Eidos Montreal намагалася відродити Deus Ex

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Tiufin: 06.04.2025 01:34
daesz: 06.04.2025 00:13
Тривалість сучасних ігор залишилась на все тих же 20-40 годин, інші 60-80 це бігання і закривання карти, яку в старих іграх просто не потрібно було робити. Вас же ніхто не заставляє це робити зараз. Та й в старих іграх можна було набігати й 50-70 годин з легкістю, якщо шукати всякі записки, альтернативні шляхи проходження (як в тому ж ДЕ1) і тд.
Ось час награний в КП77, 3.5 проходження, при тому перше я закинув після двох днів, бо це був не грабельний експірієнт, ну максимум 10-12 годин на грав.
Зображення
Виходить, що середня тривалість проходження у мене складає 518/3=172.5 години. Скажу більше друге (повноцінне, не рахуючи те перше яке я тупо закинув) я проходив напевно годин 300 ;)

Можна навіть так награти за 1 проходження в, здавалося б, лінійній грі
Зображення
Ох ці туристи :rotate:

Відправлено через 19 хвилин 55 секунд:

Ну от якби її розробляли DEI-позитивні деви, то вона була б про важкі відносини Адама Дженсена та Меган Рід, чи небінарну Елізу Касан :D
Та ні, 20-40 годин в сучасній великій грі - це вже спідран. Зараз в іграх лише вивчати механіки та ознайомлюватись із сюжетом будеш годин 5. А так, щоб побігати, то і 150, і 300 годин може піти - про що ви самі і написали.
Ні, комусь, звісно це лише плюс - великий всесвіт, куди можна з головою зануритись. Але хотілося б мати і якісь альтернативні варіанти - гарна пропрацьована гра, але на 20-40 годин. Хоча періодично такі виходять, але їх набагато менше, ніж великих
Думаю, якщо пробігтись КП77 суто по сюжетці оминаючи всі сайди та "розваги" з карти - там і 40 не назбирається, а якщо забити на всякі "другорядні" вимоги по типу нікого не вбивати, чи пройти суто по стелсу - то й 30, напевно, не буде :)
Вся різниця у наповненні, 15 років тому в грі був зазвичай 1 мейн квест і з десяток сайдів могло назбиратись, які ще й виконувались паралельно із мейн квестом так, що й "з дороги" не потрібно звертати нікуди. В той час як в умовному балдурс гейт 1 можна було сотку набігати, і це гра яка була ще навіть перед моїм дитинством :D
Та й взагалі не дуже розумію, які можуть бути претензії до того, що тримуєш більше контенту за той же прайс. Це з розряду : не буду купляти у вас кіло картоплі по 20 бо це занадто дешево, максимум можу взяти пів кіло за цю суму :rotate: Я от першого джедая пройшов декілька раз, і там навіть якщо обшарювати взагалі абсолютно все - то 20 годин максимум награти можна, а якщо трохи поскіпати "вторичок", то й 17 не набереться :-/
Phos4
Member

Повідомлення

Дуже шкода що серія так закінчилась, хоча дивлячись на рік релізу манкайд дівайдед то ми б всеодно вже не побачили продовження історії адама дженсена.

daesz
Люди діляться на дві категорії - ті хто хоче залізти в кожен куток у грі і ті хто спамить ескейп в діалогах. Для мене як для людини яка відноситься до 1 категорії ігри дійсно стали набагато довшими, рпг і раніше були довгими іграми але шутери слешери і подібні попкорнові жанри завжди були лінійними, а зараз кожен видавець хоче намалювати гарну циферку що для повного проходження гри треба 300 годин, в результаті абсолютно все в відкритих світах з купою знаків питання та активностей які змушують сумувати за квестами в стилі вбий 10 вовків.
Marrog
Member

Повідомлення

kairo: 05.04.2025 22:00 Mankind Divided разом із сайдами - 30 годин. Це нормальна тривалість для гри. В мене по Стім 62 години.

