AIB-партнери Nvidia не зможуть запропонувати GeForce RTX 5090 за ціною Founders Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Kullerok
пішли підіймати ліміт на розстрочку в монобанку.
Vlaad13
Member

Повідомлення

А ви кажете що куртка жадібний :lol:
Асус без вкладення грошей у технологію хоче х2 цінник :lol: :lol: :lol:
Yurius
Member

Повідомлення

Ніколи не думав що таке напишу, але МСІ виглядають більш менш адекватно на фоні конкурентів .
espo
Member

Повідомлення

Robostyle: 27.01.2025 14:53 И кстати удачи вам всем купить хоть что то из этого с новыми ограничениями НБУ :laugh:
лол,ізі
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo
та окей, я знаю що тут у 90% форума 5090 і якщо 5080 та нижче то ти лох і маєш сидіти мовчки.
годуйте далі шкіряного доставщика дронів у вікна.
Earanak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov, пока АМД/Intel не предложат альтернативу с такой же мощностью/объемом памяти и поддержкой технологий в рабочем софте - все эти рассуждения про хомяков и кормежку Хуанга не имеют смысла как по мне, ибо альтернативы просто нету. Например в моей профессии частенько Радеоны на все что способны это разве что картинку выводить на монитор :-/
bes
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:07 bes
тобто цінник астрального рога вас зовсім не потішив?)
про лахміття яке запхає жижабайт в варіант за +200 баксів промовчимо.
ну так это для тех кто любит дорого богата, вокруг нее весь мир не сошелся. Там какая то базовая серия прайм будет скорей всего стоить + 100 баксов. Причем у Асуса никогда карты дешевыми не были на фоне конкурентов.
Востаннє редагувалось 27.01.2025 15:16 користувачем bes, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Earanak
а від того що немає альтернативи - не скігліть і купляйте за той прайс, за який вам накинули з лопати ;)
kairo
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:10 kairo
та окей, я знаю що тут у 90% форума 5090 і якщо 5080 та нижче то ти лох і маєш сидіти мовчки.
годуйте далі шкіряного доставщика дронів у вікна.
Може варто менше писати про хомячків на форумах, коли сам сидиш із 3050, натомість заробити грошей, купити нормальне залізо і може тоді вам так пекти не буде.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo
мені не пече, мені весело від того що зараз коїться із цінами на відеокарти.
3050 у складі ноутбука купленого ще до вторгнення, не вважаю привідом за це чіплятись.
Earanak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:14 Earanak
а від того що немає альтернативи - не скігліть і купляйте за той прайс, за який вам накинули з лопати ;)
Где я "скулил" ? Читайте внимательнее - я ведь скидывал свою цитату про 150к грн за среднюю модель 5090 :dontknow:
Мне то че скулить, я скорее всего не за свои деньги ее буду брать )))
Востаннє редагувалось 27.01.2025 15:19 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
Volodya811
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:01 Хуанг навчив всіх заробляти гроші, то вони й заробляють. Якщо йому можна гнути цінника як він захоче то і AIB не будуть стояти осторонь і свою маржу підіймуть і т.д. по ланцюжку до кінцевого споживача доходить ціна в 3к+ баксів за шмат текстоліта і "лучікі" для адептів.
The more you buy - the more you save, хом'ячки. :laugh:
Хуанг поставив дуже високі ціни на чипи. І щоб втримати рівень необхідної маржі, виробники відеокарт вимушені підвищувати ціни. Деякі, як EVGA - через дуже високі ціни на чипи пішли з ринку.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Earanak: 27.01.2025 14:51 Чет мало пока, нужно навалить НДС-а +20% и еще прибавить накруточку от местных магазов и будет в самый раз :D
Earanak: 07.01.2025 10:15на внутреннем уровне готовился к 150к грн за среднюю версию 5090. Насколько угадал не знаю
як мінімум це ваше.
ma_rch41
Member

Повідомлення

kairo: 27.01.2025 15:08
AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:01 The more you buy - the more you save, хом'ячки. :laugh:
Цікаво, що люди, які пишуть подібні пости сидять зазвичай на якомусь лайні мамонта типу 3050, відкрив профіль і вгадав :laugh:
ну бо в них нема грошей а якшо в когось є гроші чи шось краще ніж в них то вони лохи крарще почекати 6080 за 700 бачів
при чому навіть якби такак карта вийшла вони б не нашкребли на неї)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Earanak: 27.01.2025 15:17
AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:14 Earanak
Мне то че скулить, я скорее всего не за свои деньги ее буду брать )))
аа ну так якщо фірма платить то мені б все одно було скільки воно там коштує. один фіг упретеся в 32гб і будете потім знову два роки жалітися що вам пам"яті не вистачає ;)
Ararat
Member

Повідомлення

Ну хто б сумнівався. :laugh:
Проте у нас тут вільний ринок і геймери завжди моужть купити аналог 5080 та 5090 від амд чи інтела. :lol:
Earanak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:21як мінімум це ваше.
AntonyKandaurov, вы считать не умеете или вы курс доллара не знаете или чет непонятно ?
В новости 5090 за средние модели 2399$, как я понял из новости это цены в США без учета налогов.
Условно от 100к грн, прибавляем 20% НДС - 120к, прибавляем накрутку от магазина там еще условно 15к.
Я вот и пишу чет мало пока. Потому что ожидаю что будет все 150к. И скорее всего будет дефицит.
Как можно было в этом увидеть что я скулю, ума не приложу :spy:
Востаннє редагувалось 27.01.2025 15:25 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
kairo
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.01.2025 15:17 kairo
мені не пече, мені весело від того що зараз коїться із цінами на відеокарти.
3050 у складі ноутбука купленого ще до вторгнення, не вважаю привідом за це чіплятись.
Звісно, не пече ;)
heidfeld
Member

Повідомлення

кому играть, тому плойка за 500$ или сколько там она стоит.
для работы и нафиг эти печки не нужны.
остаются только те, кто будет гонять понты на форумах купив этот мусор.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo
та мені ту відеокарту вставляти немає куди, це по перше.
по друге в наших реаліях після прильоту сраних ракет від москаля по генерації або в підстанцію - ці гроби по 600 вт лише на ГПУ стоять мертвим вантажом.

Earanak
ну то і чекайте, і ваші спонсори вам заплатять. добре, дуже добре :beer:
Відповісти