Якщо власної голови не вистачало щоб розмовляти українською з 2015 року мінімум то не треба тут повчати інших зараз. Людина сама повинна зрозуміти і рішення прийняти.Alexx-wisa: ↑ 07.02.2025 20:58Я написав за те що люди не дбають про свої вислови на форумі. Кацапи нас вбивають кожен день, а людям ок послуговуватись російською. Коли заходиш коменти почитати а там 0 штук українською під новиною, ну то це вже не дзвіночок а нормальний такий дзвін через гучномовець. Коли російською коментарів меншість ну то ще якось терпимо, хоч і гидкоKyro: ↑ 07.02.2025 20:47
Війна почалась так року в 2015му це по-перше. По-друге з 2015 до 2022 тобі було норм коли просто вбивали українців на донбасі - то ж був не привід відмовлятися від
великага и магучего? По третє шо таке "плевок" - я підкажу то як раз шматочок тієї самої пухлини проти якої ти тут вишиванку рвеш.
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
А давай як зараз модно відміняти за те шо було колись. Тобто якщо хоч один допис російською на форумі - одразу в бан.
Почнемо з тебе - гаразд?, але коли блін 0 українською це треш. Якщо власної голови не достатньо щоб зрозуміти, ну то я свою позичати вам не буду.
Не подобається став в ігнор і насолоджуйся russian free коментами.