Останні статті і огляди
Новини
Игровые видеокарты Nvidia и AMD снова начали дорожать
-
MorjMorj
Member
fastneed, можеш показати мій коментар, де я когось звинувачував ? Я озвучив причини подвійних-потрійних цін, а не шукав кого зробити крайнім. Чєл, ти неадекватно себе поводиш. Це так мунінг впливає на мозок ? Викликає токсичність та нервозність ?
-
Hiden
Member
надеюсь к падению крипты и цен на видеокарты (возможно, но не точно ) большинство уже пересядет на консоли и производители карт обанкротятся ну или начнут таки продавать хай энд карты максимум по 300 уе, что бы хоть как то завлечь назад бояр
хотя лично мне уже на это как то вообще фиолетово
хотя лично мне уже на это как то вообще фиолетово
-
MorjMorj
Member
Це не так працює. Якби це працювало так як ти кажеш, то ціна чи не безкінечно зростала б. Є середні показники фінансової спроможності та зацікавленості серед покупців. Хуанг та вендори раді були б ліпити рекомендовані у 10 разів вище, але математика не дозволяє. Це буде невигідно. Краще міл'ярд раз по 100 баксів навара, аніж мільйон разів по 1000.fastneed: ↑ 31.08.2021 18:12 мої очікування якщо чесно в 31, отже я, і ще 999999 осіб викупили карти по 31, а вам нічого не залишили
-
KimRomik
Member
нет, это не так работаетMorjMorj: ↑ 31.08.2021 18:38Це не так працює. Якби це працювало так як ти кажеш, то ціна чи не безкінечно зростала б. Є середні показники фінансової спроможності та зацікавленості серед покупців. Хуанг та вендори раді були б ліпити рекомендовані у 10 разів вище, але математика не дозволяє. Це буде невигідно. Краще міл'ярд раз по 100 баксів навара, аніж мільйон разів по 1000.fastneed: ↑ 31.08.2021 18:12 мої очікування якщо чесно в 31, отже я, і ще 999999 осіб викупили карти по 31, а вам нічого не залишили
если бы продавали по миллиард карт, то вторичка была бы просто по горло завалена ими и народ второй и третьей иерархии покупал бы их, минуя дистрибьюторов
вендорам это не выгодно, потому что при анонсе следующего поколения они будут менее привлекательны, т.к. народ вместо того чтобы купить свежее след. поколение просто покупает карту помощнее предыдущего поколения (например с 2060 до 2080Ти)
поэтому дефицит создан чтобы исправить эту проблему, а криптобум просто стал очень подходящим моментом
-
MorjMorj
Member
KimRomik, дефіцит ? Дуже цікаво. Нвідіа з першого квартала 2021-му року б'є рекорди по прибуткам. Якщо б нвідіа жостко занизила кількість виробляємих карт, то прибуток повинен би був зменшитись.
Відправлено через 49 секунд:
Чи може я щось не так зрозумів ?
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
І який сенс купляти 2080ті, коли є 3070 ? Відеопам'яті звісно менше, але 3070 на старті була дешевше 2080ті.
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Або можна згадати реліз 2000-ї серії. Був дефіцит ? Щось не пригадую такого. Я тоді як раз збирав собі комп і моніторив ціни з листопада 18-го. Не пригадую щоб відеокарти були в дефіциті.
Відправлено через 49 секунд:
Чи може я щось не так зрозумів ?
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Де купляє ? Моя 2080, куплена на початку 19-го навіть на 50 баксів не впала в ціні а ні в 20-му, а ні звісно в 21-му році. Ти мав на увазі покупки на вторічкє ?KimRomik: ↑ 31.08.2021 18:55 народ вместо того чтобы купить свежее след. поколение просто покупает карту помощнее предыдущего поколения (например с 2060 до 2080Ти)
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
І який сенс купляти 2080ті, коли є 3070 ? Відеопам'яті звісно менше, але 3070 на старті була дешевше 2080ті.
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Або можна згадати реліз 2000-ї серії. Був дефіцит ? Щось не пригадую такого. Я тоді як раз збирав собі комп і моніторив ціни з листопада 18-го. Не пригадую щоб відеокарти були в дефіциті.
