США запропонували TSMC три варіанти співпраці, включно з передачею технологій Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Ви ще вірите в демократію? Тоді ми йдемо до вас (ц) :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

taras_cs: 14.02.2025 14:14
dead_rat: 14.02.2025 14:10 taras_cs
Ще й як втрачають, їм повідміняли пільги, а ціни скачуть все вище :laugh:
Добре, що так.
Кожний має відповідати за свій вибір. Хоча, фанати трумпа швидко вигадають, чому в їх проблемах винні демократи та пєдофіли, а не вони самі.
Ти що, там такий вой стоїть типу: Я знав що Трамп повідміняє пільги, але чому мені?!

Ааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

taras_cs
А по-твоєму куди китай і орки свої товари за бакси збувають? До папуа-нової гвінеї? А як житимуть без баксиків? Отож.
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 13:56психонув і забив на штати. Китайці в грошовому еквіваленті компенсують
Не компенсують, бо TSMC це не золота корова на магії із замкнутим циклом.
На некст день, заборона експорту з Японії хімії для травлення і "2 нанометра" прєвразаюца...прєвращаюца...в те шо вже є в китаї, а скоріше навіть гірше.
І це тільки 1 пункт.
Scoffer
Member

Повідомлення

block_stupid
Не буде ніякої заборони ні з Японії, ні з Європи, бо ні перші ні другі не зацікавлені в зменшені потоку передових чіпів до себе улюблених. Вони срану нафту перекрити не можуть, а ти про чіпи. Максимум стурбованість середньої посиленості висловлять. А на технології і товари самих Штатів ТСМЦ якраз і не зав'язана.
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 14:24не зацікавлені в зменшені потоку передових чіпів до себе улюблених
Саме тому в себе і будують завод та кооперуються з американцями на європейцями.
І передові на скільки? "Все передове" вигрібається під споживацькі цяцьки.
Для іного вже штати штампують. А от помогати китаю штампувати собі, не ок.
І хто сказав шо об'єми ті самі залишаться? Китай все шо зможе загробастає для своїй ші чіпів чи чого забажають. А іншим так, пару % залишать.
Не дуже схоже на вигідні умови.

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Ти по технічці наче шариш, часто розумні речі говориш, підтримую, погоджуюсь. Але як тільки політика, ти це все це забуваєш, щоб не враховувати технічні нюанси, що просто взять і захватить не проканає отримати все що хотів. А також інтереси, хто що хоче отримати або не віддавати також забуваєш.
Чи ти в якійсь китайській конторі працюєш, чи в конторі яка залежна від китайського ринку. Чого тебе так трусить?
Scoffer
Member

Повідомлення

block_stupid
Підходить до завершення третій рік війни, починається четвертий, а до тебе і інших ніяк не доходить що ми живемо в поки що лайтовій версії грімдарку, і тут працює сила, сила, і ще раз сила, і не працює нічого іншого. Якщо ти не бикуєш, значить бикують на тебе.
Біс з тим трампом, що зробив бідон наостанок? Правильно, заборонив експорт прискорювачів в добру половину ЄС. Що це таке по-твоєму? Мир, дружба, жвачка? :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
І все що цю планету чекає це те що грім дарк перестане бути лайтовим. І до цього варто б хоч якось підготуватись.
Stamb
Member

Повідомлення

Scoffer
От сила і спрацювала, швиденько мантра про жодних перевомин і всякі форуми, формули, саміти перетворилася на піс сру стренг. Нібито справедливий піс, але як виявилося навіть близько не справедливий та ще й купу полімерів за безцінь США дістане.
А ти з Тайваню смієшся :laugh:
Ostin
Member

Повідомлення

Stamb: 14.02.2025 14:50справедливий
Це слово варто вважати архаїзмом. І я зараз серйозно.

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Scoffer: 14.02.2025 14:48І до цього варто б хоч якось підготуватись.
Бункер, можливість локального виробництва їжі та зброя. За ідею не дякуйте.
Валютні фантики та жовтий метал можуть дати якусь фору спочатку, на довгих дистанціях не будуть діяти.
taras_cs
Member

Повідомлення

Stamb: 14.02.2025 14:50та ще й купу полімерів за безцінь США дістане.
Краще віддати ті ресурси штатам чи Європі та отримати підтримку, ніж росія захопить ті ресурси та змусить українців їх же за їжу видобувати, ще й санкцій позбудеться, мабуть.
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 14:48і тут працює сила, сила, і ще раз сила
Я погоджуюсь і наприклад бачу як ЄС по трошку але нарощує цю саму силу.
А шо омеріка? Як в селі
- а ну йди звідси, а то як...
- а то шо?
- шо ти шокаєш
- це ти шо шокаєш

