Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

john_headon: 12.02.2025 19:48 В мене зараз крісло та клава від Хатор. То крісло лише зараз, через 5 років почало протиратись. А от клава на опто-механічних з самого початку залипала, нечасто, але все ж. Тому наступну клавіатуру буду напевно брати знову лоджітек. :shuffle:
Какое именно кресло Хатор? Модель? Просто если бюджетное то не удивительно а если какое-нибуть из топовых типа Arc то очень сомневаюсь, хотя у меня была самая бюджетная клава хатор рокфол и всё норм было в течении 2,5года пока я её не продал.
Mercator
Member

Повідомлення

The_Rusik: 13.02.2025 01:48 За 1999 норм клава.
Или их асус покусал? Кто купит за оверпрайс, я таких не знаю...
тим часом багато де на старті вона була солд он)

Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
7mindfields: 13.02.2025 00:51
Mercator: 13.02.2025 00:21

Тобто рейзер з тонкими кейкапами і звінящими стабами за 10к норм?) чи логітек з тонкими капами за 12к? я не знайшов подібної клави за 100 баксів.
Погано шукав, за 100$ є достатньо варіантів, які взують той хатор тільки так
оу, а можна пару моделей, бо я щось не знайшов нічого з 1.5 мм пбт даблшот кейкапами, з шумкою із силікону (не піна) + гаскет маунт + хот свап + змащені з заводу свічі і стаби (бо мені влом при покупці, щє й самому шось там змащувать) + українська розкладка щє і заводська, а не лазерна гравіровка + бездротова + гарна підсвітка з купою налаштувань без софту.

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
alumem: 12.02.2025 16:09
Mercator: 12.02.2025 14:28 Предлагаю обсудить Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless

Дуже гарна клавіатура, пару неділь назад купив собі таку. Тайпінг за такі гроші - топ.
Скільки заплатили за відгук?) бо за такі гроші це оверпрайс, в неї навіть підтримки Via немає за такі то кошти.
як це нема? є, неуважно дивитесь) це єдине до чого ви докопатись змогли?) чи все одно оверпрайс?)
Відповісти