Думаю, якщо пробігтись КП77 суто по сюжетці оминаючи всі сайди та "розваги" з карти - там і 40 не назбирається, а якщо забити на всякі "другорядні" вимоги по типу нікого не вбивати, чи пройти суто по стелсу - то й 30, напевно, не будеTiufin: ↑ 06.04.2025 01:34Та ні, 20-40 годин в сучасній великій грі - це вже спідран. Зараз в іграх лише вивчати механіки та ознайомлюватись із сюжетом будеш годин 5. А так, щоб побігати, то і 150, і 300 годин може піти - про що ви самі і написали.daesz: ↑ 06.04.2025 00:13
Тривалість сучасних ігор залишилась на все тих же 20-40 годин, інші 60-80 це бігання і закривання карти, яку в старих іграх просто не потрібно було робити. Вас же ніхто не заставляє це робити зараз. Та й в старих іграх можна було набігати й 50-70 годин з легкістю, якщо шукати всякі записки, альтернативні шляхи проходження (як в тому ж ДЕ1) і тд.
Ось час награний в КП77, 3.5 проходження, при тому перше я закинув після двох днів, бо це був не грабельний експірієнт, ну максимум 10-12 годин на грав.
Виходить, що середня тривалість проходження у мене складає 518/3=172.5 години. Скажу більше друге (повноцінне, не рахуючи те перше яке я тупо закинув) я проходив напевно годин 300![]()
Можна навіть так награти за 1 проходження в, здавалося б, лінійній грі
Ох ці туристи![]()
Відправлено через 19 хвилин 55 секунд:
Ну от якби її розробляли DEI-позитивні деви, то вона була б про важкі відносини Адама Дженсена та Меган Рід, чи небінарну Елізу Касан![]()
Ні, комусь, звісно це лише плюс - великий всесвіт, куди можна з головою зануритись. Але хотілося б мати і якісь альтернативні варіанти - гарна пропрацьована гра, але на 20-40 годин. Хоча періодично такі виходять, але їх набагато менше, ніж великих

Вся різниця у наповненні, 15 років тому в грі був зазвичай 1 мейн квест і з десяток сайдів могло назбиратись, які ще й виконувались паралельно із мейн квестом так, що й "з дороги" не потрібно звертати нікуди. В той час як в умовному балдурс гейт 1 можна було сотку набігати, і це гра яка була ще навіть перед моїм дитинством

Та й взагалі не дуже розумію, які можуть бути претензії до того, що тримуєш більше контенту за той же прайс. Це з розряду : не буду купляти у вас кіло картоплі по 20 бо це занадто дешево, максимум можу взяти пів кіло за цю суму