А я казав, що є якісь альтернативи? Чи інший текст не читаємо вибираємо тільки те, що зручно?
За 600 зараз взагалі якісного 32'' 4к монітора не купиш, взагалі, ніякого.
Я не давав об'єктивну оцінку і про це попередив.
Коли минулої весни обирав нові монітори собі, предивився купу моніторів, по тиждень катав по різним магазинам. І дякую розетці, що не цурались розпаковувати та підключати свій ноутбук.Ви самі їх бачили, чи так в RTINGS сказали?
Тому так, бачив. IPS значно краще.
Наркоманія х2 - те що тригеритесь на цифру, яка не є об'єктивною, а оціночною.наркоманія від потужного спеціаліста.
Ну, вітаю, це прибираємо неділки технології, збільшує гарантію, виробники це не компенсують, чи не брехали роками, як і фанатики, що мерехтіння було тільки на перших OLED екранах?1 раз зтикався в Сталкері на екрані завантаження.
Та ні на яких, навіть IPS. Бо їх зараз угроблють за допомогою "HDR", де підсвітка починає гріти матрицю 60+ градусів і тій приходить кирдик. Такий час.А на які монітори дають більше гарантії? На 5-10?
Що за агресія? Я Вас чимсь образив, чи зачепив за живе? Можливо здійснили якусь невдалу покупку і тепер самі собі хочете виправдати її?Всі ваші писульки більше схожі на заздрісне ниття, типу не куплю, то обісру. Проста патамушта.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
ASUS ROG SWIFT PG32UCDM OLED 4k 32"
Мабуть таки да, зачепив. Чимсь не влаштувала попередня версія і тепер на мене якась нападка, з метою виправдання самому собі.
Краще до психотерапевта сходити, а не на людей кидатись.