У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Аціо: 04.05.2025 14:32
Enjthesilence: 04.05.2025 12:57

не було такого, коли амд було 35% стім так і показував. можна знайти статистику з 2008 року по сьогодні, там все наглядно видно. вже й тут теорію змови вигадали, аби тільки виправдати))
Сам Steam визнавав що було, та виправляв посилаючись на похибки та помилки через користувачів з Азії, а у вас не було, добре не було нехай буде гречка.
я тобі стату скинув, там є 35% радеонів, як раз коли вони мали б бути
але мені вже навіть цікаво стало, дай посилання, що стім щось визнав, через що частка радеонів значно занижена
Востаннє редагувалось 04.05.2025 14:38 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
byaka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 04.05.2025 10:12 Пропоную обговорити У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії
у нас на форумі до сих пір жодна людина не купила 9070
Все просто,багато хто мав негативний досвiд с вiдеокартами амд,я вже не говорю що наприклад в тому ж сталкерi 2 вiдеокарти амд слабшi, причому в сталкерi навiть хардверного рейтрейсiнга нема.
Аціо
Junior

Повідомлення

kairo: 04.05.2025 13:01
Аціо: 04.05.2025 12:20 Ну а якщо напряму питаєте - є 1001 метод праці з статистиками та маніпуляції чисел.
Аби було бажання, то можна знайти підхід завжди для заохочення галузі яка ледь не на пряму залежить від твого продукту, цей продукт просувати та ненав'язливо нагадувати за себе.
Це вже із категорії теорій змов) Цією статистикою цікавиться дуже вузьке коло людей, які і так більш-менш розбираються в залізі. Пересічному покупцю ці дані до одного місця.
Скільки ігрових систем у світі? Близько мільярда, от вони як мінімум цікавились майже певен, хоч декілька разів. Ну а професійно може і не багато, так прихований промоушен він трохи так і працює. Немає тут теорії, а є просування ринку та засобів споживання контенту.
Vlaad13
Member

Повідомлення

byaka: 04.05.2025 14:37
Vlaad13: 04.05.2025 10:12 Пропоную обговорити У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії
Все просто,багато хто мав негативний досвiд с вiдеокартами амд,я вже не говорю що наприклад в тому ж сталкерi 2 вiдеокарти амд слабшi, причому в сталкерi навiть хардверного рейтрейсiнга нема.
тут треба дивитись яка гра
десь зелені кращі - Сталкер, Королівство сперми, бібізяна
десь червоні - Полювання на диких монстрів, Хоразен, кіберпук
тут не вгадаеш яка нова наступна гра під що буде краще оптимізована

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Nortrom: 04.05.2025 11:02
на 9070 та 9070хт можна почекати ще місяць
В Линукс статистике есть. В винде стим не всегда определяет карту.
Зображення
0.46 % на обидві карти разом - дуже потужно :lol:
Востаннє редагувалось 04.05.2025 14:54 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
Аціо
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 04.05.2025 14:37
Аціо: 04.05.2025 14:32

Сам Steam визнавав що було, та виправляв посилаючись на похибки та помилки через користувачів з Азії, а у вас не було, добре не було нехай буде гречка.
але мені вже навіть цікаво стало, дай посилання, що стім щось визнав, через що частка радеонів значно занижена
Це з останнього, старі новини самостійно пошукайте.
спойлер
https://www.tomshardware.com/desktops/g ... ina-influx
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Аціо: 04.05.2025 14:54
Enjthesilence: 04.05.2025 14:37

спойлер
ага, так а де сам Стім щось визнав? тобі норм? хоча б сам прочитай на що посилання скинув і до чого тут твоя ідея, що радеон має знижений відсоток гпу))
>сам стім визнав що було
>тек павер пише що в 2021 в китаї запрацював стім
>ну черезз це у 2011 частка радеонів менша (хоча вона в статистиці в порядку)
Аціо
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 04.05.2025 14:57
Аціо: 04.05.2025 14:54

спойлер
ага, так а де сам Стім щось визнав? тобі норм? хоча б сам прочитай на що посилання скинув і до чого тут твоя ідея, що радеон має знижений відсоток гпу))
З статті вам переклад зрозумілий?

Однак останнє опитування Steam Hardware Survey за лютий 2025 року здається особливо спотвореним і демонструє величезний стрибок кількості користувачів, які вибрали спрощену китайську як основну мову. Ми бачили подібні випадки раніше, і це було спричинено внутрішньою помилкою, через яку Steam кілька разів запитував комп’ютери...

