Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kyro
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 07.02.2025 20:58
Kyro: 07.02.2025 20:47
Війна почалась так року в 2015му це по-перше. По-друге з 2015 до 2022 тобі було норм коли просто вбивали українців на донбасі - то ж був не привід відмовлятися від
великага и магучего? По третє шо таке "плевок" - я підкажу то як раз шматочок тієї самої пухлини проти якої ти тут вишиванку рвеш.

Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:

А давай як зараз модно відміняти за те шо було колись. Тобто якщо хоч один допис російською на форумі - одразу в бан.
Почнемо з тебе - гаразд?
Я написав за те що люди не дбають про свої вислови на форумі. Кацапи нас вбивають кожен день, а людям ок послуговуватись російською. Коли заходиш коменти почитати а там 0 штук українською під новиною, ну то це вже не дзвіночок а нормальний такий дзвін через гучномовець. Коли російською коментарів меншість ну то ще якось терпимо, хоч і гидко :facepalm: , але коли блін 0 українською це треш. Якщо власної голови не достатньо щоб зрозуміти, ну то я свою позичати вам не буду.
Якщо власної голови не вистачало щоб розмовляти українською з 2015 року мінімум то не треба тут повчати інших зараз. Людина сама повинна зрозуміти і рішення прийняти.
Не подобається став в ігнор і насолоджуйся russian free коментами.
Devijack
Member

Повідомлення

Kyro
Тебе не повинно хвилювати норм мені було або не норм. Не треба галюцінації перекладати на події в 14 році та зараз. Мені в 14 році ніхто не розповідав що "України не існує та ніколи не існувало бо її вигадав лєнін, а україньска мова з'явилась через українізацію". А саме зараз кожен другий рашист цим займається. "мі все братя" мова це зброя. росіський язик - хвороба. Його не повинно існувати в українському сучасному суспільстві.
Alexx-wisa я повністю підтримую.
Afit
Member

Повідомлення

Kyro: 07.02.2025 21:15
Alexx-wisa: 07.02.2025 20:58

Я написав за те що люди не дбають про свої вислови на форумі. Кацапи нас вбивають кожен день, а людям ок послуговуватись російською. Коли заходиш коменти почитати а там 0 штук українською під новиною, ну то це вже не дзвіночок а нормальний такий дзвін через гучномовець. Коли російською коментарів меншість ну то ще якось терпимо, хоч і гидко :facepalm: , але коли блін 0 українською це треш. Якщо власної голови не достатньо щоб зрозуміти, ну то я свою позичати вам не буду.
Якщо власної голови не вистачало щоб розмовляти українською з 2015 року мінімум то не треба тут повчати інших зараз. Людина сама повинна зрозуміти і рішення прийняти.
Не подобається став в ігнор і насолоджуйся russian free коментами.
Окрім вас двох тут незадоволених немає. 😐 Ніхто тут на Українську не разу не гнав. Принаймні я такого не бачив
Геральт
Member

Повідомлення

Afit: 07.02.2025 21:13 немає такого поняття як титульна нація в середині країни.
У-у-у...як все запущено. Українці в Україні і є титульною нацією, тобто нацією, яка утворила державу.

Ну а що то за поняття "нація", - то вже якось самостійно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Devijack: 07.02.2025 21:17
Не треба галюцінації перекладати на події в 14 році та зараз. Мені в 14 році ніхто не розповідав що "України не існує та ніколи не існувало бо її вигадав лєнін, а україньска мова з'явилась через українізацію". А саме зараз кожен другий рашист цим займається.
Ти з 2014(точніше 1991) по 2022 у комі лежав? Росіяни це завжди казали скільки я себе памʼятаю.

Просто до 2022 тебе це не турбувало
Afit
Member

Повідомлення

Геральт: 07.02.2025 21:19
Afit: 07.02.2025 21:13 немає такого поняття як титульна нація в середині країни.
У-у-у...як все запущено. Українці в Україні і є титульною нацією, тобто нацією, яка утворила державу.