Питання не в самій тривалості, бо 30 годин то дійсно абсолютно пристойно. Питання у незавершеності історії, і з цим погоджуються 99% людей що грали в Mankind Divided. Після титрів жорстке відчуття, що ще мінімум 2-3 місії було тупо вирізано, бо терміни горіли і вольові менеджери наказали випускати в тираж те що вже готово. Особливо це відчувається у порівнянні із HR де не лише повноцінно завершили історію, а ще й накидали гачків із відсилками до оригінального DE (хоча рішення із трьома кнопками мене теж трохи розчарувало).
kairo
Member

Повідомлення

Marrog
Гра відчувається незавершенною через те, що розробники мали обмежений бюджет. Тому частину контенту не змогли доробити.
Marrog
Member

Повідомлення

kairo
Думаю його в процесі розробки вже порізали, бо якби вони орієнтувались на бюджет то думаю втиснули б всю історію в ті умовні 30 годин. Насправді це не принципово, важливо те, що дійсно після фіналу лишається жорстке відчуття незавершеності :weep: Я й сам дуже сподівався на продовження пригод Адама, хоч у форматі ДЛЦ, хоч у форматі наступної частини, але, схоже цього не буде вже...
Ainger
Member

Повідомлення

Ось час награний в КП77, 3.5 проходження, при тому перше я закинув після двох днів, бо це був не грабельний експірієнт, ну максимум 10-12 годин на грав.
Зображення
Виходить, що середня тривалість проходження у мене складає 518/3=172.5 години. Скажу більше друге (повноцінне, не рахуючи те перше яке я тупо закинув) я проходив напевно годин 300 ;)
бож, а шо вы там таки делали всё это время? :gigi:
у меня 163 часа, я сыграл все концовки основного сюжета, все концовки Фантом Либерти, закрыл все сайды и контракты, всю карту, 100% ачив, и это при том, что я ничего не скипаю, лезу в каждый угол, читаю все найденные заметки, просто шарился по всем локациям, и делал забег по знаковым местам после просмотра Edgerunners.
На днях попалось видео нового фоторежима, аж захотелось позалипать, наделать кадров красивых снова.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.04.2025 15:24 сетинг кіберпанку набагато більше сподобався саме в деус екс, такий нуар приземлений з кіберпанком дуже круто і реалістично виглядає на фоні по доброму трешового кб77. шкода, що продовження нема, дійсно круті ігри.
Многие не понимают, что в Cyberpunk 2077 больше Панк культуры в разы , чем кибер.

P.S. А так да вся серия серия Deus EX - это культурное событие и достояние 21 века ( не одна игра ,так не погружала в мир игры ) . И главная трагедия, что студию прикрыли
kairo
Member

Повідомлення

Marrog
Це поширене явище. Процесі розробки автори розуміють, що не вписуються в строки та бюджет і ріжуть проект. Все, що не увійшло, долають потім в DLC або наступну частину. Так, для прикладу порізали Dark Souls 1 та Baldurs Gate 3.
Tiufin
Member