конкретизую - "Ми бачили подібні випадки раніше, і це було спричинено внутрішньою помилкою, через яку Steam кілька разів запитував комп’ютери" (с) Steam

>сам стім визнав що було
>тек павер пише що в 2021 в китаї запрацював стім
>ну черезз це у 2011 частка радеонів менша (хоча вона в статистиці в порядку)
Спробуйте читати - коли запитуєте.

Enjthesilence
Якщо для вас новина - Платежі в Steam у юанях компанія запустила у 2015 році, до того розрахунки здійснювались у доларах для Китаю...
Це також вам шукати? А навіщо ви все одно не читаєте.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Аціо: 04.05.2025 15:05
З статті вам переклад зрозумілий?

Однак останнє опитування Steam Hardware Survey за лютий 2025 року здається особливо спотвореним і демонструє величезний стрибок кількості користувачів, які вибрали спрощену китайську як основну мову. Ми бачили подібні випадки раніше, і це було спричинено внутрішньою помилкою, через яку Steam кілька разів запитував комп’ютери...

конкретизую - "Ми бачили подібні випадки раніше, і це було спричинено внутрішньою помилкою, через яку Steam кілька разів запитував комп’ютери" (с) Steam
ок, підсумуємо:
тебе цитую:
1) "Навіть часи коли у АМД було 35-40% ринку відеокарт Steam пам'ятаю вказував у загалі 16% чи 17% між Нвідією та АМД це 2011 чи 2012 рік часи 7ххх АМД та 6хх Нвідії якщо не помиляюсь." - в часи, коли у амд було 35% стім чартс так і показував, на що я надав пруфи
2) "Сам Steam визнавав що було, та виправляв посилаючись на похибки та помилки через користувачів з Азії, а у вас не було, добре не було нехай буде гречка."
- Скинув статтю на ТХ, де вказаний період за останнє опитування, вже як би намагаєшся злитися з історії про 35% у 2011. І звичайно ніякого "сам Стім визнав і щось там виправив" і близько нема в інтернеті, як завжи вигадка без пруфів. Ахах "(с) Steam" - ну це пушка, але ок, яким чином це корелюється з заниженою статистикою радеонів, поясни хоча б це, ти банально кидаєш тему в якій мова йде за OS і оперативку :laugh: :lol:
Аціо
Junior

Повідомлення

Enjthesilence
Ну радий що підняв вам настрій, ви велика людина вас не пройняти - потужна перемога вже у вас у долонях - два риса громадянину, 200 соц. балів та жінку кицьку! Во славу нефритового стрижня партії.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Аціо: 04.05.2025 15:19 Enjthesilence
Ну радий що підняв вам настрій, ви велика людина вас не пройняти - потужна перемога вже у вас у долонях - два риса громадянину, 200 соц. балів та жінку кицьку! Во славу нефритового стрижня партії.
дяка :beer:
Аціо
Junior

Повідомлення

Навзаєм :rotate: .
Azerty
Member

Повідомлення

на 9070 та 9070хт можна почекати ще місяць - але якщо і потім вони не з'являться, то виходить ця серія не так вже й гарно продається :dontknow:
Я буду коли буде ціна нижча за 30 000
Reinmar
Member

Повідомлення

erkins007: 04.05.2025 13:27
а) своих родных 60 кадров
если 55, то что , не заработает? :D
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Шось не зрозумів D12+win 10 - 67%.
Звідки, win 11 такий великий %?
kairo
Member

Повідомлення

Близько мільярда, от вони як мінімум цікавились майже певен, хоч декілька разів.
Звідки ви це взяли? В мене Стім вже 17 років, я лише пару років назад про цю статистику дізнався. Певен, що 95% юзерів навіть не здогадуються про неї.
Немає тут теорії, а є просування ринку та засобів споживання контенту.
Просування так просування))
erkins007
Member

Повідомлення

Reinmar: 04.05.2025 16:26
erkins007: 04.05.2025 13:27
а) своих родных 60 кадров
если 55, то что , не заработает? :D
Если глупые вопросы задавать то не заработает.
Заработает даже если родных будет 15 кадров. Ставите х4 и у вас 60фпс. Все отлично.
Ну кроме инпутлага)
Відповісти