ну не факт, что это перекупы, может им для учебы нужно.alextampa: ↑ 28.01.2025 15:20 Ну те що пара перекупів поставила пару палаток не говорить про бум на карти
Останні статті і огляди
Новини
Покупці стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080
-
GipeR
Member
-
alexeygalas
Member
Здається на московії колись схожий курйоз був коли стартували продажі iphone 14 чи 13 точно не пам*ятаю. Домовичок один стояв в черзі декілька днів, в надії продати перше місце в черзі за 300 тис вічно дерев*яних. Але ніхто не купив. І коли відчинились двері - він зайшов, продавці з нього поржали, бо в нього в гаманці ні копійки не було. І він "гордо" вийшов нічого не придбавши.
-
EvhenS
Member
Уявляєте щоб так так за новою моделлю пилососа стояли, чи праски?
-
penetrator
Member
У меня как раз 9800X3D по мсрп завезли, но не хочу покупать пока не получу 5080 на руки.
Чуствую пролечу с обоими
Чуствую пролечу с обоими
-
Firebrand
Member
Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле.Entar: ↑ 28.01.2025 14:30 Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
-
GipeR
Member
ой не факт, возможно у них RX580 какая нибудь или 1080ti, просто долго ждали.Firebrand: ↑ 28.01.2025 15:32Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле.Entar: ↑ 28.01.2025 14:30 Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
-
Telcontar
Member
Покупці Скальпери(перекупи) стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080
-
Donate
Member
Дак тут більшість такогоFirebrand: ↑ 28.01.2025 15:32Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле.Entar: ↑ 28.01.2025 14:30 Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Як налаштування так ультри
Як телефон дак щось не менше за штуку баксів
Як відеокарта так не менше за х090
і т.п. Іншого в світі не буває
-
Entar
Member
Маркетинг людьми манипулировать будет всегда, на этом мир построен) Маркетинг в том виде в котором он подразумевается здесь это эксплуатация человеческих желаний и слабостей. И в очень грубом виде, всё - маркетинг.) Если бы не "маркетинг", то люди бы не переходили на новые железки ради больше 60 фпс (а когда-то на более 30), не покупали бы новые игры, когда не пройдены все углы в старых, и вообще.Firebrand: ↑ 28.01.2025 15:32 Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле.
Вон есть автомобили. В автомобиле средний человек проводит 1-2 часа времени в день, а удаленщики и того меньше. Но при этом многие люди вкладывают в его покупку/содержание поболее 10% от дохода. А чем железки для ПК хуже, если человек за играми проводит пусть в среднем 3-4 часа в день?)
Пока у человеков денег больше чем необходимо для пропитания, то задача маркетинга - чтобы он их потратил. А уж куда - зависит от потребностей человека и эффективностей маркетинга на него. Кому-то успешно впаривают мечту о "своем личном доме", кому-то о "спорткаре", кому-то о "лучшей в мире" (на 2 года) видеокарте.
Я не говорю что бежать обновлять 4080 на 5080, тратя на это время в палатке - рационально и разумно, я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости. Что не только за айфонами или новыми авто выстраиваются очереди, но и за вещами, интерес к которым я тоже разделяю)
-
Rosberg
Member
Це вже нагадує хворобу. Або ж бльоґери борються за місце під сонцем
-
SergN
Member
Ні, все ж до масштабів суспільства не варто розганятися, простіше: на новини спеціалізованого (колись на оверклокінгу) сайту.Entar: ↑ 28.01.2025 15:46 я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости
-
Ray2000gt
Advanced Member
Чекаємо на ібей.
Купив пару карт з кредтки. Продав за х2. Профіт.
Купив пару карт з кредтки. Продав за х2. Профіт.
-
alextampa
Junior
Тільки життя нас завжди тикає в якусь субстанцію насправді. Такі відяхи вже давно вийшли за рамки відеоігрової індустрії. Саме геймери, я впевнений, це не основна маса хто їх купує. Бум ШІ, обробка відео, дизайнерські рендерінги і т.д. Ось для таких цілей купують таких монстрів за такі ціни. Геймінгом тут і не пахне як правилоEntar: ↑ 28.01.2025 15:46 Я не говорю что бежать обновлять 4080 на 5080, тратя на это время в палатке - рационально и разумно, я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости. Что не только за айфонами или новыми авто выстраиваются очереди, но и за вещами, интерес к которым я тоже разделяю)
-
MMikhail
Member
Ставлю на то, что большинство их них - перекупы.
-
Entar
Member
Можливо ви праві, проте я не думаю, що в США в названому штаті мало людей, які готові купити карту за 1-2 к $ заради відеоігр. Хоча тих хто займається там ШІ та рендером також вистачає. Я про те, що це у нас середня з.п. 500$ а у них 4000. І це середня по штату а не "середня серед людей що працюють там в ІТ". купити собі ВК на пів з.п. - для людини у якої основне хоббі - відеоігри - це не щось фантастичне. Навіть якщо уявити, що попередня викидається на смітник, це близько 100$/місяць на іграшку вартість володіння.alextampa: ↑ 28.01.2025 16:11 Тільки життя нас завжди тикає в якусь субстанцію насправді. Такі відяхи вже давно вийшли за рамки відеоігрової індустрії. Саме геймери, я впевнений, це не основна маса хто їх купує. Бум ШІ, обробка відео, дизайнерські рендерінги і т.д. Ось для таких цілей купують таких монстрів за такі ціни. Геймінгом тут і не пахне як правило
Люди там на підписки сумарно в місяць більше тратять загалом. Мобільний зв'язок + інтернет хороші коштує дорожче.
Тобто, коли людина віддає за підписки сумарно 100$, за інтернет + моб зв'язок 150, за оренду 2000, раз в тиждень в кіно сходити 100$/міс мінімум, то ВК за 2000 це якби да круто, але не "який жах, такі деньжищі це ж можна покоцаний ланос купити".
-
Звезда S0-2
Member
Капец, они любят очереди с палатками накануне продаж культовых товаров...
-
konb999
Member
Игорек дорова! Как сам?GipeR: ↑ 28.01.2025 15:22ну не факт, что это перекупы, может им для учебы нужно.alextampa: ↑ 28.01.2025 15:20 Ну те що пара перекупів поставила пару палаток не говорить про бум на карти
Отправлено спустя 12 минут 51 секунду:
Наш форумний не хомяк зверь ПОТУЖНЫЙ!Vpupkin: ↑ 28.01.2025 15:14 Я не здивуюся, якщо ті чудики в тому таборі проводять час в 100 разів цікавіше і корисніше чим наш стандартний форумний нехом'як.
-
denizen
Member
хлопці, а у що грати на цих нових картах?
-
heidfeld
Member
Та они походу ее вместо обогревателя покупают и играешь и дома тепло, профит
-
Lekrs
Member
Певно перекупи, які надіються продати вдвічі дорожче на ажіотажі і дефіциті на старті продаж