Підтверджено характеристики відеокарти GeForce RTX 5060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
senya78
Junior

Повідомлення

Офіційно так і не сказали скільки ліній PCI
Все-таки боюся буде 8 :mad:
Rhizone
Member

Повідомлення

senya78
Для цієї карти навіть 8х 4.0 не проблема, не кажучи вже про 8х 5.0
Kai999
Member

Повідомлення

5060ти думаю ошибка в кол. шийдерных блоках. ближе к выпуску станет ясней.
А так это 3000 серия ампер.
Разогнаная. С новой памятью и pci5
что интересно 5060 == это мобильная 3060.
Вкладення
111123.jpg
OldGoodGames
Member

Повідомлення

dead_rat: 22.03.2025 11:29 3060 ті, вітаю! :lol:

Єдине що тепер буде варіант з 16 гб памʼяті
і ще ціна 500+ за 16гб варіант :laugh:
senya78
Junior

Повідомлення

Rhizone: 22.03.2025 14:56 senya78
Для цієї карти навіть 8х 4.0 не проблема, не кажучи вже про 8х 5.0
Да це зрозуміло
Питання знову,як із минулим поколінням,в тому що більшість цільової аудиторії цієї карти досі на пси3
dead_rat
Member

Повідомлення

Rhizone: 22.03.2025 13:06 Мабуть настав вже той момент коли вибір між 5060Ti 16Gb та 5070 більш ніж очевидний :gigi:
Але якщо я вже маю вибирати поміж одним злом та іншим, то волію не вибирати зовсім. (с) Геральт
Robostyle
Member

Повідомлення

starinfo: 22.03.2025 10:45
Lekrs: 22.03.2025 10:37 Пропоную обговорити Підтверджено характеристики відеокарти GeForce RTX 5060 Ti
Цінник певно буде як в 4070 супер :rotate:
це як мінімум + ще й цей кончений роз'єм, бо куди ж тут без нього в 180 ватній карті
як там мені писали, "естетично підключаєш 1 роз'єм і все" і да... старий 8ми піннік теж горить)
А тем временем, тока-шо, хот-кейк на techpowerup :lol:
Зображення
Lubon
Member

Повідомлення

З року в рік, нічого не міняється толком. Постійно виходять нові відяхи, але як температура була велика, так і залишилася. Нано-процес змінили, а температури далі зашкалюють. Не цікаво. :insane:
Tiufin
Member

Повідомлення

alexeygalas: 22.03.2025 13:13 Rhizone
Для ігор 5070 для роботи 5060 ті на 16.
Значно вигіднішеиніж квадро на 16
Ну от, а геймери плюються на куртку, що він по 8гб пам'яті продовжує ставити. Не розуміють, що він про них же переймається, щоб ці відеокарти їм достатися, а не щоб їх для роботи усіляка нецільова аудиторія розкупила :D
Volodya811
Member

Повідомлення

Як би це було "смішно", але 5060 Ті - це сама збалансована карта в лінійці 50ХХ. Нормальне споживання до 200 Вт, задовільна продуктивність для більшості і 16 Гб пам'яті. У цій карті не буде проблем з "хостпотом", вона буде відносно холодною і матиме перспективу на роки. Ціна близько 20 тис. грн. якщо буде, то це однозначний "народний топчик".
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Volodya811: 22.03.2025 21:00 Як би це було "смішно", але 5060 Ті - це сама збалансована карта в лінійці 50ХХ. Нормальне споживання до 200 Вт, задовільна продуктивність для більшості і 16 Гб пам'яті. У цій карті не буде проблем з "хостпотом", вона буде відносно холодною і матиме перспективу на роки. Ціна близько 20 тис. грн. якщо буде, то це однозначний "народний топчик".
так, усе прораховано, дивіться скільки років по статистиці стима найпопулярніші зелені хх60, а до цього х60, і так далі...

Відправлено через 45 секунд:
Lubon: 22.03.2025 17:54 З року в рік, нічого не міняється толком. Постійно виходять нові відяхи, але як температура була велика, так і залишилася. Нано-процес змінили, а температури далі зашкалюють. Не цікаво. :insane:
фізику не обдуриш :)
Volodya811
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 22.03.2025 21:17
Volodya811: 22.03.2025 21:00 Як би це було "смішно", але 5060 Ті - це сама збалансована карта в лінійці 50ХХ. Нормальне споживання до 200 Вт, задовільна продуктивність для більшості і 16 Гб пам'яті. У цій карті не буде проблем з "хостпотом", вона буде відносно холодною і матиме перспективу на роки. Ціна близько 20 тис. грн. якщо буде, то це однозначний "народний топчик".
так, усе прораховано, дивіться скільки років по статистиці стима найпопулярніші зелені хх60, а до цього х60, і так далі...
Я до речі, уже думаю про цю карту для себе :super: Платити понад 1000 доларів за "карти-цеглини-пічки" з усього 16 ГБ пам'яті і з прихованим "хотспотом" бажання у мене нуль. А за 500-600 доларів 5060 Ті 16 Гб для мого і9-11900 буде в самий раз.
VladimirV
Member

