fantomrulezz
у мене немає проблем з натисканням по таймеру, просто це максимально нецікавий геймплей для мене. Ніколи не грав в QTE і не розумію сенсу, для кого це. Як вже казав, хто любить реалтайм бій, то натискання блоку чи перекату норм, а для покрового бою це якась дичина. Моє імхо, але гру зніс через 3 години саме із-за геймплею, грати в це як слухати руський реп. Імхо, нікому не нав'язую. Але і облівіон тут хвалять, хоча параша та ще.
Останні статті і огляди
Новини
Популярність несподіваного хіта Clair Obscur: Expedition 33 продовжує зростати
-
divinity
Member
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Цікаво підмічено, навіть не подумав про таке.ArmagedoonZergs: ↑ 05.05.2025 15:20 Не хочу спойлерити але "мило" це частина сюжету і додано спеціально.

Відправлено через 15 хвилин 30 секунд:
Їх не меньше двох. Я після правильної, завантажився і переглянув другу. Теж непогано зроблено.stakanctl: ↑ 05.05.2025 12:39 Там хорошая состоятельная концовка.
- спойлер
- лучше просто отпустить, запомнить и не изобретать ничего нового
Далі жорстикй спойлер.
- спойлер
- Але для мене залишився незрозумілою історія другої сестри Версо. І оця битва між художниками і письменниками. Мені з самого початку здавалося що це все хвороблива уява художниці, а далі і Маель/Алісії
-
deangelis
Member
Ще не грав, але по відео трейлерах щось не дуже зацікавило... Можливо тому що я перепробував вже не одну jrpg гру і жодна не зайшла, хоча пробував дуже відомі розхвалені і розпіарені тайтли.
-
st0k
Member
почитав ваші коменти й взяв, сподіваюсь ваші відгуки правдиві))
-
Kashtan
Member
Ваш відгук теж цікавий бо я теж ведусь на сарафанне радіо і міркую щоб взяти. Якщо відпишитесь що дійсно варте, то візьму, хоча геть не мій жанр.st0k: ↑ 05.05.2025 20:07 почитав ваші коменти й взяв, сподіваюсь ваші відгуки правдиві))
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Спробуйте якісну акустику 2.0, а не 2.1, практика показує що у 2.1 провал у мідбасовій області, 80-120 Гц, найсмачніша ділянка з погляду кікбасу, а сабвуфер гуде на 50-60 Гц.Abracadabra: ↑ 05.05.2025 13:55 Музика прям сок, проходжу гру з постійно ввімкненими Edifier s730 і x100 одночасно, ну прям соковито звучить, не гудить не дратує не стомлюєшся від натиску какафонії, а от саме ловиш нотки і буває стаєш просто в афк щоб повнітю прослухати всю композицію, особливо подобається в "особняку, а тільки вимикаєш s730 магія зникає
- спойлер
- "
загалом спробував, залетіло прям краще сталкера![]()
А стосовно сталкера - у мене вкрай прикре враження склалось, наскільки фанат старого сталкера, атмосфери тієї, наскільки розчарувався у глюках нового, тут яку гру не візьми все краще за нього.