Microsoft припиняє підтримку Intel Core 10-го покоління в Windows 11 24H2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Telcontar
Member

Повідомлення

А де ж Володя? Як же довготривала підтримка та "Інтелівське качєство"?! :insane:
Vlaad13
Member

Повідомлення

uncle_doc: 17.02.2025 12:29
Vlaad13: 17.02.2025 12:11 Пропоную обговорити Microsoft припиняє підтримку Intel Core 10-го покоління в Windows 11 24H2
11 вінда для ігор все ще дуже поганий варіант
що для АМД що для Інтел
обоснуйте
kairo
Member

Повідомлення

Ви досі дивитесь руснявих ютуберів?
uncle_doc
Member

Повідомлення

там шото разніе букві у процов на відео, как буд-то бі когда відео клеили - не то нарісовалі
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2025 13:58
Ви досі дивитесь руснявих ютуберів?
дозвольте питання - ви яким оператором мобільного зв`язку користуєтесь?

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
uncle_doc: 17.02.2025 14:10 там шото разніе букві у процов на відео, как буд-то бі когда відео клеили - не то нарісовалі
під'їхало твердження експерта :lol:
а насправді просто небажання признати свою помилку - так часто буває у нас на форумі :laugh:
Rex
Member

Повідомлення

man1242: 17.02.2025 12:53опять сидеть и терпеть этот 5600х
Люди и на i7-2600K сидят и в ус не дуют.
Avenger80
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2025 13:30Сьогодні оновив. В результаті ставило оновлення 10 хвилин, бо із 24H2, МС накатує вам нову Вінду, а не оновлює, як звичайно.
А як звичайно? Обычно и накатывает новую винду поверх старой - всегда так было или я что-то не понял.
tornadox
Member

Повідомлення

В нас б/у ринок на 90% виглядає як развод на лоха. Коли декілька років назад вирішив оновити другий пк, розглядав покупку комплекта проц + материнка + пам'ять, ціни на умовно не саме допотопне залізо були на рівні "доплати ще умовні 2-4к і візьми новіше із гарантією". В результаті зробив свап, і залишився дуже задоволений, бо ще і оновив домашній сервер.

Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
Rex: 17.02.2025 14:22Люди и на i7-2600K сидят и в ус не дуют.
Сидять, але умовно n100 може запропонувати схожу швидкодію, при споживанні в 6 ват проти 95. Плюс по дефолту старі процесори на вінді будуть мати великі втрати в продуктивності через секюріті патчі для Мелтдаун і Спектра, для деяких моделей це до 50-60% втрати швидкодії. Але баригам це не цікаво, і поки на тому процесорі ще встановлюється він 10 його можна ще довго продавати буде.

Я знаю людей які досі сидять на кор2дуо, і нічого. HDD замінили на SSD і радіють.
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.02.2025 14:14 дозвольте питання - ви яким оператором мобільного зв`язку користуєтесь?
Я користуюсь Київстаром. Якщо ви зараз почнете писати про те, що частка компанії належала русні і все в такому плані, то я можу зразу вам відповісти - українці можуть користуватись тими операторами зв'язку, які присутні на ринку. Ютуб вам ніяких регіональних обмежень не накладає, і замість того, щоб дивитись усіляких руснявих рагулів, які посеред відео будуть вам рекламувати "умную калонку Алиса" і тому подібну парашу, ви можете вільно обрати українських та західних блогерів.
Sanьka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.02.2025 12:11 11 вінда для ігор все ще дуже поганий варіант
що для АМД що для Інтел
Згоден, Windows 98Se наше все, нічого зайвого :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

Avenger80: 17.02.2025 14:24
kairo: 17.02.2025 13:30Сьогодні оновив. В результаті ставило оновлення 10 хвилин, бо із 24H2, МС накатує вам нову Вінду, а не оновлює, як звичайно.
А як звичайно? Обычно и накатывает новую винду поверх старой - всегда так было или я что-то не понял.
Windows 11 24H2 Update: The OS Swap Method Explained
The OS swap method involves replacing the entire operating system with a newer version, rather than applying incremental updates. This approach ensures that all the foundational elements required for new features and enhancements are fully integrated into the system
Востаннє редагувалось 17.02.2025 14:45 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
tornadox
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.02.2025 12:1111 вінда для ігор все ще дуже поганий варіант
що для АМД що для Інтел
Хто як хоче так і бавиться.
Зображення
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2025 14:37
Vlaad13: 17.02.2025 14:14 дозвольте питання - ви яким оператором мобільного зв`язку користуєтесь?
Я користуюсь Київстаром. Якщо ви зараз почнете писати про те, що частка компанії належала русні і все в такому плані, то я можу зразу вам відповісти - українці можуть користуватись тими операторами зв'язку, які присутні на ринку. Ютуб вам ніяких регіональних обмежень не накладає, і замість того, щоб дивитись усіляких руснявих рагулів, які посеред відео будуть вам рекламувати "умную калонку Алиса" і тому подібну парашу, ви можете вільно обрати українських та західних блогерів.
я вам більше скажу ще є Сортмастер, купа заводів і навіть Ясно
якщо ви б знали рельну кількість компаній які у нас відкрито функціонують та приносять купу грошей Россіі у вас би волосся стало дибом
і всімома цими компаніями корстуються мільйони уккраїнців(ви також)
а ви мені тут щось пишете про ролик з ютубу :lol:
Avenger80
Member

