Это только в Стиме. Много людей(в том числе и я) брали игру в юплее, где она тупо дешевле.Vlaad13: ↑ 24.03.2025 11:55 Пропоную обговорити Assassin’s Creed Shadows випробувало два мільйони гравців. У Steam встановлено новий рекорд франшизи
Онлайн 60к на вихідних - рекорд усім рекордам рекорд![]()
Останні статті і огляди
Новини
Assassin’s Creed Shadows випробувало два мільйони гравців. У Steam встановлено новий рекорд франшизи
-
erkins007
Member
-
GreenMile
Member
Пам'ятаю на так давно ще одну таку гру, яка хвалилася подібним онлайном

-
kairo
Member
MqM
Бажано таке простирадло із відеороликів ховати за спойлером.
Бажано таке простирадло із відеороликів ховати за спойлером.
-
MqM
Member
Я переживав, що фанати юбіків не помітять. Взагалі, я в шоці, як деякі захищають цю гру, хоча на поллвину вона зроблена досить ліниво
-
GreenMile
Member
З коня проорав, навіть Плотва у В3 так не тупила, хоча увійшла в історію і СДПР навіть самоіронічно в квесті це обігралиMqM: ↑ 24.03.2025 20:01 Так, вийшла непогана комедія, я так з тупого ші і багів не сміявся з минулої юбік гри Star Wars: Outlaws
- спойлер

-
kairo
Member
Типова гра Юбіків. Із своїми сильними сторонами та вадами. Я для себе перевів її в групу "можливо колись". В мене там Драгонс Догма 2, СВ Аутлоз, Вуконг і тому подібні ігри. Але в мене досі Вальгалла непройдена в Епіках лежить.MqM: ↑ 24.03.2025 20:08 Я переживав, що фанати юбіків не помітять. Взагалі, я в шоці, як деякі захищають цю гру, хоча на поллвину вона зроблена досить ліниво
-
VBerezovsky
Member
Виявляється, що в світі копрофілів більше, ніж ми думалиMqM: ↑ 24.03.2025 20:08 Взагалі, я в шоці, як деякі захищають цю гру

-
daesz
Member
It just keeps gettin better

- спойлер
-
MqM
Member
-
daesz
Member
MqM
пік геймплею
пік геймплею

-
MessiaH
Member
Игра на самом деле неплохая, сюжет не самый убогий, графон неплохой, боёвка выглядит эффектно, но её усложнили относительно прошлых частей. Единственный косяк это кат сцены в 30 фпс, какой дибил там в юбисофт решил что это круто
-
avuremybe
Member
Це якби сказати, що вони зробили якісь висновки, що до поточного стану справ їх привела їхня ж політика і діяльність. Але щось не схоже.Геральт: ↑ 24.03.2025 12:24 Якби до юбіків не ставився, сподіваюсь, виживуть. Все ж таки нагарніші відкриті світи.
А повторюючи ті ж самі дії - отримуєш такий самий результат.
-
nochnik89
Member
хех ))) как ироничноavuremybe: ↑ 25.03.2025 07:53А повторюючи ті ж самі дії - отримуєш такий самий результат.

- спойлер
-
Геральт
Member
avuremybe
І Outlaws і Shadows мені сподобались. Мабуть єдиний суттєвий недолік Shadows для мене - надто легка. Та й то, не все так однозначно, бо можна потрапити у високорівневі регіони з черепами і відлетіти за кілька ударів. В будь-якому випадку бойовка динамічна, різноманітна і досить цікава.
І Outlaws і Shadows мені сподобались. Мабуть єдиний суттєвий недолік Shadows для мене - надто легка. Та й то, не все так однозначно, бо можна потрапити у високорівневі регіони з черепами і відлетіти за кілька ударів. В будь-якому випадку бойовка динамічна, різноманітна і досить цікава.
-
Shaolin_Style
Member
Матинихи лучше генерить в фиксированном фпс, меньше ошибок багов и прочего шлака. Там порт Rise of Ronin вышел, его посмотри, его хвалят за реализацию RT и общее техническое состояние.MessiaH: ↑ 25.03.2025 05:57 динственный косяк это кат сцены в 30 фпс, какой дибил там в юбисофт решил что это круто
-
Геральт
Member
Там настільки вбога картинка, що просто жах. Мобільна, фактичноShaolin_Style: ↑ 25.03.2025 10:45 Матинихи лучше генерить в фиксированном фпс, меньше ошибок багов и прочего шлака. Там порт Rise of Ronin вышел, его посмотри, его хвалят за реализацию RT и общее техническое состояние.
-
Shaolin_Style
Member
на фоне Тсушимы оно выглядит как поделиеГеральт: ↑ 25.03.2025 10:49Там настільки вбога картинка, що просто жах. Мобільна, фактичноShaolin_Style: ↑ 25.03.2025 10:45 Матинихи лучше генерить в фиксированном фпс, меньше ошибок багов и прочего шлака. Там порт Rise of Ronin вышел, его посмотри, его хвалят за реализацию RT и общее техническое состояние.
-
MessiaH
Member
Отвратительное состояние, лучи вообще с лупой искать будешь и хрен найдешь. Зато в 4к с DLAA и лучами 5090 не вытягиваетShaolin_Style: ↑ 25.03.2025 10:45Там порт Rise of Ronin вышел, его посмотри, его хвалят за реализацию RT и общее техническое состояние.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Картинка там супер, убого наверное только на видяхах с малым буфером памяти. Гораздо лучше Цусимы, но оптимизация днище донноеГеральт: ↑ 25.03.2025 10:49Там настільки вбога картинка, що просто жах. Мобільна, фактично
Отправлено спустя 23 секунды:
Что такое матинихи?Shaolin_Style: ↑ 25.03.2025 10:45Матинихи лучше генерить в фиксированном фпс
-
Shaolin_Style
Member
внутриигровые синематики работающие в рилтайме
ты бы разобрался что такое DLAA прежде чем его пушить в 2160р вместе с рейтрейсингом: https://www.techpowerup.com/review/nvid ... -aliasing/MessiaH: ↑ 25.03.2025 11:37
Отвратительное состояние, лучи вообще с лупой искать будешь и хрен найдешь. Зато в 4к с DLAA и лучами 5090 не вытягивает