Это от человека, который днями в HOI4 сидел (чёрная дыра времени ради минимального удовольствия)
Воно значить щось тільки якщо у тебе взагалі немає ніяких вкладок, в мене для прикладу куплені всі вкладки-колекції і ще звичайних з 10, які я навіть під час тих сезонів в які грав від початку до кінця - ніколи не забивав. Тому для мене ті 600 монеток мають 0 вел'ю, а 600 гривень я краще в гачу закинуVlaad13: ↑ 06.04.2025 12:05 вам дадуть за 600 гривень 600 монет
Я тому грав 1-2 ліги в рік в першому рое, бо грати ту ущербну кампанію сил не було кожну лігу, а ще якщо починаєш одним класом, а потім посеред ліги, коли достатньо екзів підфармив - реролиш в інший, то це ще раз кампанію проходитиEaranak: ↑ 06.04.2025 14:16 Я не выдержу снова проходить дважды (да их два раза нужно проходить), три скучнейших акта унылейшей компании что бы добраться до эндгейма.
тобто не грав, бо екзи відмінили 3 роки як.daesz: ↑ 06.04.2025 23:32
Я тому грав 1-2 ліги в рік в першому рое, бо грати ту ущербну кампанію сил не було кожну лігу, а ще якщо починаєш одним класом, а потім посеред ліги, коли достатньо екзів підфармив - реролиш в інший, то це ще раз кампанію проходити![]()
Хто відмінив? Куди відмінив? Навіщо відмінив?JKrl: ↑ 06.04.2025 23:36тобто не грав, бо екзи відмінили 3 роки як.daesz: ↑ 06.04.2025 23:32
Я тому грав 1-2 ліги в рік в першому рое, бо грати ту ущербну кампанію сил не було кожну лігу, а ще якщо починаєш одним класом, а потім посеред ліги, коли достатньо екзів підфармив - реролиш в інший, то це ще раз кампанію проходити![]()
Я просто поясню новачкам що їм все одно буде потрібно витратити схожу суму навіть якщо гра безкоштовна буде. Та і 600 гривень не така велика сумма для сучасної гри(привіт Атсасину за 2кdaesz: ↑ 06.04.2025 23:32Воно значить щось тільки якщо у тебе взагалі немає ніяких вкладок, в мене для прикладу куплені всі вкладки-колекції і ще звичайних з 10, які я навіть під час тих сезонів в які грав від початку до кінця - ніколи не забивав. Тому для мене ті 600 монеток мають 0 вел'ю, а 600 гривень я краще в гачу закинуVlaad13: ↑ 06.04.2025 12:05 вам дадуть за 600 гривень 600 монет![]()
екзальти нічого не коштують з 3.19.daesz: ↑ 06.04.2025 23:38Хто відмінив? Куди відмінив? Навіщо відмінив?А афікси тепер чим ролять?
![]()
![]()
https://www.poewiki.net/wiki/Exalted_Orb
І головне - якщо їх "відмінили" тоді хто всі ці люди і що вони міняють![]()
https://www.pathofexile.com/trade/excha ... /8lP6nZZIVОстанню лігу грав ансестор десь в 2024
- спойлер
![]()
Ну от я вище кинув лінк на рое трейд і вони там коштують приблизно стільки ж, скільки й коштували рік тому чи коли там я останній раз в рое гравJKrl: ↑ 07.04.2025 00:03екзальти нічого не коштують з 3.19.daesz: ↑ 06.04.2025 23:38
Хто відмінив? Куди відмінив? Навіщо відмінив?А афікси тепер чим ролять?
![]()
![]()
https://www.poewiki.net/wiki/Exalted_Orb
І головне - якщо їх "відмінили" тоді хто всі ці люди і що вони міняють![]()
https://www.pathofexile.com/trade/excha ... /8lP6nZZIVОстанню лігу грав ансестор десь в 2024
- спойлер
![]()
Навіщо кидати 600 грн в умовно безплатну гру (навіть якщо вона на даний момент безпратною не є), якщо можна закинути в гачуVlaad13: ↑ 06.04.2025 23:59 Та і 600 гривень не така велика сумма для сучасної гри(привіт Атсасину за 2к)щось мені підказує що ви за місяць в монітор більше 200 баксів кидаєте в своїх гачах.
В Д:3 було пвп і в нього ніхто не грав. В Д:іммортал було пвп і в нього грали тільки ті хто закинув тисячі $ (і воно було було також ущербним).Vlaad13: ↑ 06.04.2025 23:59 А взагалі ПоЕ 2 погана через те що немає ПвП, я так і не зрозумів навіщо мені розганяти дамаг по ворогам і купляти дорогі уніки - якщо я можу вбити усіх і на середніх шмотках
якщо в тебе вони не отфільтровані як сміття, то я навіть не знаю що казати. Хай щастить, як і Маску.daesz: ↑ 07.04.2025 00:09 Ну от я вище кинув лінк на рое трейд і вони там коштують приблизно стільки ж, скільки й коштували рік тому чи коли там я останній раз в рое грав![]()
https://poe.ninja/economy/standard/currency/exalted-orbJKrl: ↑ 07.04.2025 00:16якщо в тебе вони не отфільтровані як сміття, то я навіть не знаю що казати. Хай щастить, як і Маску.daesz: ↑ 07.04.2025 00:09 Ну от я вище кинув лінк на рое трейд і вони там коштують приблизно стільки ж, скільки й коштували рік тому чи коли там я останній раз в рое грав![]()
Там правильно підмітили, що вже давненько як екзалти з дивайнами поміняли місцями. Тому зараз збирають дивайни/мірори. Але то таке, щоб прискіпатися.daesz: ↑ 07.04.2025 00:20 https://poe.ninja/economy/standard/currency/exalted-orb
Та й взагалі мова була не про те, а про певний "капітал" якого достатньо, щоб рерольнути в бордерлайн плеябл трікстер/оцоцін циклон (бо мені не цікаво грати нічого крім нього) про нудотну кампанію.
Мені подобалась реалізація в Д:3 : створив нового персонажа лвл1, вибрав режим пригод і закриваєш собі порталиrizakrko: ↑ 07.04.2025 00:52 А щодо кампанії - то справді бігти її в сотий раз таке собі задоволення. Але якщо поставити собі за мету якомога швидше її пройти - то це додає трохи різноманіття.
так, коли я навчився проходити кампанію за 5 годин на старті та за 2.5 твінком, якось мозку полегшало. хоча це іраціонально, бо один персом я граю 100-200 годин, и ті 3 години нічого не рішають.rizakrko: ↑ 07.04.2025 00:52 Але якщо поставити собі за мету якомога швидше її пройти - то це додає трохи різноманіття.
Wahoo: ↑ 07.04.2025 12:00 JKrl
Почему ты считаешь, что это меня как-то расстраивает? Я знаю, что мы в меньшенстве, я знаю, что теперешние изменения временны.
Считаю, что в итоге будет нечто среднее. Но этот баланс можно нащупать постепенно. И игра именно потому в раннем доступе, что разрабы могут этим заниматься абсолютно спокойно.
Что я точно не хочу, чтобы ПОЕ2 была ПОЕ1-2. Такая игра уже есть.
В остальном, привыкните. Надо же как-то РМТ-шить. Найдётся мета, будете дальше "крафтить". Вместо диванов будут хаосы, или еще что. Нормализуется.
Раньше в час ты делал 100 диванов и продавал их за 2 бакса, теперь за час будешь делать 10 диванов и продавать их за 2 бакса.