Ховрашки все одно не куплять 9070/9070XT з кращим кадр/$. Будуть мужньо чекати 5070/Ті і потім грати в апскейлах )
Останні статті і огляди
Новини
Чутки: GeForce RTX 5070 Ti та RTX 5070 показують мінімальну перевагу над попередниками і будуть слабо представлені на старті продажів
-
Геральт
Member
-
GreenMile
Member
Справа в тому, що люди грають в ігри, а не в "кадр/$". Інакше всі б сиділи на умовній rx580, у якої "кадр/$" дешевше за сміття, еге?Геральт: ↑ 12.02.2025 11:12Ховрашки все одно не куплять 9070/9070XT з кращим кадр/$. Будуть мужньо чекати 5070/Ті і потім грати в апскейлах )
Востаннє редагувалось 12.02.2025 11:23 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
-
SergN
Member
Можуть дійсно не купити, якщо рівень пропозиції буде так само обмеженим, як у 5090.Геральт: ↑ 12.02.2025 11:12не куплять 9070/9070XT з кращим кадр/$
-
Геральт
Member
GreenMile
Та грайте, грайте. 45кадрів в kingdom, так?![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Та грайте, грайте. 45кадрів в kingdom, так?
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Robostyle
Member
Папередники тоже как-то слабо представлены… с недавних пор
-
SergN
Member
Так а в середньому і сидять на якійсь умовній 3060(4060) та грають в ігри. Це місцева публіка (і аналогічних ресурсів) дещо специфічні замашки має, а в масах, що формують макрокартину, середній рівень продуктивності переважної більшості користувачів буде десь недалеко від базових карт типу 4060.GreenMile: ↑ 12.02.2025 11:23Справа в тому, що люди грають в ігри, а не в "кадр/$". Інакше всі б сиділи на умовній rx580, у якої "кадр/$" дешевше за сміття, еге?Геральт: ↑ 12.02.2025 11:12
Ховрашки все одно не куплять 9070/9070XT з кращим кадр/$. Будуть мужньо чекати 5070/Ті і потім грати в апскейлах )
-
GreenMile
Member
Так я і граю і, на відміну від вас, не ображаю того, хто купив АМД чи Інтел, простигосподи.
Ви прочитали те, що хотіли, а не те що написано. В середньому в КСД2 70-80 кадрів тримається на 4070ті на Експериментальних налаштуваннях, іноді падає до 45+, іноді стрибає до 100+, в катсценах там взагалі примусово 30
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Ось так виглядає гра на 45 кадрах
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Ультра
- спойлер
- спойлер
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Цікаво якими будуть карти від AMD? Знаю що для попередніх погано коли в ігрі промені зроблені по дефолту і не вимикаються через меню.
А по NVidia, подивимся якою буде 5070 Ti, ціни на 5080 на рівні скажених. Щось це зовсім переросло в якусь елітну категорію.
А по NVidia, подивимся якою буде 5070 Ti, ціни на 5080 на рівні скажених. Щось це зовсім переросло в якусь елітну категорію.
-
Геральт
Member
GreenMile
Ну, так, рваний фреймрейт 45-100 в FHD на 4070Ti - це якраз те, що треба. Ну, але хоч без апскейлу.
В мене була та гра і зараз в 1шу бігаю. Я в курсі яка там графіка.
З кумедного - без променів, з тінями від драбини "в повітрі".
зі. Пів екрану в графіках. Та ви в графіки граєте, а не ігри )
Месія#2
Ну, так, рваний фреймрейт 45-100 в FHD на 4070Ti - це якраз те, що треба. Ну, але хоч без апскейлу.
Месія#2
-
VovaII
Member
Таке враження що Хуанг надумав помститися гравцям, за малий попит після закінчення буму майнингу. Коли частина гравців почали купувати б/в відеокарти. — Забув що конкуренти є?
-
Zzzz
Member
Ну нічого, нвідіа 40 лінійку дровами задушить і буде вам різниця
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
dead_rat
Member
Досі жалію що зліз з rx580, міг би всіх анігілювати її фінансовою оптимальністюGreenMile: ↑ 12.02.2025 11:23Справа в тому, що люди грають в ігри, а не в "кадр/$". Інакше всі б сиділи на умовній rx580, у якої "кадр/$" дешевше за сміття, еге?Геральт: ↑ 12.02.2025 11:12
-
GreenMile
Member
Немає там равного фреймрейту, є місця, де воно просідає, не знаю чого, можливо, потім дооптимізують. Або ні. 90% часу ФПС такий як написано.Геральт: ↑ 12.02.2025 12:30 GreenMile
Месія#2
Ну і раз на пішло, шо там по АМД? А по АМД у нас 7900хтх яка дорожча за 4070ті, показує рівно те саме в ФХД ультра. П-перемога над ховражками, ага
![:-P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
- спойлер
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Геральт
Member
GreenMile
7900XTX для FHD, а я б глянув на таких власників )
https://tpucdn.com/review/kingdom-come- ... 0-1440.png
-
GreenMile
Member
Ну так на вашому графіку аж 6 ФПС різниці між 7900хтх та 4070 тіГеральт: ↑ 12.02.2025 13:00 GreenMile
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Геральт
Member
GreenMile
А нащо для цього сценарію 7900XTX, якщо можна взяти 7900XT?
А так подумати, то там і 6800 вистарчає. Гра повільна. Ні, не так. По-о-о-віль-на-а-а-а.
А нащо для цього сценарію 7900XTX, якщо можна взяти 7900XT?
А так подумати, то там і 6800 вистарчає. Гра повільна. Ні, не так. По-о-о-віль-на-а-а-а.
-
MetalistForever
Member
Скоро этот слайд будет забанен и извлечен из интернетаAntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 09:47 Nvidia Blackwell Ada Lovelace OC Edition AI SuperBoost+
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
-
AntonyKandaurov
Member
Шкода, а я вже почав гроші на 5070 відкладатиMetalistForever: ↑ 12.02.2025 13:20Скоро этот слайд будет забанен и извлечен из интернетаAntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 09:47 Nvidia Blackwell Ada Lovelace OC Edition AI SuperBoost+
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!![]()
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
Васильович
Member
-
VovaII
Member
Рано плачете. Он в сусідній вітці нагадують, що драйверами "папіредників" притормозять. І буде Вам радість!AntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 13:22Шкода, а я вже почав гроші на 5070 відкладати
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)