Останні статті і огляди
Новини
Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC
-
firestarter256
Member
Хы у мну приставка одна, франкенштейн Денди+Сега с кучей игр. Правда телек пришлось покупа на 720р на 4к смотрелось беобразно. По поводу ГТА6 не думаю что они не будут тянуть с ПК релизом! РДР2 тому пример
-
Alligator
Member
Ну на видеокарту хвати. А остальное?bes: ↑ 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк
-
Prescott
Member
К комп телик и геймпад не подключаются? Господи, смените пластинку.bes: ↑ 11.02.2025 12:10да вот как раз оно по ощущение наоборот и больше удовольствие получаешь играть за каким то теликом чем сидеть на стуле за монитором
-
bes
Member
смени ты свою пластинку со своим барабаном на 4080 что это комфортней чем на приставке. Просто прийми это что людям комфортней играть за значительно меньшей деньги и с большим комфортом. А не заниматься пк пердолингом ждать то оптимизаций то еще чего то .Prescott: ↑ 11.02.2025 17:33К комп телик и геймпад не подключаются? Господи, смените пластинку.bes: ↑ 11.02.2025 12:10да вот как раз оно по ощущение наоборот и больше удовольствие получаешь играть за каким то теликом чем сидеть на стуле за монитором
Отправлено спустя 7 минут 56 секунд:
у чувака комп ~ 100 к доказывает что он лучше в каких то моментах приставки 18 - 20 к Ну ладно доказал молодец. х5 от цены за гибкость настроек или как вы там это называете
-
The_Rusik
Member
Лучше играть в этом на консоле за 500 баксов в 30 ФПС, чем играть через год на ПК за 2000 баксов в 30 ФПС. А 120 будет у вас при мыле и фейк кадрах.
-
bes
Member
так нету инфы сколько будет фпс, она же вроде на движке rdr2 а он выходил еще на пс4 и по идей может на пс5 выдавать 60 фпс. Ну и сейчас стандарт в принципе для консолей выпускать игры с режимом быстродействия в 60 фпс. Так что еще не факт что будет все так плохо.The_Rusik: ↑ 11.02.2025 18:02 Лучше играть в этом на консоле за 500 баксов в 30 ФПС, чем играть через год на ПК за 2000 баксов в 30 ФПС. А 120 будет у вас при мыле и фейк кадрах.
-
Alligator
Member
Не бачу ніякого сенсу переживати на рахунок FPS для GTA. Її основна маса прибутку це GTA OnLine з мікротранзакціями всілякої школоти, що зекономили на шкільних обідах, у них ПК як правило на такому рівні, що новітня вбудована графіка буде більш продуктивнішою.bes: ↑ 11.02.2025 18:05так нету инфы сколько будет фпс, она же вроде на движке rdr2 а он выходил еще на пс4 и по идей может на пс5 выдавать 60 фпс. Ну и сейчас стандарт в принципе для консолей выпускать игры с режимом быстродействия в 60 фпс. Так что еще не факт что будет все так плохо.The_Rusik: ↑ 11.02.2025 18:02 Лучше играть в этом на консоле за 500 баксов в 30 ФПС, чем играть через год на ПК за 2000 баксов в 30 ФПС. А 120 будет у вас при мыле и фейк кадрах.
Вони вже один раз поставили на класну картинку під продуктивні ПК, більше приколів з GTA IV повторювати не будуть, нова гра буде йти на будь якій прасці, GTA V тому доказ.
-
Tetronga
Member
Це теж крінж тотальнийVladimirV: ↑ 11.02.2025 13:19 Tetronga
На Пске тоже вовсю используется апскейлер и есть аж одна игра с генератором FSR3... Но вообще они свой апскейлер продвигают PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution)Я вот жду TLOU2 на ПК, потому что первая TLOU зашла. И на ПК настройки в РАЗЫ более гибкие и расширенные чем на ПСке. Хотя нужно признать, что на PS5 Pro картинка (в этой игре) хорошая.
