаки найбільш всратий варіант.
- спойлер
-
daesz
Member
Імхо, апскейлер цікавіший, бо кажуть що 4 версія на перформенсі виглядає краще ніж 3 на кволітіfeniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:06Тут якраз і стає цікаво, що там покаже новий Reflex2, власне ледь не єдиний момент, що мене цікавить в DLSS4Enjthesilence: ↑ 30.01.2025 00:02
ага, як раз дивлюсь) що можу додати, гсінк чи фрісінк я не юзаю, в дуже рідких випадках локаю фпс, щоб розвантажити гпу для меншого інпутлагу
-
doc-oc
Member
Тоже такое уже слышал несколько раз и вот это прям интересно заменить в отличии от дегенерации.daesz: ↑ 30.01.2025 01:06Імхо, апскейлер цікавіший, бо кажуть що 4 версія на перформенсі виглядає краще ніж 3 на кволітіfeniks_tm: ↑ 30.01.2025 00:06
Тут якраз і стає цікаво, що там покаже новий Reflex2, власне ледь не єдиний момент, що мене цікавить в DLSS4
-
daesz
Member