Востаннє редагувалось 31.08.2021 19:20 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
-
fastneed
Member
я теж тебе не звинувачував, я озвучив причиниMorjMorj: ↑ 31.08.2021 18:30 fastneed, можеш показати мій коментар, де я когось звинувачував ? Я озвучив причини подвійних-потрійних цін, а не шукав кого зробити крайнім. Чєл, ти неадекватно себе поводиш. Це так мунінг впливає на мозок ? Викликає токсичність та нервозність ?
MorjMorj: ↑ 31.08.2021 18:38Це не так працює. Якби це працювало так як ти кажеш, то ціна чи не безкінечно зростала б. Є середні показники фінансової спроможності та зацікавленості серед покупців. Хуанг та вендори раді були б ліпити рекомендовані у 10 разів вище, але математика не дозволяє. Це буде невигідно. Краще міл'ярд раз по 100 баксів навара, аніж мільйон разів по 1000.fastneed: ↑ 31.08.2021 18:12 мої очікування якщо чесно в 31, отже я, і ще 999999 осіб викупили карти по 31, а вам нічого не залишили
- спойлер
змирись з цим.
-
MorjMorj
Member
Чому це я не купую ? Хіба я говорив про боротьбу проти рекомендованої виробником ціни ? Майнінг здується і куплю без проблем. Вище рекомендованої, але не в два і не в три рази.fastneed: ↑ 31.08.2021 19:20 ціна зросла до тієї вартості, при якій зберігається попит, тобто твій сосід купує цю карту по такій високій ціні, я купую по такій ціні, і ще 999998 купують по такій високій ціні, один ти не купуєш, і так воно працює, і не хуанг, не майнінг, не криптобум, не конкуренція, ніяк не вплинуть на цей факт, ти просто не можеш собі дозволити карту вище ніж 30, а хтось може.
змирись з цим.
-
Asmodeus55555
Member
Майнеры, горите в аду
-
MorjMorj
Member
Платити за три карти , а отримувати одну це треба бути або ідіотом або майнером або доларовим мільйонером.
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Ну і як виключення по такій ціні можуть купляти люди, яким конче для роботи з графікою або відео потрібна карта.
Відправлено через 52 секунди:
Мені карта потрібна для розваг. І не конче потрібна, а просто хочеться.
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Ну і як виключення по такій ціні можуть купляти люди, яким конче для роботи з графікою або відео потрібна карта.
Відправлено через 52 секунди:
Мені карта потрібна для розваг. І не конче потрібна, а просто хочеться.
-
fastneed
Member
MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:25Чому це я не купую ? Хіба я говорив про боротьбу проти рекомендованої виробником ціни ? Майнінг здується і куплю без проблем. Вище рекомендованої, але не в два і не в три рази.fastneed: ↑ 31.08.2021 19:20 ціна зросла до тієї вартості, при якій зберігається попит, тобто твій сосід купує цю карту по такій високій ціні, я купую по такій ціні, і ще 999998 купують по такій високій ціні, один ти не купуєш, і так воно працює, і не хуанг, не майнінг, не криптобум, не конкуренція, ніяк не вплинуть на цей факт, ти просто не можеш собі дозволити карту вище ніж 30, а хтось може.
змирись з цим.
я вас только поддерживал, в начале нашей беседы, и говорил что всё у вас получится, главное терпение и старание, и меньше нытья, учитывая что оно ставит вас в невыгодном свете.fastneed: ↑ 31.08.2021 13:57 ну так не переживай, тебе карты тоже по рекомендованной цене потом продадут. гагага
-
MorjMorj
Member
fastneed, по рекомендованій звісно ні. Коли це вони продавались в Україні по рекомендованій ціні ?
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Чєл, ти токсік.fastneed: ↑ 31.08.2021 19:32 я вас только поддерживал, в начале нашей беседы, и говорил что всё у вас получится, главное терпение и старание, и меньше нытья, учитывая что оно ставит вас в невыгодном свете.
-
Fixxer
Member
Младший бокс стоит дешевле 1650...
-
KimRomik
Member
наверное через 50 лет?MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:25Майнінг здується і куплю без проблем.