- спойлер
-
VladimirV
Member
Що саме крінж?Tetronga: ↑ 11.02.2025 18:26 Це теж крінж тотальний
-
Tetronga
Member
Апскейли, лагаючі ігри на консолях, мильна роздільна здатність в консольних іграх
-
VladimirV
Member
Tetronga
Ну я б не був настільки категоричним. По факту графіка випереджає можливості заліза, і завжди було так. То краще апскейлери, ніж дивитись на 20-30 фпсів. Як на мене на пс про іграбельно. І картинка непогана. Незважаючи на апскейлер.
Так, на топову ПК можна викрутити краще. Але яка ціна такого ПК. Та й немає її ще на Пк вийде трохи пізніше бо ексклюзив соні, нічого не вдієш.
Коротше, я за апскейлери і генератори, але опціонально, бо інакше в нативі пограти на середньобюджетних картах можна з фпс щось на рівні до 60 кадрів) І замість легкого мила прийшлось бі взагалі вбивати графіку в хлам) Таке і було завжди раніше... коли в мене зявилась умовна гтх670 вже давно вийшов Crysis 2 і хрін пограєш з максимальною графікою)
А опціонально це (генератори апскейлери) дають можливість не тільки дітям багатіїв пограти в важкі ігри, не вбиваючи графіку до рівня супермаріо.
Ну я б не був настільки категоричним. По факту графіка випереджає можливості заліза, і завжди було так. То краще апскейлери, ніж дивитись на 20-30 фпсів. Як на мене на пс про іграбельно. І картинка непогана. Незважаючи на апскейлер.
Так, на топову ПК можна викрутити краще. Але яка ціна такого ПК. Та й немає її ще на Пк вийде трохи пізніше бо ексклюзив соні, нічого не вдієш.
Коротше, я за апскейлери і генератори, але опціонально, бо інакше в нативі пограти на середньобюджетних картах можна з фпс щось на рівні до 60 кадрів) І замість легкого мила прийшлось бі взагалі вбивати графіку в хлам) Таке і було завжди раніше... коли в мене зявилась умовна гтх670 вже давно вийшов Crysis 2 і хрін пограєш з максимальною графікою)
А опціонально це (генератори апскейлери) дають можливість не тільки дітям багатіїв пограти в важкі ігри, не вбиваючи графіку до рівня супермаріо.
-
Tetronga
Member
Ідея то хороша, тільки її, як завжди, доведуть до маразму. Це вже сталось, власне. Я маю на увазі, що тепер аспкейли стали звичайним явищем і всі великі розробники вказують системні вимоги включно з цими апскейлами. Можу зрозуміти, коли це для гри в 4К це майже необхідність, але для всього нижче цього не повинно бути.VladimirV: ↑ 11.02.2025 19:14 Tetronga
Я не використовував і не буду використовувати генератори кадрів і апскейли тому, що хочу бачу картинку такою, які вона повинна бути, а не так, як мені намалює генеративний ші. І 30 кадрів мені достатньо чомусь
-
Lekrs
Member
Пограю у неї на рік раніше, чи пізніше не важливо. Купувати консольку при наявності норм пк, заради однієї гри сенсу не має. Пропустити хайповий поїзд, проблеми не має, гра меньше задоволення від цього не принесе.
-
Alligator
Member
Ну взагалі картинка не "генеративний ші" таки теж генерована і ніяким ші там не пахне, костильні індуські скрипти те, що їх хтось пробує використовувати не для 4к і тим самим бачить мильну картинку то вже їх проблеми.Tetronga: ↑ 11.02.2025 20:59Ідея то хороша, тільки її, як завжди, доведуть до маразму. Це вже сталось, власне. Я маю на увазі, що тепер аспкейли стали звичайним явищем і всі великі розробники вказують системні вимоги включно з цими апскейлами. Можу зрозуміти, коли це для гри в 4К це майже необхідність, але для всього нижче цього не повинно бути.VladimirV: ↑ 11.02.2025 19:14 Tetronga
Я не використовував і не буду використовувати генератори кадрів і апскейли тому, що хочу бачу картинку такою, які вона повинна бути, а не так, як мені намалює генеративний ші. І 30 кадрів мені достатньо чомусь
-
der_meister
Member
стоила б пс5про адекватных денег, я б пожалуй, проапгрейдил бы свою пс5