Nvidia спростовує повідомлення про дефекти GPU у мобільних відеоадаптерів GeForce RTX 50-ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 07.03.2025 13:45 Банальна економія на тестуванні продукції. Чому ж раніше такого не було? Картки виходили із заявленими характеристиками, всюди вистачало ROP, TMU і т.д.
Якщо виявлялись браковані чіпи то їх просто віддавали в нижчю лінійку. Наприклад як 1066 із чіпом GP104 хоча початково вона була із чипом GP106.
Я роблю суттєво особистий висновок з приводу всіх нещодавних подій - їм просто начхати, грай в лотерею. Добре якщо купив і все на місці, але ж не всім так щастить.

З.І. уявляю оченята вмсолвера коли він купив 16 ядерний проц а там лише 12 ядер і виробник каже "брехня, ти його неправильно запхав в сокєт".
про вмсолвера чудово звичайно, але кастрата тобі замінять в магазині, тому таке. якщо існує приклад, що комусь відмовили у заміні через нестачу ропів, скинь
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.03.2025 13:49
AntonyKandaurov: 07.03.2025 13:45 Банальна економія на тестуванні продукції. Чому ж раніше такого не було? Картки виходили із заявленими характеристиками, всюди вистачало ROP, TMU і т.д.
Якщо виявлялись браковані чіпи то їх просто віддавали в нижчю лінійку. Наприклад як 1066 із чіпом GP104 хоча початково вона була із чипом GP106.
Я роблю суттєво особистий висновок з приводу всіх нещодавних подій - їм просто начхати, грай в лотерею. Добре якщо купив і все на місці, але ж не всім так щастить.

З.І. уявляю оченята вмсолвера коли він купив 16 ядерний проц а там лише 12 ядер і виробник каже "брехня, ти його неправильно запхав в сокєт".
про вмсолвера чудово звичайно, але кастрата тобі замінять в магазині, тому таке. якщо існує приклад, що комусь відмовили у заміні через нестачу ропів, скинь
нвідія вже каже що ноутбучні чіпи не постраждали а виробники ноутів стверджують зворотнє. подивимось куди завезе нас ця історія, але щодо дискретних карток проблем немає. шкода, мабуть, лиш час який треба витратити на пересилки туди-сюди і 14 днів на тестування продукта аби визначити що він бракований замість того аби купити і користуватись. ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 07.03.2025 13:52
Enjthesilence: 07.03.2025 13:49

нвідія вже каже що ноутбучні чіпи не постраждали а виробники ноутів стверджують зворотнє. подивимось куди завезе нас ця історія, але щодо дискретних карток проблем немає. шкода, мабуть, лиш час який треба витратити на пересилки туди-сюди і 14 днів на тестування продукта аби визначити що він бракований замість того аби купити і користуватись. ;)
він стверджує, що його змусили перевірити гпу перед продажем ноутбуків, про факт відсутності ропів ніхто нічого не казав.
а чого не 25 днів? ну купив ти зараз 5000, вставив в пк - гпуз - нема ропів? повернув, що там тестувати?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.03.2025 13:52
AntonyKandaurov: 07.03.2025 13:52

він стверджує, що його змусили перевірити гпу перед продажем ноутбуків, про факт відсутності ропів ніхто нічого не казав.
а чого не 25 днів? ну купив ти зараз 5000, вставив в пк - гпуз - нема ропів? повернув, що там тестувати?
а ви ніколи нічого не повертали, в розетку, наприклад?
я коли повертав комплект пам'яті який в мене не завівся, мене повідомили що перевірка дефекту і працездатності може заняти до 14 днів. через 10 днів передзвонили і сказали що "так, є дефект, повертати гроші чи відсилати новий пристрій". чому ви вважаєте що кожному хто принесе в магазин картку зі словами " малавата РОПів" одразу дадуть коробчину із новою?)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 07.03.2025 13:57
Enjthesilence: 07.03.2025 13:52