Повідомлення

Robostyle
Це на якій карті поплавило? Ви хоча б лінк залишили...
Volodya811
А от я не впевнений. Саме потужність чіпа мене цікавить, а не обсяг пам'яті. Але це мій персональний запит.
Хочу грати на моніторі 2560х1080 без длсс, з длаа, і якщо мало то підрубати фреймген. А, теж важливо, мені вистачає 75 стабільних герц, без просаджок по 1%лоу більше ну там 10-15% відсотків від 75, а краще взагалі стабільно 75. Максимум фпс буду "локати", бо не бачу сенсу кочегарити попусту ВК. Мені 75 стабільних повністю для сінглів достатньо. А для онлайн ігор там пофігу на вк, там проц може навіть важливіше.
Тобто нереальний обсяг враму, який потрібен для високих резолюцій і як не дивно, для апскейлеру - це не зовсім те, що я хочу.
Lorichic
Member

Повідомлення

Volodya811: 22.03.2025 21:48А за 500-600 доларів 5060 Ті 16 Гб для мого і9-11900 буде в самий раз.
А как же b580 :(
Я и не сомневался, пол года катил бочку на нвидию, восхвалял интел, вот-вот, всех порвут, а когда надо потратить свои денюшки то и мозг включается, ты лучше объясни зачем спамил интулом везде?
Насчёт печек, профильная карта 300w 66 градусов, без настройки и андервольта
download/file.php?id=373718&mode=view
И я бы не сказал что она огромная, 2.5 слота
Abracadabra
Member

Повідомлення

VladimirV
подивіться хоч на ютубі як працює той самий анріал 5, якщо раніше в іграх було образно 3 моделі обєктів і в залежності від дальності вантажилось у память відповідно що блище то у повній якості, а те що далеко могло взагалі в 2д спрайтах бути. то зараз анріал грузить в пямять тупо все а на дистанції просто шакалить деталізацію, вчора якраз ролик дивився, і тому зараз йде такий запит на память і навіть якщо чіп буде сильним і швидким то ганяючи масиви памяті які не вклались в обєм памяті відеокарти йому все рівно буде важко а звідси лаги статтери навантаження на ссд і проц і десь таки та вузьке місце знайдеться :spy: і буде рванина.
VladimirV
Member

Повідомлення

Lorichic
Дефолтный вольтаж даже до вольта не дошел, хорошая настройка с завода выходит. Ну так почему бы и не андервольтнуть еще больше.
Abracadabra
Дивлюсь регулярно огляди, тести. Правда, де там частина про 4к геймінг, відразу скіпаю, бо до моєї об'єктивної реальності не відноситься.
Питання ціни. Персонально для мене чіп за гроші слабше 4070S (я про 60Ti) не розглядається в довгострок, якщо він буде тягнути з апскейлером і так на 1080P моніку, вибачте рендер в 720p? Не хочеться.
А за 5070Ti ну так прикольно - але є великі сумніви (ціна звичайно), що воно мені потрібно.
Короче по цінах подивимось як воно буде.
Хай спочатку вийдуть, подивимось ціни і продуктивність. Подивимось що там по пам'яті в 2к з ДЛАА. Час на нашому боці. я взагалі нікуди не поспушаю. В черзі 2-3 гри які тягне 3060/12, і побоку мені, потрібно ще більше знайду) До осені готовий вибирати.
Scoffer
Member

Повідомлення

Abracadabra
Це не до анріала питання, а до дх12/вулкан. В дх11-/опенгл був програмно-апаратний менеджер пам'яті, котрий контролював підвантаження ресурсів в фоні. В дх12/вулкан вирішили шо то якісь занадто складні технології предків, і випилили його.
Lorichic
Member

Повідомлення

VladimirV: 22.03.2025 22:36Ну так почему бы и не андервольтнуть еще больше.
Пробовал через курву в афтербёрнере по типу как делал с rtx3000, не вышло, где бы инструкцию по андервольту 5000 серии найти?
daesz
Member

Повідомлення

Жаль немає інформації по кількість РТ та тензорних ядер.
Abracadabra
Member

Повідомлення

Scoffer
ну як зміг так і переказав, дякую за інформацію, можливо будете сміятись але того року неспішно другий раз пробігав відьмака, на 2060s і незнаю як кому але проходив його чисто на dx11, побавився пів годинки на dx12 і вернувся на 11 :gigi: якось воно гарніше мені
Відповісти