Ну а що то за поняття "нація", - то вже якось самостійно.
Я мав на увазі хтось більший Українець з Українців
Devijack
Member

Повідомлення

Afit: 07.02.2025 21:13Якраз твій коментар їм красномовно показує й не дає приводу вигадувати причини для вторгнення. Ви з Alexx-wisa росписались у цькуванні й по суті переслідуванню по мовному питанню.
а яких наслідків ти би хотів після того коли обстрілюють твій дім? Нагадую рашисти кажуть що Запоріжжя їх чекає та плаче по руzzкому міру. Чекає недочекається, з нетерпінням. Саме вчасно помітінгувати про те як росіян у Запоріжжі притісняють, не дають розмовляти на язіке?
Геральт
Member

Повідомлення

Afit
Ну то варто спочатку розібратись в термінології і не треба буде пояснювати "що мав на увазі" :-/
VolandInferno
Member

Повідомлення

Alexx-wisa
Ти там головне завтра в Польщі/Канаді в теплиці не запізнись, а то пайок зменшать, вишиватотурбопатріот. Звідки ти вилізло. :facepalm:
Afit
Member

Повідомлення

Devijack: 07.02.2025 21:22
Afit: 07.02.2025 21:13Якраз твій коментар їм красномовно показує й не дає приводу вигадувати причини для вторгнення. Ви з Alexx-wisa росписались у цькуванні й по суті переслідуванню по мовному питанню.
а яких наслідків ти би хотів після того коли обстрілюють твій дім? Нагадую рашисти кажуть що Запоріжжя їх чекає та плаче по руzzкому міру. Чекає недочекається, з нетерпінням. Саме вчасно помітінгувати про те як росіян у Запоріжжі притісняють, не дають розмовляти на язіке?
Мітингувати по мові почали ви тут. Я до речі за те щоб в держ установах, в обслугі, була основна мова Українська. Мене вибішує саме дикість насадження її, от як тут. Були би російскомовні Українці, не були би, вони все одно знайшли би привід зробити це (вторгнутись). Невже ви сліпі й не бачите, що в Ічкерії були свій привід для захоплення, в Грузії свої. Навіть в Сирії знайшлись причини і без мови. До чого тут хто на якій мові говорить? Просто в західних регіонах України мають легко зрозуміти це дике насадження, тому що достатньо згадати такий же примус русифікації не так давно
VolandInferno
Member

Повідомлення

Devijack
Відсотків 90 Запоріжжя базарить російською. А ти займаєшся, тупими, примітивними, топорними іпсо-маніпуляціями які націлені на дестабілізацію та розкол суспільства. Фаріон локального розливу. Я маю повне право вважати, що ти кацап на зарплаті.
Востаннє редагувалось 07.02.2025 21:34 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

Devijack
Дивись, я сам емоційно реагував на події 2022 і піднімав був цю тему в березні тоді ж.
Але. Поглянь навколо. Держава дозволяє публікувати новини на сайтах російською? В тому числі тут, на оверах? Так. Держава провадить політику заборони? Ні. То чому ти вирішив, що маєш активно просувати цю тематику?
На державному рівні вирішили, що досить з того, що українська державна, що всі заклади і установи мають надавати послуги на державній. І на тому закрили питання. З тих чи інших причин.
Вище дали гарну відповідь - кожен сам має дійти до свого усвідомлення. Не треба нікого змушувати. Я взагалі бачу, як практика примусу в нашій країні вже дає "гарні" плоди, які дуже аукаються. Не треба ніякого примусу. Це деструктивно.
Державної єдиної мови достатньо, щоб люди знали її, вчили її і усвідомлювали себе українцями. А зараз так і є. Всюди єдина мова. Хіба цього не досить?
Геральт
Member

Повідомлення

Afit
Ну, і як ставляться грузини/сирійці/чеченці, які постраждали від війни, до росіянської мови? Справді не має розуміння, чому вона трігерити когось може?
А порівнювати примусову росифікацію з зауваженням на форумі може лише повний неадекват (пишу прямо). Ну, або людина неосвічена. Тут вже на вибір.
nochnik89
Member