значит операция "Дефицит" сработалаMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19 дефіцит ? Дуже цікаво. Нвідіа з першого квартала 2021-му року б'є рекорди по прибуткам. Якщо б нвідіа жостко занизила кількість виробляємих карт, то прибуток повинен би був зменшитись.
я тебе даже больше скажу, когда был криптобум в 2017-2018 годах, Нвидия перепроизводила слишком много Паскалей, впоследствии чего в 2019 году их стоимость упала ниже психологической отметки и народ, вместо того чтобы купить RTX 20x0, уже имел Паскали по дешевке, даже мощные
Нвидия уже усвоила этот урок, признав RTX 20x0 слегка провальными, и старается больше это не повторить
2019 год говорит само собойMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19Де купляє ? Моя 2080, куплена на початку 19-го навіть на 50 баксів не впала в ціні а ні в 20-му, а ні звісно в 21-му році. Ти мав на увазі покупки на вторічкє ?KimRomik: ↑ 31.08.2021 18:55 народ вместо того чтобы купить свежее след. поколение просто покупает карту помощнее предыдущего поколения (например с 2060 до 2080Ти)
и 2020 год еще дефицитом не былMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19Або можна згадати реліз 2000-ї серії. Був дефіцит ? Щось не пригадую такого. Я тоді як раз збирав собі комп і моніторив ціни з листопада 18-го. Не пригадую щоб відеокарти були в дефіциті.
2080Ти уже топ, они обычно более редки и дорожеMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19І який сенс купляти 2080ті, коли є 3070 ? Відеопам'яті звісно менше, але 3070 на старті була дешевше 2080ті
-
MorjMorj
Member
50 років мунінг бума це мрії майнерів. В кінці 17-го теж щось подібне казали.KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:44наверное через 50 лет?MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:25Майнінг здується і куплю без проблем.
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Виробити рекордну кількість відеокарт та пустити їх на ринок це операція дефіцит ?KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:44значит операция "Дефицит" сработалаMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19 дефіцит ? Дуже цікаво. Нвідіа з першого квартала 2021-му року б'є рекорди по прибуткам. Якщо б нвідіа жостко занизила кількість виробляємих карт, то прибуток повинен би був зменшитись.
я тебе даже больше скажу, когда был криптобум в 2017-2018 годах, Нвидия перепроизводила слишком много Паскалей, впоследствии чего в 2019 году их стоимость упала ниже психологической отметки и народ, вместо того чтобы купить RTX 20x0, уже имел Паскали по дешевке, даже мощные
Нвидия уже усвоила этот урок, признав RTX 20x0 слегка провальными, и старается больше это не повторить
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Лютий 19-го. Це буквально 3-4 місяці з моменту появи тих карт на ринку.KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:442019 год говорит само собойMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19 Де купляє ? Моя 2080, куплена на початку 19-го навіть на 50 баксів не впала в ціні а ні в 20-му, а ні звісно в 21-му році. Ти мав на увазі покупки на вторічкє ?
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
А коли був дефіцит ? Майнінг ферми росли як на грибах на картах 3000-ї серії з листопада-грудня 20-го.KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:44и 2020 год еще дефицитом не былMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19Або можна згадати реліз 2000-ї серії. Був дефіцит ? Щось не пригадую такого. Я тоді як раз збирав собі комп і моніторив ціни з листопада 18-го. Не пригадую щоб відеокарти були в дефіциті.
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Як це болєє рєдкі ? Ти ж казав, що хуанг боявся, що люди почнуть масово по дешевці купляти 2080ті ?KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:442080Ти уже топ, они обычно более редки и дорожеMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:19І який сенс купляти 2080ті, коли є 3070 ? Відеопам'яті звісно менше, але 3070 на старті була дешевше 2080ті
Відправлено через 46 секунд:
Якийсь цирк. Нащо я відповідаю на рофлові повідомлення.
-
fastneed
Member
я сколько сижу на этом форуме, столько и слышу, как люди собираются покупать карточки по цене булочек, или гребсти лопатамиMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:4650 років мунінг бума це мрії майнерів. В кінці 17-го теж щось подібне казали.KimRomik: ↑ 31.08.2021 19:44 наверное через 50 лет?
каждый раз, одно и тоже.... эх..
ну, видимо вы у нас любитель соврать.MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:39 fastneed, по рекомендованій звісно ні. Коли це вони продавались в Україні по рекомендованій ціні ?