а ви ніколи нічого не повертали, в розетку, наприклад?
я коли повертав комплект пам'яті який в мене не завівся, мене повідомили що перевірка дефекту і працездатності може заняти до 14 днів. через 10 днів передзвонили і сказали що "так, є дефект, повертати гроші чи відсилати новий пристрій". чому ви вважаєте що кожному хто принесе в магазин картку зі словами " малавата РОПів" одразу дадуть коробчину із новою?)
але її дадуть, до чого тут твоє:"брехня, ти його неправильно запхав в сокєт", я то розумію для чого, але ти ж наче розумний хлопак, щоб такою дешевою підміною понять маніпулювати, а головне перед ким?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Enjthesilence
іронія над самим "розумником".
не далекий той день що "ви його неправильно тримаєте" дійде і до пк індустрії.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 07.03.2025 14:02 Enjthesilence
іронія над самим "розумником".
не далекий той день що "ви його неправильно тримаєте" дійде і до пк індустрії.
ну от коли таке трапиться, зможемо про це побалакати :beer:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Enjthesilence
:beer:
vmsolver
Member

Повідомлення

Остапа совсем понесло :laugh:
Ostin: 07.03.2025 12:51що в них навіть в декстопі все добре
Дело оплавления разъема живёт и не чахнет, просто видоизменяется, теперь важно со всех утюгов говорить про брак, который почти во всех экземплярах, даже если реально в 0.5% и что брак отрицается, даже если производитель официально его признал и начал принимать меры.
tornadox
Member

Повідомлення

Yuriy_5070ti: 07.03.2025 12:00Ну звичайно, це ж форум оверклокерів.. тому тут треба носитися з розігнаною 5080 :super:
а є межа? ну типу я вчора підкрутив чуть частоту на оперативц, то я тепер оверклокер виходить? :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Геральт: 07.03.2025 11:39 Вже 2й персонаж носитьcя по форуму зі своєю 5080 замість того щоб безвилазно в іграх зависати :popcorn:
ну так карту може він купив, але от дві роботи не дають можливості пограти, то ж відривається тут на оверах, треба ж кредит закрити якось :lol:

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
AntonyKandaurov: 07.03.2025 14:02не далекий той день що "ви його неправильно тримаєте" дійде і до пк індустрії.
офтоп, але в мене є старенька відеокарта яка по спекам х16, але в системі завжди х8.
deviconte
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.03.2025 13:20
а звідки ти знаєш за скільки він купив? це вже х2 чи ще ні?
спойлер
Зображення

Зображення
Відправлено через 7 хвилин 24 секунди:
А причем здесь палит к tuf за оверпрайс? Он указал модель.
Сidonix
Member

Повідомлення

Щось не задався у Хуанга запуск блеквелів. А я сподівався що реально 5090 буде рази в два швидше ніж 4090. Бо слухи ходили що буде типу того.
daesz
Member

Повідомлення

Yuriy_5070ti: 07.03.2025 11:22
qziua: 07.03.2025 10:41 Хтось лжот... :lol: Пугали ропами,пугали... Придбав на днях TUF 5080 OC, ропи на місці, карта - ракета, все працює як часи. Такої якості і продуктивності в житті не бачив. Довольний як слон :super:
Шикарний форум! Як тільки хтось напише, що купив щось нове - сходу куча мінусів :gigi:
Як тільки "сиджу на LGA 775 і 5000 серію буду теж скіпати" +100 :super:
darlo0k
Member

Повідомлення

tornadox: 07.03.2025 16:13 офтоп, але в мене є старенька відеокарта яка по спекам х16, але в системі завжди х8.
перевірте наявність всіх смд компонентів над контактами, вони там маленькі і легко сколюються, це звісно якщо хочеться її полагодить :beer:
tornadox
Member

Повідомлення

darlo0k: 07.03.2025 21:16перевірте наявність всіх смд компонентів над контактами, вони там маленькі і легко сколюються, це звісно якщо хочеться її полагодить :beer:
дякую за ідею, при нагоді подивлюся, картка стара але ще має порох в порохівницях для специфічних задач :beer:
Відповісти