Але тепер навпаки )) Тільки Asrock і Asus і довіряю.Sanьka: ↑ 12.02.2025 13:21Пам'ятаю часи коли після цього вже можна було закінчувати розмову
Останні статті і огляди
Новини
Стало відомо про ще один випадок вигоряння процесора AMD Ryzen 7 9800X3D
-
alexeygalas
Member
-
Telcontar
Member
Asus тут зайвий, вони недавно шкварились кривими UEFI, що давали забагато напруги на проц і кінченим RMA.alexeygalas: ↑ 12.02.2025 13:31Але тепер навпаки )) Тільки Asrock і Asus і довіряю.Sanьka: ↑ 12.02.2025 13:21Пам'ятаю часи коли після цього вже можна було закінчувати розмову
- спойлер
-
alexeygalas
Member
Telcontar
Може бути. У мене асус був з великих тільки sabertooth 990fx v2. І там все робило ідеально. Ну і ще декілька csm моделей, які в принципі налаштовані на стабільну роботу.
Але мене Asus розчарував в іншому. Зараз виключно збираю mini itx. А в Asus почалась нав'язлива ідея виносити sata порти і кнопки на платку, яка втикається перпендикулярно і додає складнощів з розміщенням кабелів. І навіть msі вже підхопили це.
Може бути. У мене асус був з великих тільки sabertooth 990fx v2. І там все робило ідеально. Ну і ще декілька csm моделей, які в принципі налаштовані на стабільну роботу.
Але мене Asus розчарував в іншому. Зараз виключно збираю mini itx. А в Asus почалась нав'язлива ідея виносити sata порти і кнопки на платку, яка втикається перпендикулярно і додає складнощів з розміщенням кабелів. І навіть msі вже підхопили це.
-
Vpupkin
Member
9800x3d та 5090 це дуже гарна шуміш, треба брати.
От справді хочу взять, але.........
От справді хочу взять, але.........
-
Kullerok
Member
Кто там шарит расскажите мне. В каких пределах напряжение для 9800 x3d считается нормальным.
-
OldGoodGames
Junior
знову хайп, клікбейт, паніка, шок!)jumanji: ↑ 12.02.2025 12:03 Покупаешь такой пк а у тебя сокет попаяло, разьемы на 5090 поплавило , спасибо за атракцион, в котором никто не хочет учавствовать.
ніхто не знає загальної статистики, але скльки істерики від "ентузіастів-блогерів" за для переглядів,
як і з 12VHPWR тут також - поодинокі випадки які не носять масовий характер, можливо брак, проте скільки хейту та хайпу,
типу "у сусіда хата згоріла, дрібниця але приємно"
-
Nutbar
Member
Випадки нагрівання кабелів на 5090 не поодинокі, просто не у всіх є теплова камера, щоб побачити, що навантажуються часто зовсім не 6 дротів. Аж до поки не поплавить один з них. Півгодинки-годинку моще ще й витримає якось, а від довгих ігрових сесій, та й без локу фпс, будуть наслідки.OldGoodGames: ↑ 12.02.2025 18:49 як і з 12VHPWR тут також - поодинокі випадки які не носять масовий характер
-
OldGoodGames
Junior
але немає про це зовсім офіційної реакції нвідіа, амд.
можливо всі ці "вигоряння" штучна підстава?
можливо всі ці "вигоряння" штучна підстава?