Задоволення на клаві ти б не отримавGilza: ↑ 27.03.2025 15:34 Предлагаю обсудить Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги
"гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
Останні статті і огляди
Новини
Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги
-
MqM
Member
-
zalizo_org
Member
Lol, я в неї грав ще на intel 486DX

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Теж так колись думав, потім купив падік і все перевернулосяEaranak: ↑ 27.03.2025 16:20Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
-
DuckRider
Member
В какие?Earanak: ↑ 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
-
Earanak
Member
Да у меня 3 геймпада разных, че толку. Мне просто неприятно крутить сосками и жать курки что бы кататься в аркадных гоночках. На клаве как то отзывчивее когда в поворот входишь долбить по стрелке 5-20 раз что бы контролировать поворот и просто вжимать газ/тормоз по полной а не контролировать силу нажатия курком... Ненавижу такое. Хотя аркадные гонки это мой самый непопулярный жанр и все же...zalizo_org: ↑ 28.03.2025 01:59Теж так колись думав, потім купив падік і все перевернулося
Аркадные. У меня это один из самых непопулярных жанров, но из последнего что играл : Wreckfest, BeamNG, NFS Most Wanted, Forza Horizon 5, немного Dirt 5, ну еще можно сказать GTA 5DuckRider: ↑ 28.03.2025 02:32В какие?

-
Gilza
Member
Задоволення я отримую за кермом октавії RSMqM: ↑ 27.03.2025 20:41 Задоволення на клаві ти б не отримав

-
kairo
Member
Ну Шкода, то майже болід F1Gilza: ↑ 28.03.2025 09:05Задоволення я отримую за кермом октавії RSMqM: ↑ 27.03.2025 20:41 Задоволення на клаві ти б не отримав![]()

-
Gilza
Member
Вам за геймпадом видніше
-
kairo
Member
Я не збираюсь тут хвалитись, але повірте, в мене не Октавія)) Попереднє моє авто мало +300 к.с.
-
DuckRider
Member
Ну она на геймпаде и она же с помошниками на клавиатуре - две разные игрыEaranak: ↑ 28.03.2025 05:00 Forza Horizon 5
-
zalizo_org
Member
абсолютно точноDuckRider: ↑ 28.03.2025 13:51Forza Horizon 5 на геймпаде и она же с помошниками на клавиатуре - две разные игры

-
Earanak
Member
DuckRider, ну вот конкретно в Forza Horizon 5 я и играл в последний раз пересев с геймпада на клаву, мне так удобнее.
Ну а кто на чем предпочитает играть, не мое дело, пусть хоть на 'голландском штурвале' играют ))
Ну а кто на чем предпочитает играть, не мое дело, пусть хоть на 'голландском штурвале' играют ))
-
kairo
Member
Після численних рекомендацій, спробував Форзу із ручним перемиканням передач грати на геймпаді. Перевчався десь годину, але їздити стало набагато кайфовіше, ще й швидше став їздити.
-
DuckRider
Member
В горку теперь не на 4й едешьkairo: ↑ 28.03.2025 14:01 Після численних рекомендацій, спробував Форзу із ручним перемиканням передач грати на геймпаді. Перевчався десь годину, але їздити стало набагато кайфовіше, ще й швидше став їздити.
-
tornadox
Member
Я вже в 3тю граю після 4 і 5
І чекаю коли вийдуть нативні порти 1, 2 як от недавно сонік зробили. Ксенія це круто, але.
І чекаю коли вийдуть нативні порти 1, 2 як от недавно сонік зробили. Ксенія це круто, але.