Ох, схоже ви давно ігор на телефони не встановлювали)Snikard: ↑ 23.01.2025 12:59 Жду когда появится функция автоматического прохождение игры. А что, круто же - включил игру и пошел заниматься своими делами, а ИИ сам игру проходит...а потом пройденную игру можно удалять
Останні статті і огляди
Новини
Microsoft вбудовує ігрового помічника Game Assist в Game Bar
-
Gelonyrum
Member
-
Геральт
Member
Ну, не у всіх є час і натхення бігати колами по величезній карті. Маркер - такий самий ігровий QOL як і, скажімо, швидкі збереження.taras_cs: ↑ 23.01.2025 11:17 Хоча, деякі люди кидають ігри, коли не знають, що робити далі (це я, до появи фандомів).
-
MqM
Member
В той самий, який автоматом завантажуються в процеси? Ні, дякую
-
mult
Member
анти__бот
Я весь елден і доповнення пройшов з оковами маргіта.
Це щоб менше карти переглядать на всякі таємниці.
Дуже класна штука щоб не провтикать приховані двері, стіни, плюс вимикання вогняних постаментів і тд
У мене ця штука стояла на швидкому доступі справа який вилазить.
А в одній із гробниць де катаються оті колесниці, де 3 штуки їх, коли застосовуєш ці окови вони всі розбиваються одна об одну і це дуже полегшує проходження.
Я весь елден і доповнення пройшов з оковами маргіта.
Це щоб менше карти переглядать на всякі таємниці.
Дуже класна штука щоб не провтикать приховані двері, стіни, плюс вимикання вогняних постаментів і тд
У мене ця штука стояла на швидкому доступі справа який вилазить.
А в одній із гробниць де катаються оті колесниці, де 3 штуки їх, коли застосовуєш ці окови вони всі розбиваються одна об одну і це дуже полегшує проходження.
Востаннє редагувалось 23.01.2025 19:50 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
-
daesz
Member
Я тільки декілька тижнів тому гуглив як "викорчувати" гейм бар. Можна сказати - авансом спекавсяGelonyrum: ↑ 23.01.2025 10:17 О, ще більше фонового сміття, яке буде треба викорчовувати з системи, кайф.
-
Lekrs
Member
Для себе самим вірним способом рішив піся встановлення віндовс його не чіпати, і в жодному разі не відкривати. Якщо повністю спекатися, грати стає не комфортно, так як зменшення затримки з включеним гейм модом розраховане що він буде присутній, а без вже з'являється дискомфорт при грі.daesz: ↑ 23.01.2025 19:47Я тільки декілька тижнів тому гуглив як "викорчувати" гейм бар. Можна сказати - авансом спекавсяGelonyrum: ↑ 23.01.2025 10:17 О, ще більше фонового сміття, яке буде треба викорчовувати з системи, кайф.
-
waryag
Member
Ботоводство появилось еще в конце 90-х - начале 00-х.Snikard: ↑ 23.01.2025 12:59Жду когда появится функция автоматического прохождение игры. А что, круто же - включил игру и пошел заниматься своими делами, а ИИ сам игру проходит...а потом пройденную игру можно удалять
Чуть позже появилась альтернатива - летсплейщики
-
Snikard
Member
ну году так в 2012 играл в какуюто рпг, быстро надоело...а потом судоку и может еще пару простеньких от силы...сейчас даже устанавливать не хоч ничего - реклама на рекламе в квадратеGelonyrum: ↑ 23.01.2025 13:06 Ох, схоже ви давно ігор на телефони не встановлювали)
-
Gelonyrum
Member
Ну так от, в мобільних іграх останніми роками є такий тренд, що ігри грають самі в себе, буквально є кнопка автопілоту і ігри самі себе проходять\фармлять, користувачу тільки треба клікати по червоних точках щоб отримувати винагороди і донатити)Snikard: ↑ 24.01.2025 11:02ну году так в 2012 играл в какуюто рпг, быстро надоело...а потом судоку и может еще пару простеньких от силы...сейчас даже устанавливать не хоч ничего - реклама на рекламе в квадратеGelonyrum: ↑ 23.01.2025 13:06 Ох, схоже ви давно ігор на телефони не встановлювали)