На підході серія NVMe-накопичувачів Kingston Fury Renegade G5 з підтримкою PCIe 5.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

nazar-pc: 01.04.2025 15:43 Якщо крім запуску Windows більше нічого на комп'ютері не робити, то так
А де та різниця буде помітна на око?
nazar-pc
Member

Повідомлення

Геральт: 02.04.2025 17:25
nazar-pc: 01.04.2025 15:43 Якщо крім запуску Windows більше нічого на комп'ютері не робити, то так
А де та різниця буде помітна на око?
Там де відбувається активна робота з диском і диск являється вузьким місцем в роботі, очевидно ж.
У вас таких задач може не бути, але це означає що нові SSD нікому не потрібні.

Для баз даних, наприклад, компілювання великих кодових баз, будь-що що призводить до генерації великої кількості даних за короткий проміжок часу.
Все це інколи дуже суттєво прискорюється. Перехід з PCIe 3.0 на PCIe 4.0 для мене був помітним на око і суттєво підняв комфорт в роботі.
Геральт
Member

Повідомлення

nazar-pc: 02.04.2025 17:34 Там де відбувається активна робота з диском і диск являється вузьким місцем в роботі, очевидно ж.

Для баз даних, наприклад, компілювання великих кодових баз, будь-що що призводить до генерації великої кількості даних за короткий проміжок часу.
Все це інколи дуже суттєво прискорюється. Перехід з PCIe 3.0 на PCIe 4.0 для мене був помітним на око і суттєво підняв комфорт в роботі.
Тобто не просто треба щось робити "крім запуску Windows", а робити щось вельми специфічне
nazar-pc
Member

Повідомлення

Геральт: 02.04.2025 18:10
nazar-pc: 02.04.2025 17:34 Там де відбувається активна робота з диском і диск являється вузьким місцем в роботі, очевидно ж.

Тобто не просто треба щось робити "крім запуску Windows", а робити щось вельми специфічне
Залежить від задач. Я навів приклад того, що з мого досвіду на око можна помітити.
Напевно є й інші задачі, також явно багато таких де приріст є, але менш помітний.
Капітанські речі насправді.
Відповісти