Тільки язиком плескать. А можна підготуватись і просто вдарить, або як немаєш сил перепроси, підготуйся і потім мстись.
А те шо робить трамп, це тільки зуби погубити.
Scoffer: 14.02.2025 14:48Якщо ти не бикуєш, значить бикують на тебе.
Ці "бики" ото зазвичай лежать з поламаними кістками, вбитими колінами і спиваються.
Зараз не кам'яний вік, одного компонента (сили) не достатньо, тут треба 2 компонента, розум+сила.
Scoffer: 14.02.2025 14:48що зробив бідон наостанок
Майже вивів свою країну із тієї сраки в яку завів трамп. Але обрали знову чубчика. Ось так на рівному місці омерикансці всрали 10 років, всруть ще 10, може й більше.

Заводики он побудував і гарні чіпи кліпаються, а от оптімізатор трамп бурління такі не стабільі робив би шо ті заводи навіть не почали б будувати.
Scoffer: 14.02.2025 14:48Правильно, заборонив експорт прискорювачів в добру половину ЄС
А ну пруфлінк)))
Stamb
Member

Повідомлення

taras_cs
Я і не заперечую, це у деяких фанатів(фаната) сталінізму і великого китаю, совка тут горить від США і Європи.
Scoffer
Member

Повідомлення

block_stupid
https://www.overclockers.ua/ua/news/new ... -controls/
На мапу подивись ;)

Відправлено через 28 хвилин 8 секунд:
block_stupid: 14.02.2025 15:00Майже вивів свою країну із тієї сраки в яку завів трамп.
Ти такий смішний. Мені тут відносно недавно скидували фоти з каліфорнії, там бомжів стало в кілька раз більше ніж я пам'ятаю. Мабуть від гарного життя :laugh:
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 15:33https://www.overclockers.ua/ua/news/new ... -controls/
На мапу подивись
Ну так заборонив, чи обмежив кількість? Це дві великі різниці. А це ж ще ЄС, закупились погрузились в германії, перевезли в Польшу, тоже мені обмеження

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Scoffer: 14.02.2025 15:33Мабуть від гарного життя
саме від нього, бомж-туризм, я не знаю як це назвати. І ти вже перейшов до ватаботулізму.
В африці негрів лінчують, а в китаї взагалі рабство.
Scoffer
Member

Повідомлення

block_stupid
В штуках подивись. Тої кількості не вистачить навіть на одну-єдину нейронку рівня чату жпт не останньої версії. Це фактично заборона.
Якщо з нікчемщини піде потік відях, то і вона стане жовтенькою максимально оперативно.

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
block_stupid: 14.02.2025 15:40В африці негрів лінчують, а в китаї взагалі рабство.
А мені пофігу на те шо в африці і в китаї. Зато не пофігу шо там на заході тому що дуже мудрий нарід на той захід захотів. А я там за дивним збігом обставин був, і мені не сподобалось.
dead_rat
Member

Повідомлення

block_stupid: 14.02.2025 15:00
Scoffer: 14.02.2025 14:48і тут працює сила, сила, і ще раз сила
Я погоджуюсь і наприклад бачу як ЄС по трошку але нарощує цю саму силу.
Де? Я б рад побачити, але навіть з мікроскопом не знаходжу
:(
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Рівень стурбованності перетнув п'ятивідсоткову межу :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
Коли орки підійдуть до ла-маншу буде відсотків 30)))
DuckRider
Member

Повідомлення

Переносим себе тсмц, а Тайвань переносим в китай без лишних проблем. Великая победа сша. Интересно, в тсмц понимают что они сейчас делают или им самим тот Тайвань не всрался?
daesz
Member

Повідомлення

І що заважає Тайваню сказати - нам не подобається жоден, або купляєте, або допобачення - у нас є Китай в запасі.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

DuckRider: 14.02.2025 16:41 Переносим себе тсмц, а Тайвань переносим в китай без лишних проблем. Великая победа сша. Интересно, в тсмц понимают что они сейчас делают или им самим тот Тайвань не всрался?
Местные рэднеки инженеры не хотят идти работать за пачку риса 24/7 на заводы тайваньцев. Клоун в парике хочет принудительно приватизировать эти мощности и передать их бездельникам из штеуда. План надежный как швейцарские часы.
Відповісти