Nikolay Yeryomenko
Ну я материнку вже купив яку вказав вище, тому мені це не допоможе
Асрок цікаво роблять, в плату вроді як вище рангом не поставили бічний викид, а в нижчу поставили
Останні статті і огляди
Новини
Механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокарті
-
mult
Member
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А шо ж ти хочеш? У залізячників у всіх так. Ось бачиш як ASUS винайшов.mult: ↑ 25.01.2025 22:20Асрок цікаво роблять, в плату вроді як вище рангом не поставили бічний викид, а в нижчу поставили
-
alexeygalas
Member
Ну бо плоску лапку потрібно було робити а не тонке лезо, яка розсікає текстоліт на шари ))
-
Shaolin_Style
Member
в этом поколении вместо пугалки про горящие 12VHPWR разъемы и кабели, будет новая страшилка про PCIe x16 с зубами
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
через райзер прокинешь и будешь жить себе горя не знать (единственный вопрос, а существуют ли разеры с пропускной скоростью 5.0?)xTIMKAx: ↑ 25.01.2025 13:10 Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Ось тобі відповідь на твоє питання:
Як бачиш з цифри 5 у багатьох комплектуючих різного роду починається потужний маркетинг.
Як бачиш з цифри 5 у багатьох комплектуючих різного роду починається потужний маркетинг.
-
EvhenS
Member
Ще й як спіткає, ото у ентузиаста на 60й раз вигризло, а саме тобі не пощастить і вигризе на третій.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?
-
IronWithin
Member
Є таке слово брак, і воно може спіткати вас при будь якій покупці електроніки, але ж ви купуєте, щастить чи може дурню пишете?EvhenS: ↑ 27.01.2025 11:31Ще й як спіткає, ото у ентузиаста на 60й раз вигризло, а саме тобі не пощастить і вигризе на третій.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Чому якщо все буде працювати вам доведеться возитися з СЦ?daesz: ↑ 25.01.2025 21:16Записуємо в мінуси тому що в любому випадку прийдеться тратити свій час щоб посилати в сервісні центри і тд, замість того щоб купити та користуватись нормальною дошкою.IronWithin: ↑ 25.01.2025 20:07 чи записуємо в мінуси тому що «Здається»?
я вам вдруге пишу цей тезис, а ви мені відповідаєте якимось фантазіями…