Покупці стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GipeR
Member

Повідомлення

alextampa: 28.01.2025 15:20 Ну те що пара перекупів поставила пару палаток не говорить про бум на карти
ну не факт, что это перекупы, может им для учебы нужно.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Здається на московії колись схожий курйоз був коли стартували продажі iphone 14 чи 13 точно не пам*ятаю. Домовичок один стояв в черзі декілька днів, в надії продати перше місце в черзі за 300 тис вічно дерев*яних. Але ніхто не купив. І коли відчинились двері - він зайшов, продавці з нього поржали, бо в нього в гаманці ні копійки не було. І він "гордо" вийшов нічого не придбавши.
EvhenS
Member

Повідомлення

Уявляєте щоб так так за новою моделлю пилососа стояли, чи праски?
penetrator
Member

Повідомлення

У меня как раз 9800X3D по мсрп завезли, но не хочу покупать пока не получу 5080 на руки.
Чуствую пролечу с обоими :weep:
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar: 28.01.2025 14:30 Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле. ;)
GipeR
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.01.2025 15:32
Entar: 28.01.2025 14:30 Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле. ;)
ой не факт, возможно у них RX580 какая нибудь или 1080ti, просто долго ждали.
Telcontar
Member

Повідомлення

Покупці Скальпери(перекупи) стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080
:shuffle:
Donate
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.01.2025 15:32
Дак тут більшість такого
Як налаштування так ультри
Як телефон дак щось не менше за штуку баксів
Як відеокарта так не менше за х090
і т.п. Іншого в світі не буває :insane:
Entar
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.01.2025 15:32 Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле. ;)
Маркетинг людьми манипулировать будет всегда, на этом мир построен) Маркетинг в том виде в котором он подразумевается здесь это эксплуатация человеческих желаний и слабостей. И в очень грубом виде, всё - маркетинг.) Если бы не "маркетинг", то люди бы не переходили на новые железки ради больше 60 фпс (а когда-то на более 30), не покупали бы новые игры, когда не пройдены все углы в старых, и вообще.

Вон есть автомобили. В автомобиле средний человек проводит 1-2 часа времени в день, а удаленщики и того меньше. Но при этом многие люди вкладывают в его покупку/содержание поболее 10% от дохода. А чем железки для ПК хуже, если человек за играми проводит пусть в среднем 3-4 часа в день?)
Пока у человеков денег больше чем необходимо для пропитания, то задача маркетинга - чтобы он их потратил. А уж куда - зависит от потребностей человека и эффективностей маркетинга на него. Кому-то успешно впаривают мечту о "своем личном доме", кому-то о "спорткаре", кому-то о "лучшей в мире" (на 2 года) видеокарте.

Я не говорю что бежать обновлять 4080 на 5080, тратя на это время в палатке - рационально и разумно, я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости. Что не только за айфонами или новыми авто выстраиваются очереди, но и за вещами, интерес к которым я тоже разделяю)
Rosberg
Member

Повідомлення

Це вже нагадує хворобу. Або ж бльоґери борються за місце під сонцем :laugh:
SergN
Member

Повідомлення

Entar: 28.01.2025 15:46 я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости
Ні, все ж до масштабів суспільства не варто розганятися, простіше: на новини спеціалізованого (колись на оверклокінгу) сайту.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Чекаємо на ібей.
Купив пару карт з кредтки. Продав за х2. Профіт.
alextampa
Junior

Повідомлення

Entar: 28.01.2025 15:46 Я не говорю что бежать обновлять 4080 на 5080, тратя на это время в палатке - рационально и разумно, я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости. Что не только за айфонами или новыми авто выстраиваются очереди, но и за вещами, интерес к которым я тоже разделяю)
Тільки життя нас завжди тикає в якусь субстанцію насправді. Такі відяхи вже давно вийшли за рамки відеоігрової індустрії. Саме геймери, я впевнений, це не основна маса хто їх купує. Бум ШІ, обробка відео, дизайнерські рендерінги і т.д. Ось для таких цілей купують таких монстрів за такі ціни. Геймінгом тут і не пахне як правило
MMikhail
Member

Повідомлення

Ставлю на то, что большинство их них - перекупы.
Entar
Member

Повідомлення

alextampa: 28.01.2025 16:11 Тільки життя нас завжди тикає в якусь субстанцію насправді. Такі відяхи вже давно вийшли за рамки відеоігрової індустрії. Саме геймери, я впевнений, це не основна маса хто їх купує. Бум ШІ, обробка відео, дизайнерські рендерінги і т.д. Ось для таких цілей купують таких монстрів за такі ціни. Геймінгом тут і не пахне як правило
Можливо ви праві, проте я не думаю, що в США в названому штаті мало людей, які готові купити карту за 1-2 к $ заради відеоігр. Хоча тих хто займається там ШІ та рендером також вистачає. Я про те, що це у нас середня з.п. 500$ а у них 4000. І це середня по штату а не "середня серед людей що працюють там в ІТ". купити собі ВК на пів з.п. - для людини у якої основне хоббі - відеоігри - це не щось фантастичне. Навіть якщо уявити, що попередня викидається на смітник, це близько 100$/місяць на іграшку вартість володіння.
Люди там на підписки сумарно в місяць більше тратять загалом. Мобільний зв'язок + інтернет хороші коштує дорожче.
Тобто, коли людина віддає за підписки сумарно 100$, за інтернет + моб зв'язок 150, за оренду 2000, раз в тиждень в кіно сходити 100$/міс мінімум, то ВК за 2000 це якби да круто, але не "який жах, такі деньжищі це ж можна покоцаний ланос купити".
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Капец, они любят очереди с палатками накануне продаж культовых товаров...
konb999
Member

Повідомлення

GipeR: 28.01.2025 15:22
alextampa: 28.01.2025 15:20 Ну те що пара перекупів поставила пару палаток не говорить про бум на карти
ну не факт, что это перекупы, может им для учебы нужно.
Игорек дорова! Как сам?

Отправлено спустя 12 минут 51 секунду:
Vpupkin: 28.01.2025 15:14 Я не здивуюся, якщо ті чудики в тому таборі проводять час в 100 разів цікавіше і корисніше чим наш стандартний форумний нехом'як.
Наш форумний не хомяк зверь ПОТУЖНЫЙ!
denizen
Member

Повідомлення

хлопці, а у що грати на цих нових картах?
heidfeld
Member

Повідомлення

Та они походу ее вместо обогревателя покупают :gigi: :gigi: :gigi: и играешь и дома тепло, профит :laugh: :laugh: :laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

Певно перекупи, які надіються продати вдвічі дорожче на ажіотажі і дефіциті на старті продаж
Відповісти