Intel откладывает массовые поставки процессоров Ivy Bridge до лета

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
xe-xe
Member

Повідомлення

Стагнация :(
7yg
Member

Повідомлення

Одни уже откладывали...оказалось - яйца...всмятку...
GabrielG
Member

Повідомлення

Ох как сейчас фанбои взвоют, ууу) Я некоторых вообще не понимаю - имеют процы и видео, которые, как говорят в народе, "тянут всё на максимуме", и всё равно чего-то ждут, вычитывают даты, спорят! Угораю :laugh:
Invincible
Member

Повідомлення

7yg:Одни уже откладывали...оказалось - яйца...всмятку...
Ну с теми все понятно до Интела им далеко
viperest1
Member

Повідомлення

теперішних проців ще на довго стане,а по темі і мені по-барабану ,бо і досі потенціал свого не відкрив :shuffle:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

я не пойму, они будут дороже 2600к или нет? :lamer: :insane:
archibalt
Member

Повідомлення

prosha_evolist по ідеї вони б мали зайняти нішу сучасних SB, але так як мабуть запаси SB значні логічно що сенсу випускати їх немає, так як SB дуже добре продаються і мають чудові валстивості ціна/продуктивність, тому наприклад випустивши IB, треба на SB опускати ціни до непристойності - сенсу немає, будуть втрати або малий дохід, і наступний варіант який також не можливий, залишити SB по даній ціні як є, а IB продавати дорожче теперішніх, типу краще - дорожче, в такому випадку не факт що їх будуть брати масово, тому SB буде ще довго актуальним
yupi
Member

Повідомлення

честно как-то пофиг даже) пусть хоть в следующем году выйдут или никогда,. Кроме как для писькомерства они и не нужны особо :)
archibalt
Member

Повідомлення

eipku +100500
краще хай розробники ігр оптимузовують свої продукти, теперішніх комплектуючих вистачає щоб грати комфортно ще на довго, але нажаль бачу це нікому не на користь, нові ігри = нові потреби в потужності = продаж нових комплектуючих = $$$
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

я бы непротив что-бы санди подешевел, просто все кто хотел то в основном уже перешли,
один я остался :gigi: :weep:
archibalt
Member

Повідомлення

як вважаєте варто чекати літа на випуск їхніх процесорів для ноутбука? так як дівчина має бажання придбати ноут а тут таке. чи аналогічно в ноутах іві буде швидше десь на 5-10% від SB як і в десктопному сегменті? мабуть прийдеться почекати квітня коли випустять заміну 2500К а там може більше інформації появиться
yupi
Member

Повідомлення

archibalt
я бы не ждал. Выбрать есть из чего от копеек и до десятков тысяч.
Відповісти