Повідомлення

Ну не бывает плохого товара ) только плохая цена. Если сделают хорошую цену - то почему бы и нет, даже с 8гб .
Afit
Member

Повідомлення

Геральт: 07.02.2025 21:42 Afit
Ну, і як ставляться грузини/сирійці/чеченці, які постраждали від війни, до росіянської мови? Справді не має розуміння, чому вона трігерити когось може?
А порівнювати примусову росифікацію з зауваженням на форумі може лише повний неадекват (пишу прямо). Ну, або людина неосвічена. Тут вже на вибір.
Ну тоді з твоєю логікою ти неадекват, якщо до німецької, італійської мови в тебе немає ненависті. Це ж мова нацистів і фашистів.А Швейцарці виходить теж нацисти, бо розмовляли й далі розмовляють німецькою? :rotate: Мова не належить агресорам і дибілам. З такою логікою потрібно зносити хрущовки, плотіни, заводи і т д, бо то ж під російську мову все будувалось.
Геральт
Member

Повідомлення

Afit
Дуже сумніваюсь, що під час WWII до швейцарця, який розмовляє німецькою, ставився б приязно умовний англієць, будинок якого зруйнувала німецька бомба. Тим більше в інтернеті (якби він тоді був)
Але то таке. Якщо це треба пояснювати, то це не треба пояснювати.

З такою логікою потрібно зносити хрущовки, плотіни, заводи і т д, бо то ж під російську мову все будувалось.

Оті моксельські наративчики "декомунізація тес"...не варто ;)
Лише глибше закопуєшся
VolandInferno
Member

Повідомлення

З такими ексклюзивними «турбогромадянами» і ворогів не треба, коли одні «громадяни» вважають себе більш трушними громадянами по відношенню до інших громадян. Цілком собі такий соціальний фашизм/шовінізм, причому неприкритий і в повний зріст. Громадянська війна Україні забезпечена в тій чи іншій формі з вірогідністю трішки більше ніж 100%. І російська війна в порівнянні з нею - це будуть цвєточкі. Чого вартує тільки зайти в УкрТві і почитати дописи і коментарі.Шо там було про вошів і гнид?
nochnik89
Member

Повідомлення

Почитал комменты и очень удивился. Был у нас в Одессе такой индивид )) кличку ему дали одесситы - Саня мовний кулемет.
История его проста и понятна :rotate:
https://informator.ua/ru/yazykovogo-ins ... iy-shanson

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
В итоге собирал на взятку в тцк через свою инсту.
После этого случая на западной части как-то мовникив стало резко поменьше )
kyon
Member

Повідомлення

Devijack: 07.02.2025 18:43 Afit
мова окупанта як мінімум неповага, як максимум плевок в обличчя українцям. Зайвий привід тим дебілам розповідати що ми теж уззкіє але неправильні і нас треба визволяти. Кацапсьий язик - ракова пухлина. Нерозумію звідки у людей на 3й рік війни ще якісь питання з цього приводу.
а в это время хитросракие в вышиванках балакают на мове, крадут миллоны и миллиарды и в худшем случае им грозит домашний арест или послом на Канары, а за прямой урон армии в результате которого денег недодадут на оружие не грозит ничего толком, ну может строк заставы уменьшат потом потому что никто не покупает, но это если еще арестуют а до этого дело не доходит в большинстве. И не надо мне рассказывать про то что РФ атаковала потому что тут русские, они атаковали прежде всего потому что Украина была слабая, а слабая она была потому что коррупция, и вся та шваль присосавшаяся к корыту которая крала она и крадет только теперь она мимикрировала, вырядилась в вышиванки, говорит на мове и незламно крадет. И будет Украина слабая пока не начнут трясти прокуроров-инвалидов, а этого не будет никогда, поэтому как только начинают отключать всякие USAIDы начинается судорожная беготня и роняние кала в поисках нового корыта вместо того чтобы начать брать за горло прокуроров-инвалидов и трясти из них те миллионы гривен выплат которые они незаконно получили и направлять эти гривны на критически важные для государства проекты
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт
Якою мовою ви спілкувалися у 2020?
Відповісти