Повідомлення

kairo
Ок, хорошо, но всегда ж так было, все крупные обновления, которые были два раза в год или раз в год - с 2015г. ставились полностью накатом новой винды фактически, с сопровождением папки Windows.old. Я особо не увидел чего-то прям нового с этим обновлением. Как я прочитал этот метод не применялся при переходе с 22H2 на 23H2. Ок. Но он же когда-то уже применялся раньше, начиная с 2015г., когда вышла Windows 10 или нет? Или это инновационный метод только на этом обновлении?
Востаннє редагувалось 17.02.2025 15:02 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.02.2025 14:46 я вам більше скажу ще є Сортмастер, купа заводів і навіть Ясно
якщо ві б знали рельну кількість компаній які у нас відкрито функціонують та приносять купу грошей Россіі у вас би волосся стало дибом
і всімома цими компаніями корстуються мільйони уккраїнців(ви також)
а ви мені тут щось пишете про ролик з ютубу :lol:
Яким це все боком до руснявого інфополя? Є компанії, які мають ті чи інші зв'язки із рашкою, нерідко добре замасковані. В даному випадку ви дивитесь якогось руснявого рагуля і те, що це русня відомо прямо із обкладинки відео.

P.S.
Дивує кількість мінусів на моєму коментарі про чергового руснявого блогера. Люди, ви що реально навіть в 2025-му році продовжуєте дивитись це лайно?
Востаннє редагувалось 17.02.2025 14:53 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
uncle_doc
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.02.2025 14:14
uncle_doc: 17.02.2025 14:10 там шото разніе букві у процов на відео, как буд-то бі когда відео клеили - не то нарісовалі
під'їхало твердження експерта :lol:
а насправді просто небажання признати свою помилку - так часто буває у нас на форумі :laugh:
не конешно, одна и та же программа захотела так I5-13600kf написала, а потом передумала и так решила проц назвать i5-13600KF
і в чем тут помилка? пошел бі проспался лучше
MetalistForever
Member

Повідомлення

Royalfree: 17.02.2025 12:45 Причина простая, как хозяйственное мыло: заставить покупателей брать только новое железо.
Это называется лоббирование интересов производителей железа производителями программного обеспечения. Работает и наоборот.
Всем нужно золото. Надо больше золота. :gigi:
Через 2-3 года сделают 12-14 поколения Intel устаревшим - и тогда вы поймете ... Что вас накохують ,причем откровенно
Alexsandr
Member

Повідомлення

Sanьka: 17.02.2025 14:37 Згоден, Windows 98Se наше все, нічого зайвого :gigi:
Ні. 95 вінда без IE та оновлень що були внесені. Там була дуже велика різниця в іграх. На голій 95 в мене було біля 20-30 фпс (стратегія), а на 95 з оновленнями вже біля 10 лише. На жаль оновлення не приносят прискорення, як це рекламується. Кожна версія вінди повільніша за попередню. Моно ставити кучу технологій що прискорюють, рекламувати, але по тестам це прискорення в кількох місцях, а в цілому повільніше. З моменту виходу 11 ще не було тестів де 11 швидша за 10 у загальному заліку. У свою чергу пам'ятається 10 повільніша за 7...
tornadox
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2025 14:50Дивує кількість мінусів на моєму коментарі про чергового руснявого блогера. Люди, ви що реально навіть в 2025-му році продовжуєте дивитись це лайно?
Мінусів не бачив, але в нас є дуже багато людей які не хочуть виходити з зони комфорту, тобто для них мало що змінилося в за останні 10 років. Так і продовжують споживати ру контент. Це при тому що багато укр блогерів які робили контенту на пост СНГ вже переросли і роблять якісний укр контент, тобто навіть можна не вчити англійську мову (але на мою думку це шлях в нікуди)
notnbl4
Member

Повідомлення

а тем временем линукс ставится на железо любой давности, включая legacy версии для 32 bit
Відповісти