Повідомлення

daesz: 06.04.2025 01:55
Tiufin: 06.04.2025 01:34
Та ні, 20-40 годин в сучасній великій грі - це вже спідран. Зараз в іграх лише вивчати механіки та ознайомлюватись із сюжетом будеш годин 5. А так, щоб побігати, то і 150, і 300 годин може піти - про що ви самі і написали.
Ні, комусь, звісно це лише плюс - великий всесвіт, куди можна з головою зануритись. Але хотілося б мати і якісь альтернативні варіанти - гарна пропрацьована гра, але на 20-40 годин. Хоча періодично такі виходять, але їх набагато менше, ніж великих
Думаю, якщо пробігтись КП77 суто по сюжетці оминаючи всі сайди та "розваги" з карти - там і 40 не назбирається, а якщо забити на всякі "другорядні" вимоги по типу нікого не вбивати, чи пройти суто по стелсу - то й 30, напевно, не буде :)
Вся різниця у наповненні, 15 років тому в грі був зазвичай 1 мейн квест і з десяток сайдів могло назбиратись, які ще й виконувались паралельно із мейн квестом так, що й "з дороги" не потрібно звертати нікуди. В той час як в умовному балдурс гейт 1 можна було сотку набігати, і це гра яка була ще навіть перед моїм дитинством :D
Та й взагалі не дуже розумію, які можуть бути претензії до того, що тримуєш більше контенту за той же прайс. Це з розряду : не буду купляти у вас кіло картоплі по 20 бо це занадто дешево, максимум можу взяти пів кіло за цю суму :rotate: Я от першого джедая пройшов декілька раз, і там навіть якщо обшарювати взагалі абсолютно все - то 20 годин максимум награти можна, а якщо трохи поскіпати "вторичок", то й 17 не набереться :-/
Так я хочу повноцінно пограти в гру, а не просто пробігтись. Але щоб це займало 20-40 годин, а не 100-200-300. Останнє таке занурення було в балдурс гейт 3 - витратив 100 годин, а потім з'ясувалося, що це був лише перший акт. Далі не грав, і щось і не хочеться.
Ваша аналогія із картоплею на ринку не зовсім точна. Я би описав їх так - або не купуй, або купуй за 20грн одразу 10 кіло, але при умові, що маєш все з'їсти. То я краще взагалі не буду її купувати.
daesz
Member

Повідомлення

Ainger: 06.04.2025 12:57
Зображення
бож, а шо вы там таки делали всё это время? :gigi:
у меня 163 часа, я сыграл все концовки основного сюжета, все концовки Фантом Либерти, закрыл все сайды и контракты, всю карту, 100% ачив, и это при том, что я ничего не скипаю, лезу в каждый угол, читаю все найденные заметки, просто шарился по всем локациям, и делал забег по знаковым местам после просмотра Edgerunners.
На днях попалось видео нового фоторежима, аж захотелось позалипать, наделать кадров красивых снова.
А я зіграв всі кінцівки, почитав записки всілякі, пройшов повністю по стелсу не вбиваючи нікого окрім цілей яких квест вимагав вбити (мільйон перезавантажень :D ), закрив всю карту (тричі і одне із закриттів з нелетальною нейтралізацією всіх сайберсайко) і це без ДЛС, бо його ще навіть не купляв, залишився неприємний осад після релізу, тож платити полякав фул вартість не хочу :shuffle:
Tiufin: 06.04.2025 16:22 або купуй за 20грн одразу 10 кіло, але при умові, що маєш все з'їсти.
thats a deal :D
Якщл гра мені посередньо цікава - то я пробігаю перше проходження суто по мейн квесту. Якщо після того гра сподобалась більше - то можу й перепройти вже виконуючи сайди, читаючи записки і тд. Зрозуміло, що в іграх які мені цікаві сетингом я роблю це зразу, без "тестового забігу" (ігри аркейн студіо наприклад, або в жанрі сайберпанку, чи гра про ЗВ). Але якщо це якийсь там оцоцін крід чи фолаут - то прохожу для сюжету і забуваю про її існування :)
Reinmar
Member

Повідомлення

SimplySorc: 05.04.2025 18:35 Mankind divided це тупо демка, а не гра. Памятаю свої відчуття коли такий: "ооо ну норм інтро - зараз такий замєс почнеться" а там тупо титри йдуть і усе - гра закінчилась.
Значить так грав поверхнево, пропустивши пів гри. В мене 50 годин зайняло проходження. Безліч цікавих квестів окрім основного сюжету
Wonderboy
Member

Повідомлення

Я так і не поборов тормознуте управління в Manking Divided. Можна скидувати налаштування графіки хоч до нуля - ну нема плавності обзору мишею і все. Дискретність як на 30Гц. В мережі багато скарг на це. З-за цього кинув.
Відповісти