не мониторили вы ценники, раз не увидели цену рекомендуемой Nvidia, на некоторую 20 серию, к примеру.
если честно я не сомневался в ваших способностях врать, изображать удивление не буду.
дааа, примерно так и заканчивается любая беседа с ждунами, когда им нечего возразитьMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:39 Чєл, ти токсік.
я вас не осуждаю, теперь уже нет, вы то поняли свое положение, знаете свои слабые стороны, работайте старательно
-
MorjMorj
Member
Я десь писав про ціну булочок ? Я відштовхуюсь від рекомендованої ціни плюс податки та тому подібне. Платити за майнінг не маю бажання.fastneed: ↑ 31.08.2021 19:58я сколько сижу на этом форуме, столько и слышу, как люди собираются покупать карточки по цене булочек, или гребсти лопатамиMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:46
50 років мунінг бума це мрії майнерів. В кінці 17-го теж щось подібне казали.
каждый раз, одно и тоже.... эх..
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Знов полився бруд з твого рота. Можеш навести хоча б один приклад, коли в українських магазинах зелені відеокарти продавались по рекомендованій ціні ?fastneed: ↑ 31.08.2021 19:58ну, видимо вы у нас любитель соврать.MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:39 fastneed, по рекомендованій звісно ні. Коли це вони продавались в Україні по рекомендованій ціні ?
не мониторили вы ценники, раз не увидели цену рекомендуемой Nvidia, на некоторую 20 серию, к примеру.
если честно я не сомневался в ваших способностях врать, изображать удивление не буду.
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
На що возразіть ? На істерику та бугурт балконного муйнєра ? Я не бачу з твого боку конструктива. Ти з самого початку почав спілкування з образ, бидлотролінга та наклепів. Ти дійсно токсік.fastneed: ↑ 31.08.2021 19:58дааа, примерно так и заканчивается любая беседа с ждунами, когда им нечего возразитьMorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:39 Чєл, ти токсік.
я вас не осуждаю, теперь уже нет, вы то поняли свое положение, знаете свои слабые стороны, работайте старательно
-
dead_rat
Member
Успокойтесь, зачем вам те карты?
Ну вот будут у вас условная 3090 и что?
Ну вот будут у вас условная 3090 и что?
-
MorjMorj
Member
dead_rat, та нє. Особисто мені пєчкі з гддр6х не потрібні. Більше проблем, аніж задоволення від такого заліза.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Планував 3080 взяти, а потім прочитав як люди страждають, андервольтять, радіють 80 градусам по пам'яті. І як видувати з компа 350-400 ватт тепла від відюхи ? Плюс будуть проблеми з охолодженням цпу, треба буде ставити сжо, а не сво. Також врм і озу будуть більше грітись. А ще треба буде корпусні вентилятори розкручувати на максимум під час гри. Відеокарта для садомазо.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Планував 3080 взяти, а потім прочитав як люди страждають, андервольтять, радіють 80 градусам по пам'яті. І як видувати з компа 350-400 ватт тепла від відюхи ? Плюс будуть проблеми з охолодженням цпу, треба буде ставити сжо, а не сво. Також врм і озу будуть більше грітись. А ще треба буде корпусні вентилятори розкручувати на максимум під час гри. Відеокарта для садомазо.
-
fastneed
Member
да вы не за майнинг платите, а за себя, а когда нет денег, то и заплатить за себя не можете, вот и находите десяток причин в своих неудачах.MorjMorj: ↑ 31.08.2021 20:05 Я десь писав про ціну булочок ? Я відштовхуюсь від рекомендованої ціни плюс податки та тому подібне. Платити за майнінг не маю бажання.
а я попытался вам помочь разобраться, что бы вы не выгладили глупо, когда обвиняете хуанга, конкуренцию, майнеров(даже порядок оправданий по-моему сохранил)
вот ваши соседи молодцы, они могут позволить себе покупать карты выше 30 тыс, и когда они насытятся, дойдет очередь и до вас, не переживайте.
-
Hotspur
Member
он давно у многих в ЧС, советую и тебе добавить.MorjMorj: ↑ 31.08.2021 19:39Чєл, ти токсік.